کتاب تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خنده دار تصادفی)
معرفی کتاب تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خنده دار تصادفی)
کتاب الکترونیکی «تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خندهدار تصادفی)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای طنز نوجوانان قرار میگیرد و با روایت ماجراهای روزمره و بامزهٔ شخصیت اصلی، تام گیتس، تلاش میکند دغدغهها و اتفاقات زندگی نوجوانان را به تصویر بکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خنده دار تصادفی)
«تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خندهدار تصادفی)» از مجموعه داستانهای طنز و مصور نوجوانان است که توسط «لیز پیشون» نوشته شده. این کتاب در قالب داستانی و با بهرهگیری از تصاویر و طراحیهای خاص، روایتگر زندگی روزمرهٔ تام گیتس، پسری نوجوان با ذهنی پر از ایدههای عجیب و خندهدار است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر فصل یا بخش، ماجرایی تازه و اتفاقی بامزه را روایت میکند و در کنار متن، نقاشیها و دستنوشتههای تام، فضای کتاب را زندهتر و جذابتر کردهاند. این جلد نیز مانند دیگر جلدهای مجموعه، با زبان طنز و نگاهی به دغدغههای نوجوانان، به موضوعاتی مثل مدرسه، خانواده، دوستیها و چالشهای کوچک و بزرگ زندگی نوجوانی میپردازد. کتاب برای مخاطبان نوجوان طراحی شده و با توجه به سبک مصور و روایت غیرخطی، خواندن آن برای این گروه سنی تجربهای متفاوت و سرگرمکننده خواهد بود.
خلاصه کتاب تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خنده دار تصادفی)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در این جلد از مجموعهٔ «تام گیتس»، تام با مجموعهای از اتفاقات تصادفی و خندهدار روبهرو میشود که زندگی روزمرهاش را به چالش میکشد. داستان با ماجرای آسیبدیدگی پای تام آغاز میشود؛ اتفاقی که باعث میشود او مدتی را در خانه و دور از مدرسه بگذراند. این موضوع نهتنها برنامههای روزانهٔ تام را به هم میریزد، بلکه باعث میشود با موقعیتهای تازهای روبهرو شود؛ از مراقبتهای خانواده و مامانبزرگ و بابابزرگ گرفته تا تلاش برای انجام تکالیف مدرسه و ارتباط با دوستانش. در طول داستان، تام با چالشهایی مثل حسادت به خواهرش، رقابت با همکلاسیها، و تلاش برای حفظ روحیهٔ شاد و خلاقانهاش دستوپنجه نرم میکند. او سعی میکند با نقاشیکشیدن، نوشتن شعر و ساختن سرگرمیهای جدید، دوران نقاهت را برای خودش و اطرافیانش قابلتحملتر کند. اتفاقات تصادفی و شوخیهای دوستان و خانواده، فضای داستان را پر از لحظات بامزه و غیرمنتظره میکند. درنهایت، تام با نگاه طنزآمیز و خلاقانهاش، حتی سختترین موقعیتها را به فرصتی برای خندیدن و یادگرفتن تبدیل میکند، بیآنکه داستان به پایان ماجراها اشاره کند.
چرا باید کتاب تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خنده دار تصادفی) را بخوانیم؟
این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرسازیهای جذاب، دنیای نوجوانی را از زاویهای متفاوت و سرگرمکننده نشان میدهد. خواندن این اثر فرصتی است برای تجربهٔ همذاتپنداری با دغدغهها و شادیهای یک نوجوان، و آشنایی با راههایی که میتوان حتی در موقعیتهای ناخوشایند، خلاقیت و شوخطبعی را حفظ کرد. ترکیب متن و تصویر، فضای کتاب را پویا و خواندنی کرده و باعث میشود مخاطب با شخصیتها و ماجراها ارتباط نزدیکی برقرار کند. همچنین، این کتاب میتواند الهامبخش نوجوانان باشد تا با نگاهی مثبتتر به چالشهای روزمرهشان نگاه کنند.
این کتاب برای نوجوانان و بهویژه کسانی که به داستانهای طنز، ماجراهای مدرسه و زندگی روزمره علاقه دارند مناسب است. همچنین برای نوجوانانی که با چالشهای خانوادگی، دوستی و مدرسه روبهرو هستند و به دنبال راهی برای کنارآمدن با این موقعیتها میگردند، گزینهٔ خوبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب تام گیتس (جلد نوزدهم، کارای خنده دار تصادفی)
«مامان و بابا اومرن پیش ما. فیلی سریع بابا پرسیر: «ببلار میکنی ۴ م2 , «لشنمه. یه لع غورالی هی فوا۳.» رلیا هع روباره موها؟] رو تهج و باحت. «تلاشت ستورنیه تا.» رس ۳ , و گم ثكثٍِِ ۳ هامان و با مرف من رو در مورر فورالی نشنیره گرفتن و شروعغکررن به و۳ وارسی لررن پای من. 7 ور منم ۰ ۰ 7 انلشتا۴ روحعتخزي میرار۴ تا مواسشون رو ۳ رمرم وم ۱ نم پرت لنع, بابا انلشت لوپیلم رو تبشلون لرفت و من پریر بالا. | : «فوبیش این هکه اللشْتات فو بکار میکنن.» م2 مارم 9 مامان هم اضافه لرد: «رژبونشع طوب ار میلنه... ۳ ن هم امافه لرر: «زبونشم خوپ لار می لنه..." (هان؟) (آقای فولر هن به پیاح فرستاره وگفت هکه لازج نیست کلران مشق ببین و بو ر بقیهی مشقات باشی»