کتاب مطالعهی خلاق: جعبه ابزار خلاقیت
انتشارات:
انتشارات سایه سخن٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب مطالعهی خلاق: جعبه ابزار خلاقیت
«مطالعهی خلاق: جعبه ابزار خلاقیت» نوشته رایان کلگ(-۱۹۵۵) است.
فصلِ آغازین، پیش زمینهای است در مورد معنای خلاقیت و اینکه چرا باید به آن اهمیت دهید. در ادامه، به شیوههای ارائهی ایدهها، ساختار دادن به آنها، جذب اطلاعات بیشتر در حافظه، مواجهه با زمان و غیره خواهیم پرداخت. اما نقطهی شروع، داشتنِ خودِ ایدههاست. خلاقیت چیزی نیست که همیشه بتوانید آن را مانند شیر آب باز کنید تا از آن آب بیاید. خلاقیت بعضی از اوقات و جاها بهتر کار میکند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
همهی ما کسانی را میشناسیم که رویکردی بسیار فردی به زندگی دارند. مُد برای آنها مهم نیست؛ هرچه را دوست داشته باشند میپوشند. برخی از افراد (نه همیشه همین افراد) در کار چنین رویکردی در پیش میگیرند. آنها نگران آداب و رسوم و عُرف نیستند بلکه کار خودشان را میکنند. اینکه چقدر میتوانید چنین رفتاری داشته باشید به این بستگی دارد که چگونه فردی هستید و چه کار میکنید. شاعری به نام ای. ای. کامینگز توانست با اجتناب از به کار بردن حروف بزرگ انگلیسی این کار را بکند و این بشود نشانهی خاص او (یعنی نشانی که فقط مخصوص اوست) . البته اگر ما در تحویل اثرمان چنین رویکردی در پیش بگیریم کار معقولی نمیکنیم مگر اینکه اثرمان حاوی یک نکتهی بسیار ویژه و روشن باشد (راستش را بخواهید امروزه حتی استفادهی کامینگز از این فن، متظاهرانه و بچگانه به نظر میرسد.)
شاید از پَرِ پرندگان خوشتان بیاید و دوست داشته باشید. گزارش فیزیک یا پایان نامهی تاریخ خود را با حاشیهای از جنس پر آذین بندی کنید. به نظر من که بهتر است این کار را نکنید. حتی اگر فردی که اثر شما را میخواند نسبت به پرندگان آلرژی (حساسیت) نداشته باشد این کار نوعی شخص سازی افراطی است که عجیب و غریب به نظر میرسد (مگر اینکه زیر ۱۳ سال باشید).
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مطالعهی خلاق: جعبه ابزار خلاقیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مطالعهی خلاق: جعبه ابزار خلاقیت |
| عنوان انگلیسی: | Studying creatively : a creativity toolkit to get your studies out of a rut,۲۰۰۸. |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |
| حجم فایل کتاب: | ۵.۹۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۶۳۰۴-۵۸-۸ |
| تعداد صفحهها: | ۲۵۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۵۰۰۰۰ تومان |
شما که هستید؟ پرسشهایی که زندگیتان را دگرگون میسازند![]()
مایکل کروگرس
تاب آوریاریک گریتنز
خانه جایی است که دل آنجاستوانسا ماری دوزبری
آموزش و فناوری (ضرورتها و مباحث کلیدی در تکنولوژی آموزشی)نیل سلوین
چگونه خود را بشناسیمهریت اس. موساچه

این کتاب در مورد مطالعه خلاقه، اما، چند بخش اول در مورد چرایی خلاقیت و تکنیک های مختلف خلاقیته که سطحش خیلی خوب و عالی بود. نوشتار کتاب هم گاهی به سمت طنز میره و جذابه. به نظرم خیلی کاربردی میتونه باشه...بیشتر
ارزشمند و مفید