کتاب خشم و هیاهو
معرفی کتاب خشم و هیاهو
کتاب خشم و هیاهو نوشتهٔ ویلیام فاکنر و ترجمهٔ سیمین تاجدینی است. انتشارات آتیسا این رمان معاصر آمریکایی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب خشم و هیاهو
کتاب خشم و هیاهو از فروپاشی خانوادهٔ «کامپسون» سخن گفته است. این کتاب در ۴ فصل به زندگی این خانواده میپردازد. هر فصل راوی متفاوتی دارد که مسائل و اتفاقات را شرح میدهد. «آقای کامپسون»، پدر خانواده و یک مزرعهدار بزرگ است. همسر آقای کامپسون، «کارولین» همراه با ۴ فرزندشان (۳ پسر و یک دختر) در مزرعه زندگی میکنند. «کونتین» پسری بااستعداد و حساس است. «بنجامین» پسر دیگر خانواده درگیر اختلال عقبماندگی ذهنی است و توان حرفزدن ندارد. «جیسون» پسر دیگر کامپسونها بسیار خودخواه و خسیس است و «کدی»، تک دختر خانواده که بهگفتهٔ نویسنده قهرمان اصلی کتاب است، پیش از ازدواج باردار شده است. این اتفاق حوادث داستان را پیش میبرد. فصل اول کتاب از زبان بنجامین است. بخش دوم از زبان کونتین پسر بزرگ خانواده است. بخش سوم را که زبانی ساده دارد، جیسون روایت میکند. بخش چهارم کتاب از نگاه خدمتکار خانه اما با زاویهدید دانای کل روایت میشود. خشم و هیاهو از معروفترین آثار ادبیات آمریکا به شمار میرود که بهسبک جریان سیال ذهن نوشته شده است.
خواندن کتاب خشم و هیاهو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر آمریکا و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
درباره ویلیام فاکنر
ویلیام فاکنر با نام کامل «ویلیام کاتبرت فاکنر» در سال ۱۸۹۷ میلادی در نیو آلبانی، میسیسیپی، به دنیا آمد. او بهدلیل وزن کم و قد کوتاه در ارتش ایالات متحده پذیرفته نشد، اما بهعنوان دانشجوی دانشگاه افسری در یگان پرواز سلطنتی در تورنتوی کانادا نامنویسی کرد و در ۲ دسامبر ۱۹۱۸ بهعنوان افتخاری ستوان دومی نایل شد. فاکنر پس از آنکه از دانشگاه میسیسیپی انصراف داد، همراه دوستش با یک کشتی باربری به ایتالیا رفت و از آنجا پای پیاده رهسپار آلمان و فرانسه شد.
فاکنر یکی از مهمترین نویسندگان ادبیات آمریکا و بهویژه ادبیات جنوب آمریکا است. شهرت او بهدلیل سبک تجربی و توجه دقیقش به شیوهٔ بیان و آهنگ نوشتار است. اغلب داستانهای او عاطفی، ظریف و پیچیده هستند، شخصیتهای اصلی داستانهای او را بردههای آزادشده یا اعقاب بردهها، سفیدپوستان تهیدست و جنوبیهای طبقه کارگر تشکیل میدهند. این نویسندهٔ نامآشنا در سال ۱۹۴۹ میلادی موفق به دریافت جایزهٔ نوبل ادبیات شد. از جمله مهمترین آثار این نویسنده که به پارسی ترجمه شدهاند، باید به «گوربهگور»، «برخیز ای موسی»، «حریم»، «خشم و هیاهو»، «داستانهای یوکناپاتافا»، «یک گل سرخ برای امیلی»، «تسخیرناپذیر»، «روشنایی ماه اوت»، «اسبهای خالدار»، «حرامیان»، «گنجنامه»، «جنگل بزرگ»، «اسبها و آدمها»، «سرخپوست میرود» و «آن خورشید شامگاهی» اشاره کرد. ویلیام فاکنر در ژوئیهٔ ۱۹۶۲، ۳ هفته پس از آنکه از اسب افتاد، بر اثر سکتهٔ قلبی در بیهالیا در میسیسیپی درگذشت.
بخشی از کتاب خشم و هیاهو
«شاممان را تمام کردیم. تیپی کوئنتین را برد و ما به خانۀ تیپی رفتیم. لاستر داشت خاکبازی میکرد. تیپی کوئنتین را زمین گذاشت و او هم شروع به خاکبازی کرد. لاستر چند تا قرقره داشت و او و کوئنتین بر سرشان دعوا کردند و کوئنتین قرقرهها را گرفت. لاستر گریه کرد و فرانی آمد و به لاستر یک قوطی خالی داد تا با آن بازی کند و بعدش قرقرهها مال من شد و کوئنتین با من دعوا کرد و اشک من در آمد.»
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۱۲ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۱۲ صفحه