دانلود و خرید کتاب گمشده بندوراس الناز منصوری

کتاب گمشده بندوراس

انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب گمشده بندوراس

کتاب گمشده بندوراس نوشتهٔ «الناز منصوری» و منتشرشده به‌صورت الکترونیک توسط نشر سنجاق، یک رمان معاصر و ایرانی و داستان نوجوانی به نام «لیام» است. این نوجوان در جست‌وجوی هویت و گذشتهٔ خود وارد دنیایی رازآلود و متفاوت می‌شود. رمان فانتزی حاضر با محوریت سفر، کشف خود و مواجهه با ناشناخته‌ها شما را به سرزمینی پر از شگفتی و قوانین عجیب می‌برد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گمشده بندوراس اثر الناز منصوری

کتاب «گمشدهٔ بندوراس» یک رمان ایرانی و معاصر و فانتزی است. این رمان با محوریت شخصیت «لیام» به روایت سفری درونی و بیرونی می‌پردازد. داستان در فضای آشنای مدرسه و خانواده آغاز می‌شود و به‌تدریج با ورود عناصر جادویی و دنیایی موازی به نام «بندوراس» به داستان، رنگ‌وبویی متفاوت می‌گیرد. کتاب حاضر در فضایی میان واقعیت و خیال حرکت می‌کند و دغدغه‌هایی مانند تنهایی، هویت، دوستی و پذیرش تفاوت‌ها را به تصویر می‌کشد. روایت با زبانی امروزی و دیالوگ‌محور پیش می‌رود و شخصیت‌ها به‌ویژه لیام و معلم او «کایلین» در مرکز تحولات داستان قرار دارند. اثر حاضر علاوه‌بر ماجراجویی و کشف دنیایی تازه، به مسائل نوجوانان و چالش‌های رشد شخصی می‌پردازد. فضای داستان با عناصر جادویی، قوانین خاص و ساختار اجتماعی متفاوت بندوراس، خواننده را به تجربه‌ای تازه دعوت می‌کند. رمان حاضر ترکیبی از ماجراجویی، کشف خود و مواجهه با ناشناخته‌ها است. «الناز منصوری» نویسندهٔ این رمان است. این اثر در سال ۱۴۰۳ توسط «دهخدای پارسی» منتشر شد.

خلاصه داستان گمشده بندوراس

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان حاضر با «لیام»، نوجوانی منزوی با دوستان اندک آغاز می‌شود که در مدرسه و خانه احساس بیگانگی می‌کند. او با معلم ادبیاتش، «کایلین» رابطه‌ای متفاوت دارد؛ معلمی که رفتارهایش مرموز و گاه غیرعادی به نظر می‌رسد. پس از وقوع سیلی عجیب که به‌خواست لیام رخ می‌دهد، کایلین به او می‌گوید نیروی فراطبیعی دارد و به دنیای زمین تعلق ندارد. لیام درمی‌یابد که والدینش واقعی نیستند و او باید به سرزمین بندوراس بازگردد؛ جایی که به یکی از چهار طایفهٔ قدرتمند تعلق دارد. ورود لیام به بندوراس با شگفتی‌های طبیعی و قوانین خاص همراه است. او با شخصیت‌هایی مانند «جان»، «دیاکو» و «وندالگ» (فرمانروای جوان بندوراس) آشنا می‌شود و به مدرسه‌ای جدید می‌رود که در آن زبان و مهارت‌های ویژه آموزش داده می‌شود. لیام در این مسیر با دوستی به نام «آرتام» همراه و با چالش‌هایی برای شناخت هویت و توانایی‌هایش روبه‌رو می‌شود. لیام باید جایگاهش را در دنیای تازه پیدا کند.

چرا باید کتاب گمشده بندوراس را خواند؟

رمان حاضر با ترکیب فضای مدرسه‌ای آشنا و دنیایی فانتزی، تجربه‌ای متفاوت از رشد و بلوغ نوجوانانه را ارائه می‌دهد. رمان «گمشدهٔ بندوراس» با روایت ماجراهای «لیام» در جهانی پر از قوانین عجیب، نیروهای جادویی و روابط پیچیده به دغدغه‌هایی مانند هویت، دوستی و پذیرش تفاوت‌ها می‌پردازد. داستان همزمان با سرگرم‌کردن مخاطب او را به تأمل دربارهٔ جایگاه خود در جهان و قدرت پذیرش تغییر دعوت می‌کند.

خواندن کتاب گمشده بندوراس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این رمان ایرانی برای افرادی که به داستان‌های فانتزی، ماجراجویی و روایت‌هایی دربارهٔ هویت و دوستی علاقه دارند، مناسب است. نوجوانانی که درگیر احساس تنهایی یا جست‌وجوی جایگاه خود هستند، می‌توانند با این رمان فانتزی همذات‌پنداری کنند.

بخشی از کتاب گمشده بندوراس

جوابشو ندادم

لیام: اولین بارته میای اینجا؟

بازم چیزی نگفتم و هلش دادم که زودتر راه بره

لیام: می‌دونی که من اینجا قبلا اومدم و با سایه‌ها جنگیدم و پیروز شدم

اوه آفرین قهرمان، دیدم چجوری پیروز شده بودی اونم وقتی که بیهوش روی تخت افتاده بودی»