کتاب پارادوکس اشتیاق
معرفی کتاب پارادوکس اشتیاق
کتاب «پارادوکس اشتیاق» نوشتۀ براد استالبرگ و استیو مگنس و ترجمۀ محمد نامی است و نشر مون آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب پارادوکس اشتیاق
وقت آن رسیده است که نگاهی دوباره به جملۀ «علاقۀ خود را دنبال کن» بیندازیم. امروزه بسیاری افراد، مربیان، افراد موفق و یا قهرمانان این جمله را بهعنوان توصیه و شعاری که همیشه باید در ذهنمان باشد به ما گوشزد میکنند. اما آیا تنها راه موفقیت و شکوفاییمان همین است؟ آیا صِرف پیگیریِ علاقه تنها راه شاد بودنمان است؟ کتاب پارادوکس اشتیاق پیامهای مهمی در این باره برایمان دارد.
وادادن به علاقه یعنی خرجکردن زمان و انرژی از کیسهٔ خانواده، دوستان، بسیاری از خوشیها و برنامههایی که برای زندگی. اما شوق نسبت به هر چیزی باید موازی با خودآگاهی پیش رود وگرنه بهاحتمال زیاد به قیمت ازبینرفتن زندگی تمام میشود.
در دنیایی که همه چیز را با معیار موفقیت اندازه میگیرند، هیچکس نمیخواهد متوسط باشد و همه سعی دارند مسائل را ساده کنند، این کتاب یاد میدهد که چطور میشود هم مشتاق بود و هم موفق. راهکارهای این کتاب کمکی است که هرکس بتواند راهش را پیدا کند و از آن مهمتر علاقهاش را کنترل و مدیریت کند تا بهجای فرسودهشدن منجر به تجربههای فوقالعاده شود.
فهرست مطالب کتاب عبارت است از: «باید با حواس جمع از علاقه مراقبت کرد»، « سرچشمههای علاقه: تاریخ مختصر عشق و رنج»، « کشف علاقه و پرورش آن»، « وقتی علاقه منحرف میشود»، « بهترین نوع علاقه»، «توهم تعادل»، «خودآگاهی و قدرت انتخاب»، « عبور: چطور علاقهیمان را با شجاعت و متانت کنار بگذاریم؟»، و « نتیجهگیری: زندگی پربار با علاقه».
خواندن کتاب پارادوکس اشتیاق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقه مندان کتابهای روانشناسی، توسعۀ فردی و کسانی که میخواهند در اشتیاق ورزیدن به علاقهها و اهدافشان تعادل ایجاد کنند پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب پارادوکس اشتیاق
«دربارهٔ اینکه چطور علاقهٔ واقعیتان را کشف کنید، حرفهای بسیاری زدهاند، ولی بسیاری از این حرفها بااینکه در نگاه اول بدیهی به نظر میرسند، کلیشهایاند. در ادامه خواهید دید که هرکس علاقهٔ واقعیاش را کشف کند، فقط نصف راه را رفته است. نصفهٔ دیگر و مهمتر این است که یاد بگیرید چطور علاقهتان را به شکل سالم و پرباری حفظ و هدایت کنید. متأسفانه دربارهٔ نصفهٔ دوم آنقدر که باید بحث نکردهاند. درنتیجه خیلی پیش میآید که افراد از علاقهشان منحرف میشوند و به بیراهههایی میافتند که قبلاً گفتیم. ما این کتاب را نوشتیم تا از بیراههها جلوگیری کنیم. تا به شما نشان بدهیم چطور باید علاقهتان را کشف کنید و پرورش بدهید و قدرت آن را در راه درستش به کار بگیرید. عشق به یادگیری و تمرینکردن میتواند آغازی باشد برای آنچه مربیان شور و اشتیاق هماهنگ مینامند. دقیقاً همان چیزی که باید بر آن سرمایهگذاری کنید؛ چیزی که انرژی شما را افزایش میدهد تا جایی که به مفهوم یونانی ائودایمونیا یا سعادت متصل میشوید که خواستار «جاری بودن و ادامهدادن» است.»
«پیغام کلیدی این کتاب از این قرار است: ۱. با مقولهٔ اشتیاق با احتیاط رفتار کنید تا از دامهای فراوان آن در امان باشید.۲. برای مغز شما، وسواس در اشتیاق شبیه اعتیاد به موادمخدر است. ۳. اشتیاق هماهنگ بهجای تسلط بر زندگی شما باعث رشد شخصی شما میشود»
یکی از کتاب هایی ک توصیه میکنم حتماً اگه میخوایید دنبال علاقتون برید مطالعش کنید . این کتاب بسیاری از مطالب نادرستی گ طی سالیان از گذشتگانمون در مورد علاقه بگوشمون رسیده رو قشنگ نقص میکنه اینو بدونید اینک
کتاب در مورد موضوعی حرف میزنه که کم راجع بهش شنیدیم:«مدیریت علاقه ها» کتاب معتقده که علاقه ها از یه جهت یه فرصت مناسب برای زندگی بهتر هستن ولی از یه جهت اگه ما توشون زیاده روی کنیم ممکنه تباهمون