کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)

کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)

کتاب الکترونیکی «تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب‌حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب دوازدهمین جلد از مجموعهٔ پرطرفدار «تام گیتس» است که ماجراهای روزمره، دغدغه‌ها و شیطنت‌های یک نوجوان را با نگاهی طنزآمیز روایت می‌کند. داستان در قالب دفترچه خاطرات و با تصویرگری‌های فراوان، به زندگی تام، خانواده‌اش، دوستانش و البته موجودات پشمالوی اطرافش می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)

«تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)» اثری داستانی و طنزآمیز است که در قالب دفترچه خاطرات یک نوجوان روایت می‌شود. نویسنده، «لیز پیشون»، با سبک خاص خود، دنیای نوجوانی را با تمام پیچیدگی‌ها، شوخی‌ها و دغدغه‌هایش به تصویر کشیده است. این جلد نیز مانند دیگر کتاب‌های مجموعه، با ترکیبی از متن و تصویر، خواننده را به دنیای پرهیجان تام می‌برد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با نقاشی‌ها و یادداشت‌های کوتاه، حس و حال یک دفترچه شخصی را تداعی می‌کند. داستان در بستر زندگی روزمرهٔ تام و اطرافیانش شکل می‌گیرد و موضوعاتی مانند روابط خانوادگی، دوستی‌ها، پروژه‌های مدرسه و حتی ماجراهای بامزه با حیوانات خانگی را در بر می‌گیرد. این کتاب برای نوجوانان و حتی بزرگسالانی که دوست دارند به دنیای نوجوانی سرک بکشند، جذابیت خاصی دارد. فضای کتاب سرشار از شوخی، موقعیت‌های طنز و اتفاقات غیرمنتظره است که باعث می‌شود خواننده با شخصیت‌ها همذات‌پنداری کند و از خواندن آن لذت ببرد.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس» با ماجرای یک پروژهٔ مدرسه‌ای آغاز می‌شود که تام و همکلاسی‌هایش باید دربارهٔ خانواده و دوستانشان تحقیق کنند. تام که همیشه درگیر اتفاقات عجیب و بامزه است، این بار هم با چالش‌هایی مثل کفش‌های پرسروصدا، فراموش‌کاری‌های همیشگی و پروژه‌ای که باید با کمک خانواده و دوستانش انجام دهد، روبه‌رو می‌شود. او در مسیر تکمیل پروژه، با سوالات مختلفی دربارهٔ اعضای خانواده، خاطرات کودکی و حتی موجودات پشمالوی اطرافش مواجه می‌شود. تام سعی می‌کند با شوخ‌طبعی و خلاقیت، از پس مشکلات برآید؛ اما گاهی دردسرهایش بیشتر می‌شود. روابطش با دوستانش، به‌ویژه مارکوس و آمبر، و تعاملاتش با معلم سخت‌گیرش، آقای فولرمن، بخش مهمی از داستان را شکل می‌دهد. در این میان، موجودات پشمالو مثل حیوانات خانگی و خاطرات بامزه‌ای که با آن‌ها دارد، به فضای داستان رنگ و بوی تازه‌ای می‌بخشند. داستان با فراز و نشیب‌های روزمرهٔ تام، تلاش‌هایش برای انجام پروژه و ماجراهای خانوادگی و دوستانه، پیش می‌رود و لحظات طنز و سرگرم‌کننده‌ای را برای خواننده رقم می‌زند، بدون آن‌که پایان ماجرا لو برود.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو) را بخوانیم؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرگری‌های جذاب، دنیای نوجوانی را به‌شکلی ملموس و سرگرم‌کننده به تصویر کشیده است. خواندن این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس» فرصتی است برای تجربهٔ دغدغه‌ها، شادی‌ها و چالش‌های یک نوجوان در قالب داستانی پرماجرا. ترکیب متن و تصویر باعث می‌شود حتی کسانی که علاقه‌ای به کتاب‌های حجیم ندارند، جذب روایت شوند. همچنین، پرداختن به موضوعاتی مانند خانواده، دوستی و پروژه‌های مدرسه، کتاب را به اثری نزدیک به زندگی واقعی نوجوانان تبدیل کرده است. شوخی‌ها و موقعیت‌های بامزه، فضای کتاب را سرشار از انرژی و نشاط می‌کند و خواننده را با خود همراه می‌سازد.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه کسانی که به داستان‌های طنز و دفترچه خاطرات علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که با چالش‌های مدرسه، روابط خانوادگی و دوستی‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا دوست دارند دنیای نوجوانی را از زاویه‌ای متفاوت ببینند، انتخاب خوبی است. والدین و مربیانی که به‌دنبال شناخت بهتر دنیای نوجوانان هستند نیز می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد دوازدهم، خانواده، دوستام و موجودات پشمالو)

«مامان بارراشتی رو توی پالت نامه لژاشت لنار لیفع. منم این‌طرف و اون‌طرف می‌رویر ۴ و وسایلع رو جمع می‌کررح. بعرشم نشستع و (با بی‌میلی) روباره ۳ ۲ لفشام رو پوشیرم. تسه برسپر: «همه پیز رو برراشتی؟) « ۰0 همه یر رو برراشتم.» 3 و ۰ بر ّ ّ ِ هرروتامون یه نفس عمیق لشهریم و شروع لرریع به رویرن. ۱ 9 ۳ ز اوالي لفشم مرو ت بور اما بعر با هر بار قرع برراشتن, 3 و۳9 ۰ 0 همه‌ی طول مسیر تا مررسه لفش من یه صرای عجیب‌وغریب بلنری راشت. هو 4 ۳ + ۰ 0 بی‌ه۳ به لفش من اشاره می لررن و مرر۴ به اون خبره می‌شرن. 4 )( ص ام سر من سعی می‌لرر وانمور لنع له اتفاقی نیفتاره. 2 7001 ۳ ۱ ۳1 ط و ۱ فر گهکفت: «اینا واقعً فیلی سر وفت۱ ری ات رکه مثلا من ور نمی‌رونم. 9 ۱ ۳ یز و , مت 9 «یار] رفنه بور. من يد لفش زاپاس و به|بارراشت | فور] آورر. ۱( می‌بوشمش»() 4 و ّ ۳ و 9 ۰ ۰ هی خوشال شرع که مامان پیشنهار رار اوثارو با فور بر تونست از قیافه‌ی من متوبه چیز وهشتنا رو فالی لرر۴ روی زمین. همون لفقظه و مم رگ لی بشه ج 6 کل مستورات توی) ت وی لیفع و۳ 3 در حالی‌که راشتم لیفم 7 پیش نسگدرخ می‌رار ۳ پرسیر: ۲ ۲ وم بچی رو فرامو شگرری؟» ی کی ۳ ی : ۲ با ارافتی لفتع: «وای... پرا س ههیسه همه پیز رو عراموش سی دجم ۳ می‌لنم؟»

تافی
هستی شناسی ایمان
عبدالله محمدی
سراب مذاکره
مسعود براتی
سریال صوتی شکار هیولا (قسمت بیست و چهارم)
ریچل کین
می‌خواهم خلبان بشوم؛ خلبان جنگنده اف ۵ (جلد دوم)
معصومه حاجی حسین لو
یاسر و فهرست خریدهایش