کتاب ملاقات در ناکجاآباد
معرفی کتاب ملاقات در ناکجاآباد
کتاب ملاقات در ناکجاآباد نوشتهٔ سمیرا نگاه است و انتشارات آنان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب ملاقات در ناکجاآباد
کتاب ملاقات در ناکجاآباد نوشتۀ سمیرا نگاه است. این کتاب شامل ۶ داستان کوتاه است.
داستان کوتاه یکی از راههای انتقال احساسات است. نویسنده برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و داستان و رمان همین زبان است. با داستان از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که سالها نویسندگان در داستانشان بازگو کردهاند.
داستان معاصر در بند چیزی نیست و زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. نویسنده در این کتاب با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور میکند و کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید. این کتاب زبانی روان و ساده دارد و آیینهای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.
خواندن کتاب ملاقات در ناکجاآباد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان کوتاه ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ملاقات در ناکجاآباد
«یک اسکناس به دستش دادم. با دست اشاره کرد که به داخل بروم. دو مسافر جلو نشسته بودند و چند مسافر عقب. عقبیها را درست ندیدم. اما به جلوییها نگاه گذرایی انداختم. چهرههای عجیبی داشتند. نمیدانم در آن شب و باران و فکروخیال، توهم برم داشته بود یا نه، اما به نظرم این چند مسافر خیلی شبیه هم بودند. پوستشان روشن بود و برق میزد. سر و گوششان بزرگتر از حد طبیعی بود و چشمانشان ریز و جمع. هیچکدام به من که تازهوارد بودم، نگاه نکردند. روی اولین صندلی خالی نشستم... .»
حجم
۳۸۷٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۵۵ صفحه
حجم
۳۸۷٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۵۵ صفحه
نظرات کاربران
بسیار زیبا و روان. دوباره میخونمش حتما. حالمو بسیار خوب کرد. مرسی از نویسنده.
از اون کتاب داستان هاییه که قلم روانی داره و وقتی دستت میگیره آنقدر غرق میشی که یه دفعه میبینی کل کتاب رو خوندی سبک رئال داستان باعث میشه با شخصیت ها و افکارشون راحت ارتباط بگیری و هم ذات پنداری