دانلود و خرید کتاب در پی عشق دویدن نصرالله قادری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب در پی عشق دویدن

کتاب در پی عشق دویدن

معرفی کتاب در پی عشق دویدن

کتاب در پی عشق دویدن نوشتهٔ نصرالله قادری و گروهی از نویسندگان است. انتشارات ساقی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی داستان‌هایی دراماتیک برای «تئاتر دفاع مقدس» است.

درباره کتاب در پی عشق دویدن

کتاب در پی عشق دویدن به‌همت گروه هنرهای نمایشی روایت فتح منتشر شده است. این کتاب که در ۶ فصل نوشته شده، بیش از ۴۰ داستان دراماتیک و ۶ نمایشنامه بر اساس همان داستان‌ها را در بر گرفته است. این کتاب با هدایت و سرپرستی نصرالله قادری به رشتهٔ تحریر درآمده و در آن نویسندگانی چون سعید تشکری، عبدالرضا فریدزاده، محمدرضا آریان‌فر، سیروس همتی و ندا ثابتی قلم زده‌اند. کتاب با مقدمه‌ای از نصرالله قادری آغاز شده و در ادامه ضمن معرفی مختصر نویسنده‌ها، به ارائهٔ داستان‌ها و نمایشنامه‌های آن‌ها پرداخته است.

می‌دانیم که نمایشنامه متنی است که برای اجرا بر روی صحنه و یا هر مکان دیگری نوشته می‌شود. هر چند این قالب ادبی شباهت‌هایی به فیلم‌نامه، رمان و داستان دارد، شکل و فرم و رسانه‌ای جداگانه و مستقل محسوب می‌شود. نخستین نمایشنامه‌های موجود از دوران باستان و یونان باقی مانده‌اند. نمایشنامه‌ها در ساختارها و شکل‌های گوناگون نوشته می‌شوند، اما وجه اشتراک همهٔ آن‌ها ارائهٔ نقشهٔ راهی به کارگردان و بازیگران برای اجرا است. بعضی از نمایشنامه‌ها تنها برای خواندن نوشته می‌شوند؛ این دسته از متن‌های نمایشی را کلوزِت (Closet) نامیده‌اند. از مشهورترین نمایشنامه‌نویس‌های غیرایرانی می‌توان به «آیسخولوس»، «سوفوکل»، «اوریپید» (یونان باستان)، «شکسپیر»، «هارولد پینتر» (انگلستان)، «مولیر» (فرانسه)، «هنریک ایبسن» (نروژ)، «آگوست استریندبرگ» (سوئد)، «برتولت برشت» (آلمان)، «ساموئل بکت» (ایرلند) و «یوجین اونیل» (آمریکا) اشاره کرد. نام برخی از نمایشنامه‌نویس‌های ایرانی نیز «بهرام بیضائی»، «عباس نعلبندیان»، «اکبر رادی»، «غلامحسین ساعدی»، «بهمن فُرسی»، «محسن یلفانی»، «نغمه ثمینی»، «محمد رضایی راد»، «محمد یعقوبی»، «محمد رحمانیان» و «محمد چرمشیر» بوده است.

و می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب در پی عشق دویدن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی و ادبیات نمایشی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه و نمایشنامه پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
مداخلات روان شناختی در بیماری های مزمن پزشکی به زبان ساده
طاهره رنجبری پور
اسرارالتوحید فی مقامات الشیخ ابی سعید
محمدبن منوربن ابی سعدبن ابی طاهربن ابی سعید میهنی
ساختار جدید امنیت، صلح و همکاری در خلیج فارس
سیدحسین موسویان
آینده ای پر از پول
ویکتور باک
مشاوره استراتژی
یرون کراینبرینک
راهنمای پیکره دانشی مدیریت پروژه (PMBOK)
انستیتو مدیریت پروژه آمریکا
انتخاب های سازنده
رضا فهیمی
۳۰ روز
مارک رکلاو
لاک‌پشت‌های نینجا؛ قسمت ششم
کوین ایستمن
محیط زیست
امیر خیرخواه
آمادگی آزمون دکتری زمین شناسی مهندسی پیشرفته
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
دن کامیلو و جوانان سرکش
جووانی گوارسکی
اقتصاد سیاسی و پیشرفت عدالت بنیان
سیدمهدی زری باف
در عصمت
علی اشرف عبدی
پروین
شیرین حق‌پرست
روش شناسی دانش اجتماعی مسلمین رویکردهای فقهی
یحیی بوذری نژاد
بازاریابی کسب و کارهای خرد و کوچک در یک هفته
جان سیلی
رفتار سازمانی
کنستانت دی بوگره
پیشوایان هدایت، جلد پنجم؛ سید الشهداء حضرت امام حسین (ع)
سیدمنذر حکیم

حجم

۳٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۷۶ صفحه

حجم

۳٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۷۶ صفحه

قیمت:
۱۵۳,۰۰۰
تومان