دانلود و خرید کتاب جک ریچر (کتاب چهاردهم؛ 61 ساعت) لی چایلد ترجمه محمد عباس آبادی
تصویر جلد کتاب جک ریچر (کتاب چهاردهم؛ 61 ساعت)

کتاب جک ریچر (کتاب چهاردهم؛ 61 ساعت)

معرفی کتاب جک ریچر (کتاب چهاردهم؛ 61 ساعت)

کتاب ۶۱ ساعت نوشته‌ٔ لی چایلد و ترجمهٔ محمد عباس آبادی است و کتابسرای تندیس آن را منتشر کرده است. این کتاب چهاردهمین جلد از مجموعهٔ جک ریچر به قلم لی چایلد است. لی چایلد در این داستان، راهی جدید برای پیروزی‌ شخصیتش در نظر می‌گیرد. ریچر که اغلبِ ماجراجویی‌های خود را در مناطق غرب میانه و جنوب ایالات متحده از سر گذرانده، این بار به شهری کوچک و برفی در داکوتای جنوبی می‌رود. ریچر در این داستان از محیط آشنا و امن خود دور می‌شود. او به همین خاطر، مرتکب اشتباهاتی می‌شود و به کمک نیاز پیدا می‌کند.

درباره مجموعه کتاب‌های جک ریچر

چایلد تا به حال ۲۶ عنوان کتاب از سری داستان‌های جک ریچر نوشته است. قتلگاه، تا پای مرگ، قلاب، آخرین مهمان، اکو در آتش، سوءقصد، وسوسه انتقام، دشمن، یک شلیک، راه سخت، بدشانسی و دردسر، غریبه‌ای در شهر، دوازده نشانه، ۶۱ ساعت، لانه زنبور، رابطه و تحت تعقیب عناوین برخی از این کتاب‌ها هستند که در قالب مجموعه چاپ شده‌اند. 

جک ریچر تکاوری تنها، خطرناک و خستگی‌ناپذیر است که قبلا در ارتش خدمت می‌کرد. رمان‌های این مجموعه به ماجراجویی‌های هیجان‌انگیز این شخصیت در آمریکا و کشورهای دیگر می‌پردازد. 

درباره کتاب ۶۱ ساعت

اتوبوسی در طوفان و برف شدید دچار سانحه می‌شود و جک ریچر را وارد ماجرایی مرگبار می‌کند. در نزدیکی‌های بولتون در ایالت داکوتای جنوبی، زنی شجاع که قصد برقراری عدالت دارد، در برابر نیروهایی شرور ایستادگی کرده و در حال مبارزه است. این زن برای زنده‌ماندن به کمک نیاز دارد؛ زیرا قاتلی حرفه‌ای و سنگدل قصد جان او را دارد. 

حالا ریچر باید تصمیم بگیرد به یاری این زن بشتابد یا نه؟ او ۶۱ ساعت زمان دارد. دشمنان او بسیار قدرتمندتر از آن چیزی هستند که تصور می‌کرد.

خواندن کتاب ۶۱ ساعت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های ماجراجویانه و اکشن پیشنهاد می‌کنیم.

درباره لی چایلد

جیم گرانت، با نام مستعار لی چایلد، نویسنده‌ای بریتانیایی است که در سال ۱۹۵۴ در کاونتری به دنیا آمد و پس از سال‌ها زندگی در بیرمنگام، به تحصیل در رشته‌ٔ حقوق در شفیلد پرداخت و پس از آن، هجده سال در تلویزیون منچستر کار کرد تا این‌که در ۴۰ سالگی، به علت تعدیل نیرو از کار اخراج شد. او از این فرصت به دست آمده استفاده کرد و از آن‌جا که همیشه به خواندن آثار ادبی علاقه‌مند بود، مقداری مداد و کاغذ خرید و پس از چندی، اولین رمان از مجموعه داستان‌های جک ریچر را با نام قتلگاه منتشر کرد. قتلگاه، علاوه بر دریافت جایزه‌ٔ آنتونی برای بهترین رمان اول، با استقبال کم‌نظیر مخاطبان ادبیات جنایی مواجه شد و بدین ترتیب، قسمت‌های بعدی این مجموعه نیز یکی پس از دیگری به بازار نشر آمد و هر کدام، موفقیتی بیش از پیش برای لی چایلد به ارمغان آوردند.

در سال ۲۰۱۲ فیلمی با بازی تام کروز بر اساس کتاب نهم این مجموعه ساخته شد. او پس از توفیق رمان اولش در ایالات متحده، در سال ۱۹۹۸ به این کشور مهاجرت کرد و در سال ۲۰۰۹ به عنوان رئیس انجمن جنایی‌نویسان آمریکا انتخاب شد. لی چایلد، اکنون با نوشتن چندین رمان جنایی و دریافت چندین جایزه‌ٔ ادبی در این حوزه، جزء مجبوب‌ترین نویسندگان ژانر جنایی در میان منتقدین و مخاطبان به حساب می‌آید.

بخشی از کتاب ۶۱ ساعت

«دفتر هالند شبیه به هزار دفتری بود که ریچر قبلاً دیده بود. دکور شهری ساده‌ای داشت که مشخص بود پیمانکاری با هزینهٔ کم انجامش داده است. همه‌جای آن رنگ براق نامنظمی داشت، ضخیم و پر از چین‌وچروک، کف زمینش کاشی وینیل بود و یک میز روکش‌دار داشت و شش کابینت فایل قدیمی که در ردیف ناقصی کنار دیوار در زیر یک ساعت دیواری سازمانی قرار داده شده بودند. یک عکس قاب‌گرفته وسط کابینت‌ها زیر ساعت گذاشته شده بود که رئیس‌پلیس هالند در آن مرد راست‌قامت‌تر و قوی‌تر و جوان‌تری بود که در کنار یک زن و یک بچه ایستاده بود و لبخند بر لب داشت. یک پرترهٔ خانوادگی که شاید ده سال یا بیشتر قدمت داشت. زن جذاب بود و پوست سفید و موهای بور و چهره‌ای خوش‌ترکیب داشت. احتمالاً همسر هالند بود. بچه دختری حدوداً هشت نُه ساله با چهرهٔ سفید و نامتمایز و شکل‌نگرفته بود. احتمالاً دخترشان بود. یک جفت تاس روی میز بود؛ مکعب‌های استخوانی بزرگی که بر اثر استفاده و قدمت فرسوده شده بودند و نقطه‌هایشان ساییده و محو شده بود و خود جنسشان در قسمت‌هایی که کلسیمِ نرم از بین رفته بود و کانی‌های مقاوم‌تر باقی مانده بودند رگه‌رگه شده بود. ولی جدا از عکس و تاس، هیچ چیز شخصی‌ای در اتاق نبود. بقیهٔ چیزها همه مرتبط با کار بودند.

هالند روی صندلی چرم کهنه‌ای در پشت میز نشست. پنجرهٔ بزرگ بدون پرده‌ای پشت سرش بود که سرما کدری آن را دوچندان کرده بود. شیشه‌اش تمیز بود. بیرون آن تاریک بود. روی لبهٔ بیرونی‌اش برف نشسته بود و یک بخاری زیر لبهٔ داخلی‌اش قرار داشت.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۷۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۵۲۰ صفحه

حجم

۳۷۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۵۲۰ صفحه

قیمت:
۱۸۰,۰۰۰
تومان