کتاب بیست افسانه ایرانی
معرفی کتاب بیست افسانه ایرانی
کتاب بیست افسانه ایرانی نوشتهٔ مصطفی رحماندوست است. نشر افق این کتاب را منتشر کرده است. این مجموعه برای کودکان نگاشته شده است.
درباره کتاب بیست افسانه ایرانی
کتاب بیست افسانه ایرانی افسانههایی ایرانی را در بر داردکه در دو دستهٔ قصههای منظوم و قصههای آهنگین تقسیمبندی شدهاند. این اثر با تصویرسازیهای «پژمان رحیمیزاده» منتشر شده است. «دویدم و دویدم»، «گاو حسن چهجوره؟»، «به دنبال بخت»، «خیاطباشی و بزبزی جان»، «از همه پرزورترم» و «چجوری نیشت بزنم؟» عنوان برخی از افسانههای این مجموعه است که به انتخاب و روایت مصطفی رحماندوست منتشر شدهاند.
خواندن کتاب بیست افسانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکانی که به خواندن شعر و افسانههای قدیمی علاقه دارند، پیشنهاد میکنیم.
درباره مصطفی رحماندوست
مصطفی رحماندوست متولد یک تیر ۱۳۲۹ در همدان است. او شاعر، نویسنده و مترجم کتابهای کودکان و نوجوانان است. بعد از دریافت مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران، بهعنوان کارشناس کتابهای خطی در کتابخانهٔ مجلس مشغول به کار شد و سپس بهعنوان مدیر مرکز نشریات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدیر مسئول نشریات رشد، سردبیر رشد دانشآموز، سردبیر و پدیدآورندهٔ سروش کودکان و نوجوانان، سردبیر مجلهٔ شهرزاد قصهگو به فعالیت خود ادامه داد. رحماندوست ۳ سال مدیر کل دفتر مجامع و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران بوده است. او در سال ۱۳۷۱ در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی ادامه تحصیل داد و پس از دورهٔ کارشناسیارشد، موفق به دریافت نشان درجهٔ یک هنری شد. او پس از بازنشستگی از سمتهای دولتی، مدیر گروه شکوفه (بخش کودکان و نوجوانان) انتشارات امیرکبیر و مشاور رئیس کتابخانه ملی ایران شد. مصطفی رحماندوست پایگاه اینترنتی «کتابخانهٔ ملی کودک و نوجوان ایران» را تأسیس کرد و توانست تا دهمین سال شروع به کار این پایگاه متن کامل بیش از ۲۴۰۰۰ عنوان کتاب کودک و نوجوان را برای پژوهشگران قابل دسترس کند. از آثار او میتوان به کتابهای «فرهنگ آسان: دانشنامه ویژه کودکان و نوجوانان»، «ترانههای نوازش»، «سفید بود، سفید تنها بود»، «این تریزی، آن تریزی»، «یک مسابقه و این همه ماجرا» و «قصه گویی، اهمیت و راهورسم آن» اشاره کرد.
حجم
۸۵٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۲۴ صفحه
حجم
۸۵٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۲۴ صفحه