کتاب خانه درختی طبقه ۱۴۳
معرفی کتاب خانه درختی طبقه ۱۴۳
کتاب خانه درختی طبقه ۱۴۳ نوشتۀ اندی گریفیتس و ترجمۀ مطهره ابراهیم زاده است و انتشارات نگاه آشنا آن را منتشر کرده است. خانه درختی مجموعهای تخیلی و مصور با زبانی طنز است که ماجرای ۲ دوست به نامهای اندی و تری که داستاننویس هستند را روایت میکند. داستانی سرشار از شوخی همراه با طنزی خوشایند و راحت و دلنشین. یک داستان بلند تصویری که همراهشدن تصاویر با آن لطفش را بیشتر میکند.
درباره کتاب خانه درختی طبقه ۱۴۳
اندی و تری مجبور به نوشتن داستانی هستند، اما در این بین ماجراهایی اتفاق میافتد که منجر به کندشدن روند داستاننویسی آنها میشود. در هرجلد این مجموعه به تعداد طبقات خانۀ این ۲ دوست اضافه میشود. این مجموعه با خانهٔ درختی ۱۳ طبقه شروع میشود و در هر جلد۱۳ طبقۀ دیگر به آن و به امکانات خانه اضافه میشود و ماجراهای هیجانانگیز زیادی اتفاق میافتد. خانه درختی معرکۀ اندی و تری حالا ۱۳طبقهٔ جدید دارد: طبقهٔ اسبهای ریزهمیزه، طبقهای برای مهمانیِ لباسخوابی، موزهٔ زیرشلواری، باجهٔ عکاسی، اتاق انتظار، در بدبختی، سیرک، میدان مبارزه برای روباتهای غولپیکر، مدرسهٔ رانندگی، پارک اسکی روی آب با ماهیهای گوشتخوار و یک دفتر گردشگری مخصوص خانهدرختی با میز اطلاعات ۲۴ساعته، اتوبوس گردشی که پنگوئنها جابهجایش میکنند و یک مغازهٔ سوغاتی.
خواندن کتاب خانه درختی طبقه ۱۴۳ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان بالای ۹سال مناسب است.
بخشی از کتاب خانه درختی طبقه ۱۴۳
«سلام. من اندی هستم.
این هم دوستم تری است.
ما در یک درخت زندگی میکنیم.
وقتی میگویم درخت، منظورم خانه درختی است و وقتی میگویم خانه درختی، منظورم خانه درختیهای قدیمی نیست، بلکه یک خانه درختی ۱۴۳ طبقه است(قبلا۱۳۰ طبقه بود، ولی سیزده طبقۀ دیگر هم به آن اضافه کردیم).
پس منتظر چی هستید؟
یک اردوگاه،
یک سبد خیلی محکم،
و
...»
کتاب بدی نیستش اما به نسبت نسخه های قبلی کوتاه تر و داست سطحی تری داره.اما همچنان طنز مخصوص خودش رو تا حدی داره
این کتاب تخیلی هست و میتواند داستان جالبی برای همه ی سنین باشد حتی بزرگسالان