دانلود و خرید کتاب تفاوت: چرا برخی برندها دلنشین‌ترند؟ برنادت جیوا ترجمه صالح سپهری‌فر
تصویر جلد کتاب تفاوت: چرا برخی برندها دلنشین‌ترند؟

کتاب تفاوت: چرا برخی برندها دلنشین‌ترند؟

معرفی کتاب تفاوت: چرا برخی برندها دلنشین‌ترند؟

«تفاوت: چرا برخی برندها دلنشین‌ترند؟» نوشته برنادت جیوا، است و به موضوع تفکر مبتنی بر تفاوت در مهندسی برند می‌پردازد. «تفکر مبتنی بر تفاوت» چیزی فراتر از خلاقیت است. تفکر مبتنی بر تفاوت بر مشاهده واقعیت، شناسایی و تشخیص فرصت‌ها در واقعیت موجود و سپس دست به کار شدن بر مبنای آن استوار است. باید بیاموزید که چگونه جزئیات و نکات پراکنده و به ظاهر بی‌ربط را دیده و پیش از دست به کار شدن، الگویی را که از درهم‌آمیزی آنها شکل می‌گیرد شناسایی کنید. برای این کار، باید احساسات و سرخوردگی‌هایی را که فردی دیگر در زندگی تجربه کرده یا می‌کند درک کرد. استیو جابز به‌طور شهودی از این توانایی برخوردار بود. او این توانایی را داشت که خود را جای یک مشتری بالقوه گذاشته و تاثیری را که نوآوری و طراحی جدید بر زندگی مردم (و در نتیجه بازار) داشت درک کند. شما هم می‌توانید این توانایی را در وجود خود شکوفا سازید. از دیدگاه دنیای کسب‌و‌کار، نوآوری با متفاوت بودن برابر است. همه ما به شدت می‌کوشیم تا متفاوت باشیم و به این ترتیب در رقابت پیروز شویم. به همین دلیل است که چیزهای موجود را اصلاح کرده یا تغییراتی کوچک و بزرگ ایجاد می‌کنیم. همه ما اصلاحاتی در محصولات مختلف پدید می‌آوریم، اندکی به آن می‌افزاییم یا یک یا چند ویژگی به آن اضافه می‌کنیم و سپس به دنبال راه‌هایی برای جلب توجه دیگران به تفاوت‌های جدید هستیم تا به این ترتیب بتوانیم آنها را به خرید محصولات و خدماتمان متقاعد کنیم.
خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوه‌های شناسایی و تقویت خلاقیت
برایان تریسی
برندها و برندسازی
ریتا کلیفتون
گفت‌وگو با مردم: فرآیند شناخت مشتری بر اساس مدل استارتاپ ناب
گیف کنستابل
جذب؛ چگونه یک استارتاپ می‌تواند به رشد انفجاری مشتری دست یابد!
گابریل وینبرگ
برنامه‌ریزی استراتژیک مبتنی بر سناریو
محمدحسین بیرامی
کارکشته: چگونه ماهرترین و خلاق‌ترین کارکنانتان را رهبری کنید؟
راب گافی
مربی تریلیون دلاری
اریک اشمیت
قدرت هوش هیجانی
دانیل گلمن
تفویض اختیار
برایان تریسی
الفبای مذاکره: راهبردهای برد-برد به زبان ساده و کاربردی
چارلز پی.لیکسون
استراتژی کسب‌وکار
جرمی کوردی
شرکت خلاقیت
شورش بشیری
سرمایه گذاری خطرپذیر
اسکات کوپر
تفکر استراتژیک: الزامی برای کسب و کار امروز
آیرین ام. دوهیم
فرهنگ ساختن فرهنگ
بن هاروویتز
مدیریت با بازده بالا
اندرو گروو
موانع رشد برند: شناسایی و درک موانع و غلبه بر آن‌ها
رالف کروگر
ارزیابی عملکرد
صالح سپهری‌فر
بازاریابی عصبی
آناهیتا خرمی بنارکی
عاشک کافه: خوب، دشمن عالی!
علی صادقی
Reza Barzegar
۱۳۹۵/۰۹/۱۰

کاری بی نظیر و بسیار مفید. اگر قصد دارید که کسب و کارتون رو بهبود بدید حتما این کتاب رو بخونید و تا جایی که لازمه به تک تک جمله هاش فکر کنید.

کرم کتاب
۱۴۰۰/۰۱/۲۸

این کتاب کارکرد چندتا شرکت رو تحلیل کرده که به نظرم خوندنش برای افراد دارای کسب و کار مفیده.

reyhane
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

اگر صاحب یک کسب و کار هستید، بدون شک به گفته های این کتاب ارزشمند احتیاج پیدا میکنید.

