کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه) لیز پیشون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)

کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)

معرفی کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)

کتاب «تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت‌انگیزه)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «محمدجواد رحیمیان» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در قالب یک رمان تصویری و طنزآمیز برای نوجوانان نوشته شده و سومین جلد از مجموعهٔ پرطرفدار «تام گیتس» به‌شمار می‌آید. داستان حول محور زندگی روزمره، مدرسه، خانواده و دغدغه‌های یک پسر نوجوان به نام «تام» می‌چرخد و با زبان و تصویرسازی‌های خاص خود، دنیای نوجوانی را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)

«تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت‌انگیزه)» اثری داستانی و طنز است که در قالب رمان تصویری برای نوجوانان نوشته شده است. نویسنده، «لیز پیشون»، با بهره‌گیری از روایت اول‌شخص و ترکیب متن با نقاشی‌ها و دست‌نوشته‌های شخصیت اصلی، فضای مدرسه و خانه را به‌شکلی زنده و ملموس بازآفرینی کرده است. این جلد نیز مانند سایر کتاب‌های مجموعه، ماجراهای روزمرهٔ «تام» را دنبال می‌کند؛ از چالش‌های مدرسه و معلمان گرفته تا روابط دوستانه و خانوادگی. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر فصل یا بخش، یک ماجرای مستقل اما مرتبط با کلیت زندگی تام را روایت می‌کند. طنز، شوخی‌های نوجوانانه و نگاه خلاقانه به مسائل سادهٔ زندگی، از ویژگی‌های بارز این مجموعه به‌شمار می‌آید. این کتاب با تصویرسازی‌های فراوان و طراحی خاص صفحات، تجربه‌ای متفاوت از خواندن را برای نوجوانان رقم می‌زند و به‌ویژه برای کسانی که به داستان‌های تصویری علاقه دارند، جذابیت ویژه‌ای دارد.

خلاصه کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس» با روایت روزمره‌های تام آغاز می‌شود؛ پسری که با ذهنی پر از ایده‌های خلاقانه و شیطنت‌های کودکانه، هر روز با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو می‌شود. تام باید با معلم سخت‌گیر ریاضی، خانم ورسینلتون، دست‌وپنجه نرم کند و در عین حال، با دوستانش درگیر ماجراهای مدرسه و مسابقات مختلف شود. او در کنار دغدغه‌های درسی، با موضوعاتی مثل آماده‌کردن حیوان خانگی دوستش برای یک مسابقه، برنامه‌ریزی برای جشن تولد و تلاش برای جلب توجه خانواده و معلمانش روبه‌رو است. طنز و شوخی‌های تام در برخورد با مشکلات، بخش مهمی از روایت را شکل می‌دهد. در این جلد، تام با موقعیت‌هایی مثل خرابکاری‌های کوچک، رقابت‌های دوستانه، و تلاش برای حل مسائل روزمره مواجه می‌شود و هر بار با راه‌حل‌های خلاقانه و گاهی عجیب، از پس آن‌ها برمی‌آید. داستان با ریتمی تند و پراتفاق پیش می‌رود و لحظات خنده‌دار و سرگرم‌کننده‌ای را برای خواننده رقم می‌زند، بدون آنکه پایان ماجراها را لو بدهد.

چرا باید کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب داستان‌گویی و تصویرسازی، تجربه‌ای متفاوت از خواندن را ارائه می‌دهد. روایت طنزآمیز و صمیمی تام، دغدغه‌ها و مشکلات نوجوانان را به‌شکلی نزدیک و قابل لمس بازتاب می‌دهد. تصویرها و دست‌نوشته‌های داخل کتاب، فضای داستان را زنده‌تر می‌کنند و باعث می‌شوند خواننده با شخصیت‌ها و ماجراها ارتباط بیشتری برقرار کند. همچنین، پرداختن به موضوعاتی مثل دوستی، خانواده، مدرسه و چالش‌های روزمره، این کتاب را به گزینه‌ای مناسب برای نوجوانانی تبدیل کرده است که به‌دنبال داستان‌هایی با حال‌وهوای واقعی و سرگرم‌کننده هستند. «تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت‌انگیزه)» نه‌تنها سرگرم‌کننده است، بلکه به‌نوعی به نوجوانان کمک می‌کند تا با مسائل و احساسات خود راحت‌تر کنار بیایند.

این کتاب برای نوجوانان، به‌ویژه دانش‌آموزان دورهٔ راهنمایی و کسانی که به داستان‌های طنز و تصویری علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که با چالش‌های مدرسه، روابط دوستانه و دغدغه‌های روزمره نوجوانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، می‌تواند جذاب و همدلانه باشد.

بخشی از کتاب تام گیتس (جلد سوم، همه چیز شگفت انگیزه)

«اسم معلم ریاضی من فان ورسیلتون است فان ورسیلتون است فان ورسیلتون است فان ورسیلتون است فان ورسیتون است فان ورسیتون است فان ورسیتون است فان ورسیتون است فان ورسیلتون است فان و سیون است انم ورسیلتون است فان ورسیلتون است فانع ورسیتون است فان ورسیتون است فان ورسیلتون است فان ورسیلتون است فانعم ورسیتون است فان ورسیتون است فان ورسیلتون است فان ورسیلتون است ۳ ورسیلتون است فان ریت ۷ است فان ورسینلتون است فنع _ است شئباه رو روباره این اشته شرج رو مه ه مه ۸7۲۱| (۱ ( ۱ ره ائشباه سیبیبلی مس رو فیمیره بورن. ریافی 9 تمرین‌های اضافه‌ا یکه بایر انباح بر بي شگفتم. ما مر ام مت م2 تت درل فلر هی لرر له ایرم لار واقعا سفته 9 ۰ ۶ ۳ و ۰ ی به همین فاطر واسه‌ی اینله من رو فوشال لنه» ررك پیشنهار لرر له پریع و نازّی رای انباع بریع. ایره‌ی خوبسی| بور. رم یراق بر یا ل نوبی است: هه اه نیاز به وسایل زیاری نیست, ازبمله: 9ج 2 ور ره خبلی سح ۱3 سریع است... به همین فاط رگس لگنثره یست. و 7 زا ما ۳ هل و ررل در این بازی فیلی قوی هستیع. "۳ ۴ 1 وققی ,سیر پنر تا بپه زمین (۶ نات روکشیره بورثر و ۳ 2 ی م7 می‌فواستنر بسازی رو شرو عکنند. مخ کنتم. «قول میرم 0030 به توب شربه تزئ» ( ۲ ۰ ۱ و یم کم هه به نظر اومر له اوا از این موضوع نلراننر, جح () ما ۳ : ۳ رفتر لوپولو لفت: «اما من معلع شربه می زنم؛ پون می‌خوا۳]»