کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)

کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)

کتاب «تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت‌انگیز مدرسه)» نوشتهٔ لیز پیشون و با ترجمهٔ زیبا عرب حنایی، توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی طنزآمیز و تصویری، ماجراهای پسری نوجوان به نام «تام گیتس» را روایت می‌کند که با چالش‌ها و اتفاقات مدرسه و زندگی روزمره‌اش دست‌وپنجه نرم می‌کند. جلد هفدهم این مجموعه، به ماجرای اردوی مدرسه و اتفاقات غیرمنتظره و بامزه‌ای که برای تام و دوستانش رخ می‌دهد، می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)

در این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس»، لیز پیشون با همان سبک تصویری و روایت طنزآمیز خود، داستانی را پیش می‌برد که محوریت آن اردوی مدرسه است. این کتاب در دسته‌بندی داستان نوجوان قرار می‌گیرد و با ترکیب متن و تصویر، فضای شاد و پرهیجانی را برای خواننده خلق می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با دست‌نوشته‌ها، نقاشی‌ها و یادداشت‌های تام پر شده و همین باعث می‌شود خواننده حس نزدیکی بیشتری با شخصیت اصلی داشته باشد. روایت کتاب از زبان تام است و او با نگاه کودکانه و شوخ‌طبع خود، اتفاقات مدرسه، خانواده و دوستانش را بازگو می‌کند. جلد هفدهم مجموعه، همچنان بر دغدغه‌های نوجوانانه، روابط دوستانه، رقابت‌ها و تلاش برای فرار از دردسرها تمرکز دارد. این کتاب نه‌تنها برای نوجوانان، بلکه برای هرکسی که به داستان‌های روزمره و طنز علاقه دارد، جذابیت خاصی دارد.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! ماجرای «تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت‌انگیز مدرسه)» با دغدغه‌های همیشگی تام آغاز می‌شود؛ او باید مراقب باشد که نمره‌های منفی بیشتری نگیرد تا بتواند در اردوی مدرسه شرکت کند. تام با دوستانش، مارکوس و ورگ، درگیر ماجراهایی می‌شود که از نقاشی روی دیوار مدرسه تا آماده‌کردن پوستر برای نمایشگاه مدرسه را شامل می‌شود. در این میان، رقابت با مارلوس و تلاش برای جلو زدن از او، بخش مهمی از داستان را شکل می‌دهد. تام با خانواده‌اش نیز درگیر چالش‌هایی مثل آماده‌شدن برای اردو، انتخاب لباس مناسب و هماهنگی با والدین است. در طول داستان، تام سعی می‌کند از دردسرها دور بماند، اما اتفاقات غیرمنتظره و اشتباهات کوچک، او و دوستانش را به دردسر می‌اندازد. در نهایت، ماجراهای طنزآمیز و رقابت‌های دوستانه، فضای شاد و پرانرژی داستان را حفظ می‌کند و تام با خلاقیت و شوخ‌طبعی خود، راهی برای عبور از مشکلات پیدا می‌کند، بی‌آنکه پایان داستان لو برود.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه) را بخوانیم؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و سبک تصویری خاص خود، تجربه‌ای متفاوت از خواندن داستان نوجوانانه ارائه می‌دهد. ترکیب متن و تصویر، خواننده را به دنیای ذهنی تام گیتس نزدیک می‌کند و او را درگیر فرازونشیب‌های زندگی یک نوجوان می‌سازد. دغدغه‌های مدرسه، روابط دوستانه، رقابت‌ها و تلاش برای حل مشکلات روزمره، همگی به‌شکلی سرگرم‌کننده و قابل لمس روایت شده‌اند. خواندن این کتاب فرصتی است برای همذات‌پنداری با شخصیت‌ها و لذت‌بردن از ماجراهای بامزه و خلاقانه‌ای که در هر صفحه رخ می‌دهد.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه دانش‌آموزان دورهٔ متوسطه که با چالش‌های مدرسه و روابط دوستانه روبه‌رو هستند، مناسب است. همچنین برای علاقه‌مندان به داستان‌های طنز و تصویری و کسانی که دوست دارند با دنیای نوجوانان آشنا شوند، انتخاب خوبی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد هفدهم، اردوی شگفت انگیز مدرسه)

«آقای فولر من سعی ۱ ماجرا رو فیلی بامال جلوه بره: «به مشق ویزٌه. این مشقا قرارء روز بازدید از مدرسه به نمایش دربیان، هصون روزی که والدین با بچه‌ها میان تا ببینن آیا اونا دوست دارن اینجا درس بخونن یا نه. آخه کی دلش نمی‌خواد توی هدر سه اوگفیلد تحصیل کنه؟ مار لوس رستش رو گرفت رال وگفت: «ق! اقا مر می تون ۸ بهشون بل مکه اینبا چه‌قرر عااااالیه» ش «خیلی خوبه مارگوس. من مطمننم هصه‌ی ما می‌تونیم به چیزای خیلی خوبی که تو اين مدرسه وجود داره فکر کنیم و براشون توضیح بدیم.» (سلوت.) هار کاس یه تلاهی به م نکر و روباره لفت: «قا من می‌تونم رامع به جرول بو ام ی وو و و و ۹ هم بیشون بلم. ایوکه آلریلی ده ۱ مرن ی هققه (م) از برول و موز هر بلیره, نمی توثه توی ارروی هررسه شرلت لنه.» آخوم ده تب ۳ آقای فولر من رفس ۷ ررست لرر؛: «البته چهار تا نمره‌ی منفی بود.» یر کم که نی کم ۰ ۲ هار لوس جواب ار: «ولی من فلر نم سه باشه. افه اله لسی سه تا نمره‌ی هنفی بلیره» یعنی اصلاً بپه‌ی فوبی نیست. بعرشم. سه عرر رد ۰۲۰ منه.»