کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی)

کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی)

کتاب الکترونیکی «تام گیتس (جلد دهم، مهارت‌های خیلی عالی)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب‌حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های طنز و نوجوانان قرار می‌گیرد و با روایت ماجراهای روزمره و بامزهٔ شخصیت اصلی، تام گیتس، به دغدغه‌ها و چالش‌های نوجوانان می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی)

«تام گیتس (جلد دهم، مهارت‌های خیلی عالی)» اثری داستانی و طنزآمیز است که در قالب دفترچه خاطرات و یادداشت‌های روزانهٔ یک نوجوان روایت می‌شود. نویسنده، «لیز پیشون»، با بهره‌گیری از زبان و نگاه نوجوانانه، دنیای تام را به تصویر کشیده است؛ دنیایی پر از اتفاقات مدرسه، روابط خانوادگی، دغدغه‌های دوستانه و تلاش برای فرار از تکالیف. ساختار کتاب ترکیبی از متن و تصویر است و نقاشی‌ها و طرح‌های دستی، فضای کتاب را زنده‌تر و جذاب‌تر کرده‌اند. این جلد از مجموعهٔ تام گیتس، مانند دیگر جلدها، با محوریت ماجراهای مدرسه، تعطیلات و مهارت‌هایی که تام و دوستانش در طول داستان تجربه می‌کنند، پیش می‌رود. روایت کتاب به‌گونه‌ای است که خواننده را به دل ماجراهای روزمره و گاهی عجیب تام می‌برد و او را با چالش‌ها و شادی‌های نوجوانی همراه می‌کند.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس» با نزدیک‌شدن تعطیلات مدرسه آغاز می‌شود. تام، شخصیت اصلی، با دغدغه‌های همیشگی‌اش دربارهٔ تکالیف مدرسه، امتحان‌ها و برنامه‌ریزی برای تعطیلات روبه‌رو است. او همیشه به‌دنبال راه‌هایی برای فرار از انجام مشق‌ها و پیدا‌کردن بهانه‌های خلاقانه است تا بتواند وقت بیشتری را صرف سرگرمی و نقاشی کند. در این میان، روابط تام با دوستانش، به‌ویژه مارکوس و درک، و همچنین ماجراهای گروه موسیقی‌شان، بخش مهمی از داستان را تشکیل می‌دهد. تام با چالش‌هایی مثل آماده‌کردن لباس برای روزهای خاص مدرسه، شرکت در تمرین‌های گروه موسیقی و حتی نقاشی‌کردن روی تی‌شرت‌ها مواجه می‌شود. او در کنار این ماجراها، با خانواده‌اش نیز درگیر است؛ خواهرش رلیا و والدینش هرکدام دغدغه‌ها و رفتارهای خاص خود را دارند که گاهی باعث دردسر و گاهی منبع الهام تام می‌شوند. داستان با طنز و شوخی‌های خاص تام پیش می‌رود و لحظات روزمرهٔ او را به تصویر می‌کشد، بدون آن‌که پایان ماجراها را لو بدهد.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی) را بخوانیم؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرسازی‌های فراوان، دنیای نوجوانی را از زاویه‌ای متفاوت و سرگرم‌کننده نشان می‌دهد. ترکیب متن و نقاشی، فضای کتاب را برای نوجوانان جذاب‌تر کرده و خواننده را به دل دغدغه‌ها و شادی‌های تام می‌برد. پرداختن به موضوعاتی مثل دوستی، خانواده، مدرسه و خلاقیت، باعث شده است که مخاطب بتواند با شخصیت‌ها همذات‌پنداری کند و در عین حال، لحظاتی شاد و پرانرژی را تجربه کند. این جلد از مجموعه، با تمرکز بر مهارت‌های فردی و جمعی، به نوجوانان کمک می‌کند تا با چالش‌های روزمره‌شان کنار بیایند و راه‌حل‌های خلاقانه پیدا کنند.

این کتاب برای نوجوانانی مناسب است که به داستان‌های طنز، ماجراهای مدرسه و روایت‌های تصویری علاقه دارند. همچنین برای کسانی که به‌دنبال تجربهٔ دنیای نوجوانی با همهٔ فرازونشیب‌ها و دغدغه‌هایش هستند، گزینهٔ مناسبی به‌شمار می‌آید. والدین و مربیانی که می‌خواهند نوجوانان را به مطالعه علاقه‌مند کنند نیز می‌توانند این کتاب را پیشنهاد دهند.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد دهم، مهارت های خیلی عالی)

«آقای فولر هن این هفته به ملل عبیب و غافللیرلنتره‌ای تارافت و غرغرو شره. نمی‌رونم چراء به نظر میومر بایر خوشال باشه, ‏ پون آفرای تر آقای فولر هن ارامت و فته است. «لطفا صندلی تون رو > بلند گنین< و بیارین جلو. اون رو روی زمین‌ندگشدرخ.» «خودگار واسه نوشتن و نقاشی گردن هست. اونا واسه چه کار ی هستن؟) من فگر کنم آقای قولرمی انتار راره ما بواب بریم: وشن رو تشارظی گرحر: شا ,» ‌ 2 ۱ . ۳ مر ولی بر الووی از اوثا به عنوان هوپ درا استفاره می لرر و روی یملت ضرب گرفته بود. - سر (اونا رو بزار زمین برد.) - < اونم همین‌کار وگر, اما نه به شُلل عاری و عاقلانه‌ای. 1 بل [ِ ۲ و۲ چم وه او برر از لاس افراج شر تا بره بیرون و ب هکار افمقاه‌ا یک هکرره بور کل رکنه. بقیه‌ی وقت لاس روا سالت:, اصلا برای من ارات ی نبور, ون مغ ز] پر از پیزای مفتلفی بور رکه رلع می‌فواست فولرمیق متوبه بشه, میومر پشت شیشه. سعی می لرر۴ نفنر۴, اما 2 0902 9 ی قیافه‌ی ای فولرمن ابازه نمی‌رار.»