کتاب اقلیت
معرفی کتاب اقلیت
کتاب اقلیت مجموعه اشعار فاضل نظری است که در انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
درباره کتاب اقلیت
کتاب اقلیت مشتمل بر ۳۷ قطعه شعر در قالبهای نو و غزل از فاضل نظری، شاعر معاصر است. اقلیت یکی از مجموعههای متفاوتی است که در چندسالهٔ اخیر توانسته جانی به بازار کتاب بهخصوص در حیطهٔ شعر ببخشد. با بررسی کتاب میتوان به قدرت چهار عنصر اصلی کتاب یعنی ۱- عاطفه، ۲- تخیل، ۳- زبان، ۴- آهنگ پی برد که لازمهٔ جذابیت و زیبایی شعر میشود.
شعر یکی از راههای انتقال احساسات است. شاعر برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و شعر همین زبان است. با شعر از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشدهٔ وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که قرنها شاعران در شعرشان بازگو کردهاند.
خواندن کتاب اقلیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شعر معاصر پیشنهاد میکنیم.
درباره فاضل نظری
فاضل نظری ۱۰ شهریور ۱۳۵۸ در خمین به دنیا آمد. تحصیلات اولیهاش را در شهرهای خمین و خوانسار گذراند و در سال ۱۳۷۶ برای ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ مدیریت به تهران آمد. تحصیلات دانشگاهیاش را تا دکترای رشتهٔ مدیریتِ تولید و عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد. گزیدهٔ برخی از شعرهای او در کشورهای فارسیزبان و شبهقاره منتشر شده است. پنجمین اثر او با نام «کتاب» با ۱۸هزار نسخه فروش در ۱۰ روز پرفروشترین کتاب نمایشگاه در سال ۱۳۹۵ شد. فاضل نظری برگزیدهٔ اولین دورهٔ جشنواره بینالمللی شعر فجر در بخش جوان بود. او در سمتهای دیگری از جمله دبیری ۳ دوره جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰، دبیری علمی جشنوارهٔ بینالمللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی گروه ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و... هم سابقه دارد.
عنوان ۶ مجموعه شعر از این شاعر: «گریههای امپراتور»، «اقلیت»، «آنها»، «ضد»، «کتاب» و «اکنون».
بخشی از کتاب اقلیت
ﺻﺒﺮ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺮﺩ ﺗﺎ ﺳﻨﮓ ﻣﺰﺍﺭی ﺑﺸﻜﻨﺪ
ﺷﺎﻧﻪﻫﺎﻳﻢ ﺗﺎﺏ ﺯﻟﻔﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ! ﭘﺲ ﻣﺨﻮﺍﻩ
ﺗﺨﺘﻪﺳﻨﮕﻲ ﺯﻳﺮ ﭘﺎی ﺁﺑﺸﺎﺭی ﺑﺸﻜﻨﺪ
ﻛﺎﺭﻭﺍﻥ ﻏﻨﭽﻪﻫﺎی ﺳﺮﺥ ﺭﻭﺯی ﻣﻲﺭﺳﺪ
ﻗﻴﻤﺖ ﻟﺐﻫﺎی ﺳﺮﺧﺖ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭی ﺑﺸﻜﻨﺪ»
"ای که بخشید گناه پدرم آدم را به گناهان نبخشوده قسم دلتنگم" 📚دفتر اقلیت/فاضل نظری شعرای فاضل نظری واقعا فوق العاده اند هم از لحاظ شیوایی و هم از لحاظ تخیل شعری و بسیار به دلنشین😌 از بس غرق شده بودم تو بحرش یک نفس
اشعار فاضل نظری رو نباید غزل به غزل، نباید بیت به بیت، نباید مصرع به مصرع، که باید جرعه به جرعه خوند! که نه! نوشید... گوارای وجود هرکس که خونده😃😃 پی نوشت: یکی از بهترین گزینه های هدیه به اهالی شعر آثار فاضل
این چیست که چون دلهره افتاده به جانم حال همه خوب است، من اما نگرانم در فکر تو بستم چمدان را و همین فکر مثل خوره افتاده به جانم که بمانم چیزی که میان تو و من نیست غریبی است صد بار تو را دیدهام
در اقلیت بودن تنها بودن نیست، چه بسا گروهی اندک که بر بسیاران غلبه کردند.... عالی...همه ی دفترهای فاضل نظری....
خداروشکر در زمان حیات فاضل نظری زندگی می کنم.
اصلا به تو افتاده مسیرم که بمیرم...
اقلیت و گریه های امپراطور جز بهترین کتاب های آقای نظریه... قلمی شیوا ...شیرین و پر کشش
واقعا شعر های آقای نظری عااااااالیست حتما کتاب گریه های امپراتور را بخوانید
۵ ستاره به همه ی اشعار استاد نظری از آثارشون زیاد خوندم اما کتاب'ضد'چیز دیگه ایه... امیدوارم طاقچه بقیه ی کتاب های ایشون روهم بذاره
اولین کتاب شعر که خریدم این هست بی نظیر لطفاً کتاب های دیگر این نویسنده هم بزارید متشکرم