جاوید
۱۳۹۷/۰۱/۱۳

کتابی فوق العاده برای هر کسی که به دنبال رونق کسب و کارشه...

arezo taghche
۱۳۹۹/۱۰/۳۰

عالی بود. به روز و ملموس: ترجمه ی شفاف و محتوای کاربردی و مفید. به همه ی صاحبان کسب و کار توصیه اش میکنم

Ostad Panda
۱۴۰۳/۰۲/۰۴

کتاب ترجمه روان و خوبی داره. کتاب برای مطالعه عمومی مناسبه. نویسنده تجربه چندین شرکت و محصول موفق رو شرح میده و از دل اون‌ها یک مدل استخراج کرده. توصیه می‌کنم اگر فرصت دارید به صورت روزنامه‌وار مطالعه کنید.

معصومه بهرمن
۱۴۰۱/۰۹/۲۵

خوب بود.

دانیال
۱۴۰۰/۰۸/۰۷

در این کتاب سوالاتی کلیدی مطرح شده که به جرات میشه گفت فقط با پاسخ به اون سوالات میتونید کسب و کار موفقی داشته باشید. چرا که همین سوالات رو در قالب چندین شرکت و استارتاپ بزرگ مثال زده و

- بیشتر
فرشید
۱۳۹۵/۰۹/۱۱

ممنون از طاقچه عالی بود

soroush fathollahi
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

به نظر بنده کتاب یک تفکر اتفاقا قدیمی رو ترویج میکنه که البته نوع درست قضیه هم هست اما فراموش نکنید خود سرمایه داری با این روش محصولات خودش رو نمیفروشه

