کتاب کتابخانه نیمه شب
معرفی کتاب کتابخانه نیمه شب
کتاب کتابخانه نیمه شب نوشتهٔ مت هیگ و ترجمهٔ سمیرا نگاه است. انتشارات آنان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کتابخانه نیمه شب
کتاب کتابخانه نیمه شب داستانی جذاب و عمیق درباره زندگی دختری به نام نوراست که در آستانه ناامیدی، ترس و تنهایی به سر میبرد. این رمان در فضایی جادویی روایت میشود که در آن یک کتابخانه مرموز قرار دارد، جایی که قفسههای کتاب به طور نامحدود ادامه دارند و هر کتاب فرصتی برای تجربه یکی از زندگیهای ممکن را به فرد میدهد. نورا با والدین سختگیر و عیبجو بزرگ شده و این آموختههای دوران کودکیاش در بزرگسالی به شکل افسردگی و احساس ناتوانی ظاهر میشود. او با از دستدادن شغل و نامزدی، بار دیگر با احساس یأس و ناتوانی دست و پنجه نرم میکند. این حسهای منفی موجب میشود که او به هیچچیز و هیچکس اعتقاد نداشته باشد، و در پی یک زندگی بیهدف سرگردان شود. کتابخانه نیمه شب سفر نورا برای کشف قابلیتهای خود و انتخابهای زندگیاش را به تصویر میکشد. مت هیگ با نبوغ خاصی، مفاهیم عشق، امید و رشد شخصی را در قالب داستانی خیالانگیز و احساسی به تصویر میکشد که خواننده را به تفکر درباره انتخابهای زندگی و ارزش وجودی خود فرا میخواند.
خواندن کتاب کتابخانه نیمه شب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان خارجی پیشنهاد میکنیم.

کتاب زیبایی بود ، کشش خوبی داشت و پایان بندیش در عین اینکه میتونستی حدس بزنی ولی شگفت زده ام کرد ، زیباترین جمله برام این بود که لازم نیست دقیقا همه چیز رو بفهمی فقط لازمه زندگی کنی ،
از خوندن ش واقعا لذت بردم
خیلی خوب بود حتما پیشنهاد میکنم شما هم بخونید
بنظر من کتاب خوبی بود با اینکه میشد ی ذره آخرشو حدس زد ولی در کل خوب بود ارزش یکبار خوندن رو داره...
همین کافیه که بگم برای همیشه دیدم به زندگی و حسرتهام رو عوض کرد. عالی بود.
عالی
حتما این کتاب عالی رو مطالعه کنید تمام خط به خطش مفید و اموزندس