کتاب خانه درختی ۱۰۴ طبقه
معرفی کتاب خانه درختی ۱۰۴ طبقه
کتاب الکترونیکی «خانهدرختی ۱۰۴ طبقه» نوشتهٔ اندی گریفیتس با تصویرگری «تری دنتون» و ترجمهٔ «فرناز حیدری» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در ژانر داستانی و طنز برای نوجوانان و کودکان نوشته شده و ماجراهای خلاقانه و پرهیجان دو دوست به نامهای اندی و تری را در خانهدرختی عجیب و غریبشان روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خانه درختی ۱۰۴ طبقه
«خانهدرختی ۱۰۴ طبقه» اثری داستانی و طنزآمیز است که در قالب یک رمان تصویری برای نوجوانان و کودکان نوشته شده است. این کتاب بخشی از مجموعهای پرطرفدار است که هر جلد آن با افزودن طبقات جدید به خانهدرختی، ماجراهای تازهای را رقم میزند. اندی گریفیتس، نویسندهٔ کتاب، با همکاری تری دنتون بهعنوان تصویرگر، دنیایی پر از شوخی، اختراعات عجیب و اتفاقات غیرمنتظره خلق کردهاند. ساختار کتاب ترکیبی از متن و تصویر است و روایت آن با دیالوگهای طنزآمیز، معماها و شوخیهای کلامی پیش میرود. داستان در فضایی خیالی و فانتزی جریان دارد و هر طبقه از خانهدرختی ویژگی منحصربهفردی دارد که به جذابیت روایت میافزاید. این کتاب با زبان و فضایی سرشار از تخیل، ماجراهای روزمرهٔ اندی و تری را به تصویر میکشد و مخاطب را به دنیایی پر از شگفتی و خنده میبرد.
خلاصه کتاب خانه درختی ۱۰۴ طبقه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «خانهدرختی ۱۰۴ طبقه» با معرفی اندی و تری آغاز میشود که در خانهدرختی شگفتانگیزشان زندگی میکنند؛ خانهای که حالا ۱۰۴ طبقه دارد و هر طبقهاش پر از اختراعات عجیب و امکانات غیرمنتظره است. اندی با دنداندردی شدید روبهروست و همین موضوع، ماجراهای تازهای را رقم میزند. تری برای کمک به اندی و نوشتن کتاب جدیدشان، به دنبال مداد جوکنویس میگردد و این دو دوست وارد ماجراجوییهایی میشوند که آنها را به فروشگاه دو دلاری، فروشگاه دو میلیون دلاری و حتی دستگاه چاپ پول میکشاند. در این مسیر، اشتباهات خندهدار تری، خانهدرختی را غرق عسل میکند و پای خرسها و جنگ کیکی را به داستان باز میکند. تلاش برای حل مشکلات، پیدا کردن راهحل برای دنداندرد اندی و رسیدن به مداد جادویی، آنها را به طبقات مختلف خانهدرختی، جنگل و حتی لانهٔ پرندهای نادر میبرد. شوخیهای کلامی، معماها و اتفاقات غیرمنتظره، فضای داستان را پر از هیجان و طنز کرده است. در طول روایت، شخصیتها با چالشهایی روبهرو میشوند که هرکدام به شیوهای خلاقانه و گاهی عجیب حل میشود، اما پایان داستان همچنان رازآلود باقی میماند و مخاطب را به ادامهٔ ماجراها کنجکاو میکند.
چرا باید کتاب خانه درختی ۱۰۴ طبقه را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب داستانپردازی خلاقانه، طنز و تصاویر جذاب، تجربهای متفاوت از خواندن را برای نوجوانان و کودکان رقم میزند. هر طبقه از خانهدرختی، دنیایی تازه و پر از شگفتی است که تخیل مخاطب را به چالش میکشد. شوخیهای کلامی، معماها و ماجراهای غیرمنتظره، فضای کتاب را سرشار از سرگرمی و هیجان کرده است. «خانهدرختی ۱۰۴ طبقه» نهتنها برای علاقهمندان به داستانهای فانتزی و طنز، بلکه برای کسانی که دوست دارند با شخصیتهای بامزه و موقعیتهای عجیب همراه شوند، انتخابی جذاب بهشمار میآید.
این کتاب برای نوجوانان و کودکان علاقهمند به داستانهای طنز، ماجراجویی و فانتزی مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال داستانهایی با اتفاقات غیرمنتظره و شخصیتهای خلاق هستند، گزینهای سرگرمکننده خواهد بود. والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای تقویت تخیل و خلاقیت کودکان هستند نیز میتوانند این اثر را پیشنهاد دهند.
بخشی از کتاب خانه درختی ۱۰۴ طبقه
«سلام. من اندیام. (نقزدن) سین: من کیام؟ جیم: اندی (گمانم اندیام). این هم تری دوستم است. (نقزدن) ما توی درخت زند گی میکنیم. (نقزدن) سین: سنگه وقتی به درخته میرسه. چی میگه؟ : خضب. وقتی میگویم «درخت» منظورم خانهی درختی است و وقتی میگویم «خانهدرختی» منظورم هر خانهی درختی قدیمیای نیست؛ منظورم خانهدرختی ۱۰۴ طبقه است! (قبلاً خانهدرختی ۹۱ طبقه بود. اما ما سیزده طبقهی دیگر به آن اضافه کردهایم.) جیم: پیرونش. خب منتظر چی هستید؟ بیایید بالا! طبقهای که کلاههای احقوجق دارد. راهپلهی تمامنشدنی. مغازهی دو دلارفروشی (چیزی گرونتر از دو دلار نیست)؛ محوطهی پر تاب بخچال (همراه با یک ماشین تحویل یخچال. به همین خاطر ما هیچ وقت یخچالهایمان تمام نمیشوند)؛ طبقهی پر تاب کیک فنجانی (همراه با دستگاه تحویل کیک فنجانی، به همین خاطر هیچوقت کیکهای فنجانیمان تمام نمیشود)»