کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)
معرفی کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)
کتاب «تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوششانسی)» نوشتهٔ «لیز پیشون» و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در قالب یک رمان تصویری و طنزآمیز برای نوجوانان نوشته شده و ماجراهای روزمره و بامزهٔ پسری به نام «تام گیتس» را روایت میکند. داستان با زبان و نگاهی کودکانه، دغدغهها، شیطنتها و روابط خانوادگی و دوستانهٔ تام را به تصویر میکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)
«تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوششانسی)» از مجموعه کتابهای محبوب تام گیتس است که توسط «لیز پیشون» نوشته شده و با ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» در دسترس فارسیزبانان قرار گرفته است. این کتاب در قالب رمان تصویری و طنز نوجوانانه، با ترکیب متن و تصویر، روایتگر زندگی روزمرهٔ تام گیتس، پسری بازیگوش و خیالپرداز است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر صفحه با نقاشیها، یادداشتها و دستنوشتههای تام پر شده و فضای شاد و پرانرژی داستان را به خواننده منتقل میکند. داستان در بستر مدرسه، خانه و جمع دوستان تام میگذرد و اتفاقات ساده و معمولی زندگی او را به ماجراهایی جذاب و گاه خندهدار تبدیل میکند. این جلد از مجموعه، مانند سایر جلدها، با محوریت اتفاقات روزمره، روابط خانوادگی، دغدغههای مدرسه و دوستیها پیش میرود و با نگاهی طنزآمیز، دنیای نوجوانان را به تصویر میکشد.
خلاصه کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در این جلد از مجموعهٔ تام گیتس، تام با چالشهای تازهای روبهرو میشود. او که همیشه درگیر ماجراهای مدرسه، تکالیف و روابط خانوادگی است، این بار خودش را در موقعیتهایی میبیند که به نظرش کمی خوششانسی لازم دارد. داستان با روایت روزهای عادی تام آغاز میشود؛ روزهایی که با شیطنتهای خواهرش «رلیا»، دغدغههای پدر و مادر و البته تکالیف مدرسه پر شدهاند. تام باید برای یک مهمانی عصرانه آماده شود، در مسابقهٔ موسیقی مدرسه شرکت کند و با دوستانش برنامههای جدیدی بچیند. در این میان، ساختن یک باربارک (بادبادک) با پدرش، درستکردن پیتزاهای عجیب در مدرسه و تلاش برای جلب توجه معلمها و همکلاسیها، بخشهایی از ماجراهای اوست. تام با شوخیها و نقاشیهایش، هر اتفاق سادهای را به یک ماجرای بامزه تبدیل میکند. در کنار اینها، روابطش با خواهرش و دوستانش، و تلاش برای کنار آمدن با قوانین خانه و مدرسه، بخش مهمی از داستان را شکل میدهد. ماجراها با اتفاقات غیرمنتظره و طنزآمیز پیش میروند و تام سعی میکند با خوششانسی و خلاقیت، از پس مشکلات کوچک و بزرگش بربیاید، بدون آنکه پایان داستان لو برود.
چرا باید کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی) را بخوانیم؟
این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرگریهای فراوان، دنیای نوجوانی را بهشکلی نزدیک و ملموس به تصویر میکشد. ترکیب متن و نقاشیها باعث میشود خواندن آن برای نوجوانان جذاب و سرگرمکننده باشد. دغدغههای روزمره، روابط خانوادگی و دوستیها، و تلاش برای عبور از چالشهای کوچک زندگی، موضوعاتی هستند که بسیاری از نوجوانان با آنها همذاتپنداری میکنند. «تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوششانسی)» نهتنها سرگرمکننده است، بلکه به خواننده کمک میکند با مسائل روزمرهٔ خود راحتتر کنار بیاید و به خلاقیت و شوخطبعی در مواجهه با مشکلات فکر کند.
این کتاب برای نوجوانان، بهویژه دانشآموزان دورهٔ ابتدایی و راهنمایی که به داستانهای طنز و تصویری علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که با چالشهای مدرسه، روابط خانوادگی یا دوستیها دستوپنجه نرم میکنند، میتواند انتخاب خوبی باشد.
بخشی از کتاب تام گیتس (جلد هفتم، یک کوچولو خوش شانسی)
«بابا اومد و دقیقاً وقتی داشتم بهترین برنامهی کارتونی را نگاه میکردم، حواسم را پرت کرد. جوری تلویزیون را ایستاد و با اصرار سرش را تکان داد. گفت: «بیا تا این یکی عالیه.» نحوهی به تیلهنخی که آورده بود، افتخار کرد و گفت: «یعنی از اون یکی بهتره؟» سعی کردم خیلی هیجانزده به نظر بیام، گفتم: «عالیه بابا.» (البته تلاشم بیفایده بود.) من هم عاشق ساختن این چیزها (مثل این کاردستی نفی) هستم. اما بابا اومد و دقیقاً وقتی داشتم بهترین برنامهی کارتونی را نگاه میکردم، حواسم را پرت کرد. جوری تلویزیون را ایستاد و با اصرار سرش را تکان داد. گفت: «بیا تا این یکی عالیه.» نحوهی به تیلهنخی که آورده بود، افتخار کرد و گفت: «یعنی از اون یکی بهتره؟» سعی کردم خیلی هیجانزده به نظر بیام، گفتم: «عالیه بابا.» (البته تلاشم بیفایده بود.)»