دانلود و خرید کتاب پرونده خدمتکار مفقود تارکوئین هال ترجمه زهرا باختری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب پرونده خدمتکار مفقود

کتاب پرونده خدمتکار مفقود

معرفی کتاب پرونده خدمتکار مفقود

کتاب پرونده خدمتکار مفقود؛ کاوشگری‌های ویش پوری یک کارآگاه هندی نوشتهٔ تارکوئین هال و ترجمهٔ زهرا باختری است و نشر قطره آن را منتشر کرده است. این کتاب پلیسی در سال ۲۰۰۹ منتشر شده است.

درباره کتاب پرونده خدمتکار مفقود

ویش پوری کارآگاه خصوصی پنجابی است که در هرکدام از داستان‌های پلیسی تارکوئین هال به سراغ یک پروندهٔ جنایی می‌رود تا حلش کند.

ویش پوری موفق‌ترین و معروف‌ترین کارآگاه هند است! او دنباله‌رو و تحت تاثیر شرلوک هولمز فقید و بزرگ است؛ گویی شرلوک هولمزِ هندی و امروزی است که در دهلی و با امکاناتی که در دسترسش است، پرونده‌ها را رازگشایی می‌کند. البته او خیلی هم با مدرنیته و تکنولوژی دمخور نیست.

پوری در کتاب پرونده خدمتکار مفقود به سراغ دو پرونده می‌رود: یکی، خدمتکار یک وکیل مشهور که مفقود شده و وکیل به قتل متهم می‌شود و دیگری، دربارهٔ مردی است که می‌خواهد ازدواج کند اما مانعی بزرگ بر سر ازدواجش قرار دارد.

خواندن کتاب پرونده خدمتکار مفقود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های جنایی و پلیسی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره تارکوئین هال

تارکوئین هال (متولد ۱۹۶۹)، رمان‌نویس و روزنامه‌نگار انگلیسی، از پدری انگلیسی و مادری آمریکایی در لندن متولد شد. ایام نوجوانی‌اش را دور از زادگاهش در ایالات‌متحده، پاکستان، هند، ترکیه، کنیا و جنوب آسیا گذراند. او، که روزنامه‌نگاری است برجسته و با بسیاری از معتبرترین نشریات انگلیسی‌زبان همکاری دارد، در ۲۰۰۹ با نگارش رمان «پروندهٔ خدمتکار مفقود» پرسوناژ ویش پوری کارآگاه خصوصی پنجابی را آفرید که بلافاصله با استقبال خوانندگان و تحسین منتقدان روبه‌رو شد. ماجراهای بعدی این کاوشگر جذاب و استثنایی عبارت‌اند از پروندهٔ مردی که از خنده پس افتاد (۲۰۱۰)، پروندهٔ مرغِ کره‌ای مرگبار (۲۰۱۲) و پروندهٔ کوماندوهای عشق (۲۰۱۳)‌. او پیش از آن‌که به نگارش رمان روی بیاورد، سه کتاب غیرداستانی منتشر کرده بود.

آنو اناند، همسر تارکوئین هال، گزارشگر هندی تبار بی‌بی‌سی است. این زن و شوهر با دختر و پسرشان در دهلی زندگی می‌کنند.

بخشی از کتاب پرونده خدمتکار مفقود

«کارآگاه اصلاً منتظر پایان پروندهٔ رامش گوئل نبود. هیچ وقت از این‌که خبر بد به ارباب‌رجوعش بدهد احساس خوشایندی نداشت، مخصوصاً به شخص موفق و قدرتمندی مثل سانجای سینگلا.

پوری به الیزابت رانی، منشی وفادارش، گفت: «ولی چاره چیه؟» الیزابت رانی از زمانی که شرکت خصوصی‌ترین کارآگاهان در طبقهٔ بالای کتاب‌فروشی پسران بحری در بازار خان در جنوب دهلی در سال ۱۹۸۸ تأسیس شده بود برای ویش پوری کار می‌کرد.

گفت: «به نظرم خانم رانی، خیلی خوب شد که سانجای سینگلا سراغ من اومد. فکر کنید من براش جلو چه دردسری رو گرفتم. اون رامش گوئل لعنتی می‌تونست با یه پول حسابی فرار کنه! اون دغل‌کارترین آدمی بود که دیده‌ام. شک ندارم!»

الیزابت رانی، زن همه فن حریفی که شوهرش در یک تصادف رانندگی در سال ۱۹۸۷ کشته شده بود و تأمین مخارج سه بچه را به عهدهٔ او گذاشته بود، از ماجراهای معمایی، توطئه یا تبانی چیزی سر درنمی‌آورد و اغلب در میان جزئیات پرونده‌های فراوان ویش پوری سردرگم می‌شد، مخصوصاً به این خاطر که پوری معمولاً روی دو یا سه پرونده هم‌زمان کار می‌کرد. کار خانم رانی این بود که خاطرات رئیس را ثبت کند، تلفن‌ها را جواب بدهد، پوشه‌ها را مرتب کند و مراقب باشد ترمز در، پسرک مسئول دفتر، شیر و شکر ندزدد.

اما علاوه بر این‌ها، مسئولیت غیررسمی الیزابت رانی این بود که صبورانه به توضیحات پوری گوش بدهد و هرازگاهی غرور پوری را کمی نوازش بدهد.

پوشهٔ پروندهٔ رامش گوئل را که روی میز پوری می‌گذاشت گفت: «کارتون خیلی خوب بود قربان. صمیمانه بهتون تبریک می‌گم.»

کارآگاه از روی صندلی ریاست چرخانش لبخندی یک وری زد.»

نوشین ت
۱۴۰۳/۰۹/۲۴

بنظر من یک داستان متوسط معمایی بود

Galadriel
۱۴۰۳/۰۷/۰۸

یک داستان کارآگاهی خوب با پرداخت عالی و شخصیت های دوست داشتنی که در پس زمینه فرهنگ و آداب و رسوم هند جریان داره. از خوندنش لذت می برید 😊

کارآگاه به او گفت که از یک نفر آدرس بپرسد. ولی نه از هر کسی. پرسیدن از کارگرهای غیربومی ممنوع بود. پوری معتقد بود آن‌ها عادت به آدرس دادن ندارند چون از روستاهایی آمده بودند که همه هم‌دیگر را می‌شناخته‌اند و جاده‌ها اسم نداشتند. «آدرس هر جایی رو که ازشون بپرسی می‌گن "اون‌جا".» راننده‌های دیگر هم قابل اعتماد نبودند چون نصف آن‌ها احتمالاً خودشان گم شده بودند. به نظر پوری مشاوران املاک و راننده‌های ریکشا مناسب آدرس دادن بودند چون آن‌ها باید مناطقی را که در آن کار می‌کردند خوب می‌شناختند. به پیتزابَرها هم می‌شد اعتماد کرد.
Galadriel

حجم

۲۵۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۳۸ صفحه

حجم

۲۵۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۳۸ صفحه

قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
۷۰,۰۰۰
۳۰%
تومان