کتاب ستونهای فلسفه: آنچه که لازم است درباره متفکرین بزرگ بدانید
انتشارات:روشنگران و مطالعات زنان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ستونهای فلسفه: آنچه که لازم است درباره متفکرین بزرگ بدانید
«ستونهای فلسفه: آنچه که لازم است درباره متفکرین بزرگ بدانید» نوشته جیمز مانیون است. این کتاب، بزرگان فلسفه غرب را بر اساس مکاتب مهم فلسفی با رویکردی تاریخی بررسی میکند و سعی میکند تصویری کلی از فلسفه غرب را به خواننده ارائه دهد. این کتاب در ۲۵ فصل از دوران پیشاسقراطی و یونان باستان آغاز و تا رویکردهای مدرن فلسفی در غرب پیش میآید.
ما اولین فیلسوفان رسمی جهان را پیشسقراطی مینامیم؛ آنها گروهی از مردان بودند که به تدریس و تفصیر افکار خود عمدتا در آیونیه از دولت- شهرهای یونان در آغاز قرن هفتم پیش از میلاد مشغول بودند. با اینکه ممکن است بسیاری از اندیشههای آنها به نظر خام، ابتدایی و به وضوح غلط آیند، این متفکرین به خاطر کشاندن ذهن بشر به سمتوسویی هیجانانگیز لیاقت اعتباری را دارند.
سعی آنان علیرغم آنکه محصور در سنن غنی اسطورهای خود شامل انسانانگاری خدایان و هیولاها و داستانهای هومر و دیگران که به طور شفاهی انتقال مییافت بودند، پیشسقراطیها قدمهایی نوزادگونه به درون قانون طبیعی برداشتند. آنها کوشیدند از طریقه شیوهای علمی به تفصیر امور بپردازند. پیشسقراطیها بعضی اوقات تک عنصرگرایان خوانده میشوند، این به این معنی است که آنها به دنبال مجزا کردن یک ماده، معمولا یکی از عناصر (خاک، هوا، آتش و آب)، بهعنوان ماده اصلی که نسبت به آن کل واقعیت قابل تنزل است بودند.
آچار فلسفه
چهلمسپیده سادات محمدیان ماسوله
ستون های زمین (جلد دوم)کن فالت
ستون های زمین (جلد اول)کن فالت
کتابی جامع و مفید با ترجمه ای روان و گویا
یه کتاب عالی در باب فلسفه از پیش سقراطی ها شروع میکنه و با ترجمه ای قابل قبول و قابل فهم پیش میره تا برسه به عصر جدید. با خوندن این کتاب علاقه مند شدم کتاب های ولتر رو هم مطالعه