معرفی و دانلود کتاب مرغ غریب عشق pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات سروش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مرغ غریب عشق

کتاب مرغ غریب عشق زندگینامه شهید مهدی شاه‌آبادی، نوشته نصرالله قادری است که انتشارات سروش آن را برای تمام علاقه‌مندان به زندگی و احوالات این شهید بزرگوار منتشر کرده است.

درباره کتاب مرغ غریب عشق

شهید شاه‌آبادی، یک شخصیت منحصر به فرد و عالمی بود که زبان، ریاضیات، فقه و.... می‌دانست و زبان صریح و روشنی داشت. تحقیق و پژوهش کتاب برای نویسنده چهار سال زمان برده است و او  حدود دو هزار صفحه مصاحبه با دوستان، آشنایان و نزدیکان شهید انجام شده بوده را مطالعه کرده است. همچنین اسناد بسیاری از شهید، کتاب‌های درسی ایشان، سخنرانی‌ها، کتاب‌های چاپ شده در خصوص شهید و .... وجود داشته که با کنار هم گذاشتن همه این منابع اطلاعات کامل شد و شروع به نوشتن کرده است. این کتاب نگاهی عاشقانه و زبانی شاعرانه دارد.

خواندن کتاب مرغ غریب عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زندگی شهدا پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مرغ غریب عشق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مرغ غریب عشق
حجم فایل کتاب:۱۳.۳۸ مگابایت
شابک:۹۷۸-۹۶۴-۱۲-۱۶۳۰-۸
تعداد صفحه‌ها:۳۰۶ صفحه
قیمت کتاب:۶۱۰۰۰ تومان

کنیزحضرت زهرا(سلام الله علیها)
۱۴۰۱/۱۱/۲۳

بسم رب شهدا وصدیقین،سلام برشهیدان وصالحین,لطفااین کتاب ارزشمندرودرطاقچه بی نهایت قراربدهید.اجرتون باخودشهید،،

Rao
۱۴۰۳/۰۱/۱۲

این کتاب جزو زیباترین ها و عمیق ترین کتاب هایی هست که خوندم البته نسخه چاپیش یه چیز دیگه است باهاش زندگی کردم با نوشته های این نویسنده خیلی ارتباط برقرار میکنم و سبک نگارششون خصوصا این کتاب خیلی جذاب...بیشتر