کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)
معرفی کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)
کتاب الکترونیکی «تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی طنز و نوجوانانه، ماجراهای روزمره و بامزهٔ «تام گیتس» را روایت میکند و با تصویرگریهای جذاب و روایت پرهیجان، مخاطبان نوجوان را به دنیای پرماجرای تام میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)
در این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس»، «لیز پیشون» با همان سبک همیشگی خود، داستانهایی کوتاه و طنزآمیز را دربارهٔ زندگی یک نوجوان به نام «تام» روایت کرده است. این کتاب در قالب داستان و با تصویرگریهای فراوان، به وقایع روزمره، دغدغهها و شیطنتهای تام و دوستانش میپردازد. ساختار کتاب بهگونهای است که هر فصل یا بخش، یک ماجرای مستقل و خندهدار را روایت میکند و در عین حال، شخصیتها و فضای مدرسه و خانوادهٔ تام را بهخوبی به تصویر میکشد. «تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)» با زبان و نگاهی نوجوانانه، به مسائل ساده و گاهی پیچیدهٔ زندگی نوجوانان میپردازد و با طنز و شوخطبعی، لحظات سرگرمکنندهای را برای مخاطب رقم میزند. این کتاب بخشی از یک مجموعهٔ پرطرفدار است که هر جلد آن، ماجراهای تازهای را از زندگی تام و اطرافیانش روایت میکند.
خلاصه کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! ماجراهای این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس» با اتفاقات روزمره و بامزهای آغاز میشود که تام و دوستانش در مدرسه و خانه تجربه میکنند. تام، پسری خیالپرداز و پرانرژی، همیشه درگیر فراموشکاریها، امتحانهای مدرسه، شیطنت با دوستان و ماجراهای خانوادگی است. در این جلد، ده داستان کوتاه و خفن روایت میشود که هرکدام به یک موقعیت خاص و طنزآمیز میپردازد؛ از فراموشکردن ظرف غذا و امتحان املا گرفته تا شرکت در بختآزمایی مدرسه و گیر افتادن در آسانسور. تام با نگاه خاص خودش به مشکلات و اتفاقات نگاه میکند و معمولاً راهحلهایی عجیب و خندهدار برایشان پیدا میکند. روابط او با خانواده، بهویژه مامانبزرگ و بابابزرگ، و همچنین دوستیهایش با همکلاسیها، بخش مهمی از روایت را تشکیل میدهد. هر داستان با یک اتفاق ساده شروع میشود و به ماجرایی پرهیجان و گاهی غیرمنتظره ختم میشود، بدون آنکه پایان داستانها لو برود. فضای کتاب پر از شوخی، نقاشی و دیالوگهای بامزه است که خواننده را با دنیای نوجوانانهٔ تام همراه میکند.
چرا باید کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن) را بخوانیم؟
این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرگریهای فراوان، به دغدغهها و ماجراهای نوجوانان میپردازد و لحظاتی شاد و سرگرمکننده را رقم میزند. هر داستان کوتاه و مستقل است و میتواند برای کسانی که به دنبال کتابی با فضای شاد و پرماجرا هستند، جذاب باشد. «تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)» نهتنها سرگرمکننده است، بلکه به مسائل روزمرهٔ نوجوانان نیز با نگاهی متفاوت میپردازد و باعث میشود مخاطب با شخصیتها همذاتپنداری کند. این کتاب برای تقویت علاقه به مطالعه در نوجوانان و ایجاد لحظاتی شاد در کنار خانواده مناسب است.
این کتاب برای نوجوانان، بهویژه دانشآموزان دورهٔ ابتدایی و راهنمایی که به داستانهای طنز و ماجراهای مدرسه علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال کتابی برای گذراندن اوقات فراغت و تجربهٔ لحظات شاد هستند، انتخاب خوبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب تام گیتس (جلد هجدهم، ده تا داستان خفن)
«این هفته مررسه برای می هکلم چاا راره» چون همهپیزژ رو یار ؟] میره با فور] برم ۳7 (فیلی انفاقا پشت همع افتاره» بنابراین همهاش تقمییر من نبوره.) ویر بار یکه فیمیرع یه پیزی یار رفته, وقتی بو رکه آقأی قولره ی گفت: 0 «برای امتحان املای 20 و سریع آمادهاین؟» 4 ۳ ۰ ۲ و سعی لرر۴ یهموری قبافه ] رو آرو] نشون بر . ی ۵ ما ت حضض ج ولی مارلوس له لنار من نشسته بور لفت: «هه ( امتمان املا رو پارت رفته بو مه ه؟» ۰ و۳ واب رار۴: ٩0« تمرین لرر۴» ۳ (نلرره پورگ.) ۱ 7 ۲ ۳ (2ظا بهم لفت: بیش محل نزار..." 0-۲ ۲۲ ۷ هر طوری بور سع یکررم با یه سری هار گزی, با امتمان املا نار بیام؛ مم 0 ما ۱ م7 ك با نلاه لررثای یواشلی از لوشهی چشع (چوری له به ۳ / رز و 4 و ۱" 7" . نظر یار دارع فلر میکنم.) واقع به املا یکلمهها کل رکنم. [له البته از من بعیر بور) () ۱ ۸ نپاینا نتیبهی امتدانم فیلی هع بر نبور, ولی بهپورایی لب مرزی بور.»