معرفی و دانلود کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی)subscriptionAvailable

کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی)

تام گیتس (کتاب سیزدهم)

۴.۰(از ۴ امتیاز)
لیز پیشون، آتوسا صالحی
انتشارات:
نشر افق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی)

کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی) نوشتهٔ لیز پیشون و ترجمهٔ آتوسا صالحی است. نشر افق این کتاب کودک را منتشر کرده است. این اثر سیزدهمین کتاب از مجموعهٔ «تام گیتس» است.

درباره کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی)

لیز پیشون در کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی) داستانی دربارهٔ پسری بازیگوش به نام «تام گیتس» را روایت کرده است. او که برای جشن تولد دوستش، «جولیا»، به دریاچهٔ مخصوص قایق‌رانی دعوت شده، قرار است از قایق‌رانی و نمایش حیوانات لذت ببرد، اما جشن آن‌طور که انتظارش را دارد پیش نمی رود. چه ماجراهایی پیش روی او است؟ بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکانی که به خواندن داستان علاقه دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماجراجویی تاریخی (کمی تا قسمتی)
عنوان دیگرتام گیتس (کتاب سیزدهم)
عنوان در زبان مبدأEpic Adventure

در طلب علم🌱
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۱۶

مجموعه کتاب تام گیتس خیلی عالیه پیشنهاد میکنم بخونید و لذت ببرید

مهارت های فوق حرفه ای؛ ولی نه همیشه...تصویر جلد کتاب مهارت های فوق حرفه ای؛ ولی نه همیشه...
آتوسا صالحی
تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)
لیز پیشون
سگ زامبی می تازد! (به زودی)تصویر جلد کتاب سگ زامبی می تازد! (به زودی)
آتوسا صالحی
پروژه کلاسی من، خانواده، دوستان و جانورهای پشمالوتصویر جلد کتاب پروژه کلاسی من، خانواده، دوستان و جانورهای پشمالو
آتوسا صالحی
خاطرات یک بی عرضه (جلد دوم، دفترچه آبی)تصویر جلد کتاب خاطرات یک بی عرضه (جلد دوم، دفترچه آبی)
جف کینی
بیسکویت، گروه های موسیقی و نقشه های خیلی بزرگتصویر جلد کتاب بیسکویت، گروه های موسیقی و نقشه های خیلی بزرگ
کدام هیولا؟تصویر جلد کتاب کدام هیولا؟
لیز پیشون
تام گیتس (جلد هشتم، آره! نه)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد هشتم، آره! نه)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد ششم، خوراکیای ویژه)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد ششم، خوراکیای ویژه)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد یازدهم، قواعد سگ های زامبی)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)
لیز پیشون
بعله! شاید هم نه...تصویر جلد کتاب بعله! شاید هم نه...
آتوسا صالحی
تام گیتس (جلد پانزدهم، کدوم هیولا)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد پانزدهم، کدوم هیولا)
لیز پیشون
خاطرات یک بی عرضه (جلد پنجم، دفترچه بنفش)تصویر جلد کتاب خاطرات یک بی عرضه (جلد پنجم، دفترچه بنفش)
جف کینی
تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد پنجم، خیلی فوق العاده است)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد پنجم، خیلی فوق العاده است)
لیز پیشون
تام گیتس (جلد دوم، بهانه های عالی)تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد دوم، بهانه های عالی)
لیز پیشون
خاطرات یک بی عرضه (جلد اول، دفترچه قرمز)تصویر جلد کتاب خاطرات یک بی عرضه (جلد اول، دفترچه قرمز)