دانلود و خرید کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵) افضل السادات حسینی
تصویر جلد کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵)

کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵)

معرفی کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵)

کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵) نوشتۀ افضل‌السادات حسینی در نشر مهاجر به چاپ رسیده است. این کتاب، ویژۀ اولیا و مربیان است و بیش از ۵۰ روش علمی و عملی را برای پرورش خلاقیت در کودکان معرفی کرده و توضیح داده است.

درباره کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵)

خلاقیت موضوعی حیاتی برای هر جامعه‌ای است و امروز ما برای بقا نیازمندیم خلاقیت را در کودکان و نوجوانان تقویت کنیم. آیا خانواده‌ها و مدارس ما فرصت لازم برای پرورش خلاقیت در کودکان را فراهم می‌آورند؟ آیا والدین و مربیان می‌دانند کودکان با انجام نمایش، بازی و نقاشی‌های خلاق می‌توانند خلاقیت خود را افزایش دهند و آیندۀ روشنی را برای خود رقم بزنند. بسیاری از والدین و مربیان می‌خواهند در این زمینه نقش داشته باشند و می‌پرسند چگونه و از کجا شروع کنیم؟ مجموعه کتاب‌های پرورش خلاقیت که بر اساس تکنیک‌های علمی و عملی خلاقیت طراحی شده است به این پرسش‌ها پاسخ تازه‌ای می‌دهد. کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵) جلد پنجم از این مجموعه است. عنوان جلدهای اول تا چهارم آن عبارت‌اند از:

جلد ۱: نقاشی‌های خلاق؛ جلد ۲: یک جور دیگر نگاه کن؛ جلد ۳: دنیای وارونه، دنیای خیالی؛ جلد ۴: یک عالمه فکرهای تازه، یک عالمه کارهای تازه. این کتاب‌ها مناسب برای گروه سنی الف و ب و نوعی فعالیت فوق برنامه هستند که برای اجرا، مشارکت والدین و مربیان را می‌طلبند.

کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵) بر اساس تجارب علمی و عملی نویسنده در حوزۀ خلاقیت، فعالیت و بازی‌هایی را برای پرورش خلاقیت در کودکان طراحی کرده و توصیه‌ها و روش‌هایی را با عنوان یک فکر تازه، یک حرف تازه، یک کار تازه در اختیار والدین و مربیان قرار داده است. این فرصت تازه‌ای برای کودکان است تا با فعالیت‌هایی که از مبانی علمی خلاقیت اخذ شده‌اند درگیر شوند و توانایی‌های خود را تقویت کنند. تذکر این نکته لازم است که هرکدام از این مجلدهای ۴گانه پیشین، به‌گونه‌ای تنظیم شد‌ه‌اند که مربیان و والدین به‌طور مستقل می‌توانند برای کار و بازی کودکان برنامه‌ریزی کنند.

خواندن کتاب راهنمای پرورش خلاقیت در کودکان (۱۱ - ۵) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های روانشناسی کودک و نوجوان، نظریه‌های آموزش و پرورش و به‌ویژه والدین و مربیان پیشنهاد می‌کنیم.