باید افزون بر در نظر گرفتن مشکلات و نیازهای آنها، اموری که برایشان ارزش دارد و نیز نحوه تفکر و احساسات آنها را شناسایی کنید. آیا مشتریان شما علاقه زیادی به ظاهر محصول دارند یا اینکه نحوه کار کردن آن هم برایشان مهم است؟ شاید مشتریان شما بیشتر از قیمت، نگران تاثیر آن محصول بر محیط‌ زیست باشند.
کاربر ۲۱۷۱۳۸۴
«با وجود اینکه بسیاری از ما خود را موجودات متفکری می‌دانیم که احساس هم داریم، از نظر زیست‌شناختی، ما موجودات دارای احساسی هستیم که قادر به فکر کردن هم هستیم.»
reyhane
فردی که بهترین فکر را دارد برنده نیست؛ بلکه کسی که بیشترین آگاهی را از آنچه واقعا برای مردم مهم است دارد برنده خواهد شد.
سهیل مقدم
مروزه می‌دانیم که کلید تاثیرگذاری بر مردم این است که چیزی به آنها عرضه کنیم که سبب تغییر احساسشان شده و کمی آنها را به خودشان -و نه محصولی که به آنها می‌فروشیم- علاقه‌مندتر کند.
امیرحسین
با اتکا به اینکه صرفا اطلاعاتی در مورد محصول یا خدمت خود به مشتریان می‌دهید، نمی‌توانید انتظار استقبال گسترده از سوی آنها را داشته باشید.
امیرحسین
در حقیقت، آنچه موجب تمایز و تفاوت میان یک محصول یا خدمت خوب از یک محصول یا خدمت ممتاز و عالی که فکر و ذکرتان می‌شود و بدان اهمیت می‌دهید (نظیر یک فیلم، هتل، محصول، وبلاگ، کتاب، بسته‌بندی، طراحی، نرم‌افزار، گفتگو، مدرسه، ترانه، هنر و...) این است که هر چیز ممتاز، بخشی از «دل» ما را در خود جای می‌دهد.
@MarketingGaze
«مهم‌ترین اصل در برقراری ارتباط، شنیدن چیزهایی است که گفته نمی‌شود»
Ostad Panda
مردم از کسب‌و‌کارها انتظار دارند که آنها را درک کرده و محصولات و خدماتی را بر اساس خواسته‌ها، نیازها و تمایلات بیان نشده‌شان طراحی و عرضه کنند. حال وظیفه من و شماست که به این انتظار پاسخی شایسته بدهیم. وقت آن است که دیگر پول را در اولویت قرار ندهیم و به دنبال درک پاسخ این پرسش مهم یعنی «داستان چیه؟» باشیم!
mh.ranjbari
اگر می‌خواهید در دنیای سرشار از گزینه‌های نامحدود همچنان به فعالیت خود ادامه دهید، تنها با یک گزینه روبه‌رو هستید و آن هم اینکه اطمینان یابید مشتریان مورد نظرتان به شما اهمیت می‌دهند.
honarjoo
احساسی که از چیزی داریم، به مراتب از خود آن چیز مهم‌تر است.
Ostad Panda
اگر می‌خواهیم برای مردمانی که باید برایشان ارزشمند باشیم، بی‌ارزش جلوه نکنیم، باید این نکته مهم را همیشه مد نظر قرار دهیم که هر انسانی، درکی منحصربه‌فرد از حقیقت دارد و بهتر است با این برداشت منحصربه‌فرد از حقیقت آشنا شویم.
mh.ranjbari
«با وجود اینکه بسیاری از ما خود را موجودات متفکری می‌دانیم که احساس هم داریم، از نظر زیست‌شناختی، ما موجودات دارای احساسی هستیم که قادر به فکر کردن هم هستیم.»
Ostad Panda
دلیلی که او برای استفاده از آن دارد داشته باشند. نخستین سوالی که کارآفرینان در ابتدای مسیر کسب‌و‌کار می‌پرسند این است که «چگونه می‌توانم این محصول را بفروشم؟» با این‌حال، تجربه نشان داده که نه تنها نباید این پرسش را در ابتدای کار مطرح کرد، بلکه این رویکرد از اساس به کلی نادرست است. مدل تفاوت، این رویه طراحی محصول را وارونه می‌کند. در واقع به جای اینکه در گام نخست به خودِ ایده بپردازیم، باید ابتدا به بررسی واقعیت‌های موجود در مورد مردم، مشکلات فعلی آنها، بررسی شیوه‌های حل این مشکلات و نیز فراهم کردن راهی برای دستیابی آنها به آنچه بدان علاقه‌مندند بیابیم. همان طور که پیش از این نیز گفتیم، ایجاد تفاوت و تاثیرگذاری در زندگی مردم، ترکیبی از واقعیت، فرصت و عمل است. بدون همدلی با مردم نمی‌توانید کسب‌و‌کاری موفق راه انداخته، به ایده‌های خوبی دست یافته و تاثیری مثبت بر زندگی و احساس مردم بگذارید.
کاربر ۲۱۷۱۳۸۴
مردم از کسب‌و‌کارها انتظار دارند که آنها را درک کرده و محصولات و خدماتی را بر اساس خواسته‌ها، نیازها و تمایلات بیان نشده‌شان طراحی و عرضه کنند. حال وظیفه من و شماست که به این انتظار پاسخی شایسته بدهیم. وقت آن است که دیگر پول را در اولویت قرار ندهیم و به دنبال درک پاسخ این پرسش مهم یعنی «داستان چیه؟» باشیم!
کاربر ۲۱۷۱۳۸۴
آیا برندی را دهه گذشته سراغ دارید که از مشتریان حاشیه‌ای شروع نکرده باشد و مورد استقبال و علاقه واقع شده باشد؟ ردبول، فیسبوک، زیپ‌کار، تد، کیک استارتر، اینستاگرام، زپوس، کیندل،، پی‌پل و حتی آمازون و اپل هم از ابتدا بازاری گسترده و همه‌جانبه را دنبال نمی‌کردند. حقیقت آن است که توده مردم دوست ندارند که رفتاری همانند «توده‌ها» با آنها شود. آنها دوست دارند متمایز جلوه کنند، دیده شوند و مورد توجه قرار گیرند. مشتریان دوست ندارند با آنها مثل بقیه رفتار شود و می‌خواهند هویتی متمایز داشته باشند. برندهای برتر آینده توسط آنهایی ایجاد می‌شوند که می‌کوشند به درجه‌ای از درک برسند که مشتریان خود را درک کرده و این درک را به آنها اعلام کنند.
کاربر ۲۱۷۱۳۸۴
حقیقت آن است که توده مردم دوست ندارند که رفتاری همانند «توده‌ها» با آنها شود. آنها دوست دارند متمایز جلوه کنند، دیده شوند و مورد توجه قرار گیرند. مشتریان دوست ندارند با آنها مثل بقیه رفتار شود و می‌خواهند هویتی متمایز داشته باشند. برندهای برتر آینده توسط آنهایی ایجاد می‌شوند که می‌کوشند به درجه‌ای از درک برسند که مشتریان خود را درک کرده و این درک را به آنها اعلام کنند.
امیرحسین
همه برندهای مطرح امروز در ابتدا به سراغ گوشه بازارها رفته و به تدریج مورد استقبال قرار گرفتند.
امیرحسین
یک کسب‌وکار موفق در واقع داستان بهتری برای مشتریان خود دارد، زیرا صاحبان آن آموخته‌اند که چگونه واقعیت‌های موجود در زندگی مشتریان خود را تشخیص داده و سپس راه‌حل‌هایی ارائه کنند که با باورها، رفتار و شیوه زندگی مشتریان که در دنیای واقعی زندگی می‌کنند سازگار باشد.
امیرحسین
«مهم‌ترین اصل در برقراری ارتباط، شنیدن چیزهایی است که گفته نمی‌شود»
امیرحسین
بازاریابی کاری نیست که تنها در حوزه یک واحد مشخص از یک شرکت باشد، بلکه داستان احساسی است که به مشتریان‌مان می‌بخشیم.
امیرحسین

حجم

۲۵۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۲۵۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
تومان