کتاب سازمان پویا و تحول آفرین
معرفی کتاب سازمان پویا و تحول آفرین
کتاب سازمان پویا و تحول آفرین به قلم مهدی ناظمی اردکانی را نشر ساقی منتشر کرده است. این کتاب به مفهوم، ضرورت و چگونگی ایجاد پویایی و تحول در سازمان میپردازد.
درباره کتاب سازمان پویا و تحول آفرین
سازمانها از مهمترین ارکان یک کشور و در واقع پیشبرندهٔ اهداف کلی حاکمیت در سطوح مختلف هستند که برای نقشآفرینی مؤثرتر نیازمند تغییر و تحول و رشدی مستمر در نحوهٔ مدیریت و فرهنگ سازمانی خود هستند. فرهنگ سازمانی، مجموعهای از ارزشها و دستورالعملها است که خطمشی رفتار و اصول کلی حاکم بر یک سازمان را مشخص و در نتیجه در محصول یا خدمت نهایی ارائهشده از آن سازمان بروز و ظهور مییابد. ازآنجاکه تحولات و تحرکات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... توانایی دگرگونی تمامی ارکان و شئون جامعه را دارد، سازمانها و تشکیلات نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیاز است تا اصول و موازین خود را مطابق با این تغییرات بهینه کنند تا کماکان در مسیر رشد قرار داشته، تحول بیافرینند. کتاب سازمان پویا و تحول آفرین به قلم مهدی ناظمی اردکانی کوشیده است تا در ۹ فصل به مفهومشناسی توسعه و پویایی سازمان و راههای نیل به این هدف پرداخته و نکتههای برای مدیریت اثربخش ارائه کند.
خواندن کتاب سازمان پویا و تحول آفرین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مدیران و فعالان و دغدغهمندان حوزهٔ کسبوکار و نیز دانشجویان رشتههای مدیریت و کسبوکار از مطالعهٔ این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب سازمان پویا و تحول آفرین
«حیات و توسعهٔ هر سازمانی بستگی به این دارد که بتواند در تعامل با محیط خود بهنحوی مؤثر و مطلوب عمل کند. محیط را خوب بشناسد و با توجه به مقتضیات آن برای رسیدن به اهداف خود عمل نماید. سازمانها باهم زندگی میکنند. جامعهٔ سازمانها بر اساس فرهنگ حاکم بر سازمانها و طبق فرهنگی که بر اساس آن طراحی و مهندسی شدهاند، شکل میگیرد. فرهنگ چسب این جامعه است و اجتماع سازمانها را به جامعهٔ سازمانی بدل میسازد. ضرورت توسعه و تحول در سازمانهایی که از بهرهوری و پویایی لازم برخوردار نمیباشند، بدیهی تلقی میشود. حال اگر علاوه بر این اصل سازمانهایی وجود داشته باشند که متناسب با شرایط و بینش و اصول و مبانی و در یک معنا با فرهنگ و ارزشها و آرمانها و نیازها و مقتضیات امروز حکم میکند ساخته و پرداخته شده باشند، اهمیت و ضرورت این توسعه و تحول در مورد آنها صدچندان میشود.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه