کتاب شبح سفیدپوش
معرفی کتاب شبح سفیدپوش
شبح سفید پوش دومین سری از مجموعه داستانهای قصههای بترس برای بچههای نترس است. این مجموعه داستان کوتاه به قلم محمدرضا شمش و تصویرگری مهدی صادقی توسط انشارات هوپا روانه بازار شده است.
خلاصه کتاب قصههای بترس برای بچه های نترس ۲
دومین مجموعه داستان قصههای بترس برای بچه های نترس با عنوان شبح سفید پوش دارای ۱۶داستان کوتاه است. گربه سیاه اولین داستان این کتاب مهیج قصه دختری به نام هلیا را روایت میکند که چند شبی است هیولایی ترسناک را در خواب میبیند. هلیا در مسیر داستان با گربه سیاهی که پشت پنجره خانهشان زندگی میکند دوست شده و به او غذا میدهد، درعوض گربه سیاه نیز برای رهایی از هیولای ترسناک به کمک دخترک داستان میرود.
خواندن کتاب قصههای بترس برای بچههای نترس۲ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب قصههای بترس برای بچههای نترس۲ مناسب گروه سنی ب و ج یعنی کودکان اول تا ششم دبستان است. این مجموعه داستانها تلاش دارند تا در مسیر داستانی جذاب کودکان را با ترسهای خود روبرو کرده و راهکاری عملی و کودکانه برای گذر از ترس دراختیار کودکان قرار دهند.
درباره محمدرضا شمس
محمدرضا شمس نویسنده مجموعه داستانهای قصههای بترس برای بچه های نترس در سال ۱۳۳۶متولد شد. نخستین کتاب این نویسنده با عنوان اگر این چوب مال من بود، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسید. بعدها با انتشارات سروش، امیرکبیر، مدرسه، قدیانی، پیدایش، افق، محراب قلم، به نشر، حنانه، شباویز، و رویش همکاری داشت که حاصل آن چاپ بیش از سی عنوان کتاب بوده است. از دیگرآثار وی میتوان به قصههای سر و ته، لِ بازیگوش، بادکنک و اسب آبی، صبحانهی خیال و سبیل عمو اشاره کرد.
جملاتی از کتاب قصههای بترس برای بچه های نترس ۲
هلیا گفت: «بابایی...»
بابایی با موبایلش ور میرفت.
هلیا دوباره گفت: «بابایی!»
بابایی پرسید:«چیه دخترم؟»
هلیا گفت: «میشه... میشه من امشب پیش شما بخوابم؟»
بابایی اخم کرد: «باز شروع کردی؟»
هلیا گفت:«آخه...»
بابایی چندتا چین گنده به پیشانی انداخت و گفت: « آخه بی آخه. حالا هم تا عصبانی نشدم برو و سر جات بگیر و بخواب.».
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب قصههای بترس برای بچه های نترس ۲، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب قصههای بترس برای بچه های نترس ۲
• دیزنگرو
مثل بقیه مجموعه عالیه🤩💚 ممنون از نشر هوپا😄🌸
قشنگه❤
خب دوست داشتم ترسناک تر باشه😐
من خیلی قصه های بترس برای بچه های نترس رو دوست دارم خیلی عالین پنج ستاره براش کمه من بیشتر میدم اینم بقیه ستاره ها⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
خیلی عالی
عالیه محشره🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
خیلی باحاله بخونید.....
عالی
عالی برای اونایی که شجاع هستن عالیه عالی عالی عالی
من خیلی دوست داشتم 😍 به همتون توصیه میکنم❤ اصلا نویسنده داستان بسیار خوب نوشته👍👌👏