دانلود و خرید کتاب آینه های ناگهان قیصر امین پور

کتاب آینه های ناگهان

انتشارات:نشر افق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آینه های ناگهان

کتاب آینه های ناگهان یکی از مجموعه اشعار شاعر معاصر پرآوازه، مرحوم قیصر امین‌پور است که برای اولین بار در سال ۱۳۷۲ توسط نشر افق منتشر شده است. این مجموعه‌ی اشعار شامل دو دفتر و ۶۶ شعر از اشعار امین‌پور است. این کتاب از زمان انتشار تا به امروز بیش از بیست بار تجدید چاپ شده است و این نشان‌دهنده‌ی استقبال فراوان مخاطبین از این مجموعه‌ی اشعار است.

درباره کتاب آینه های ناگهان اثر قیصر امین پور

کتاب آینه‌های ناگهان از مرحوم قیصر امین‌پور از جمله مجموعه‌ اشعار پرمخاطب معاصر بوده است که برای اولین بار در سال ۱۳۷۲ در قطع رقعی و در ۱۶۸ صفحه منتشر شد.

خواندن و خرید کتاب آینه‌های ناگهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مجموعه اشعار آینه‌های ناگهان را به تمام دوست‌داران شعر معاصر فارسی و تمام کسانی که از خواندن اشعار عمیق و لطیف فارسی لذت می‌برند توصیه می‌کنیم.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

کتاب آینه‌های ناگهان از قیصر امین‌پور از جمله مجموعه اشعاری است که با لحنی ساده و گیرا مفاهیم و مضامین عاشقانه، اجتماعی و بعضا مذهبی را در خود جای داده است و خواندن این اشعار برای خوانندگان فارسی‌زبان لازم بوده و خواندن آن بر جان خواننده اثر عمیقی به جا خواهد گذاشت.

درباره قیصر امین‌پور

مرحوم قیصر امین‌پور شاعر پارسی‌زبان در ۲ اردیبهشت سال ۱۳۳۸ در شهر شوشتر در استان خوزستان متولد شد. امین‌پور در سال ۱۳۵۷ در رشته‌ی دامپزشکی دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد ولی مدتی بعد از آن انصراف داد. پس از آن در سال ۱۳۶۳ در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی وارد دانشگاه شد و تحصیلات دانشگاهی خود در این رشته را تا پایان مقطع دکترا ادامه داد و در سال ۱۳۷۶ از پایان‌نامه‌ی دکترای خود به راهنمایی دکتر شفیعی کدکنی و با نام «سنت و نوآوری در شعر معاصر» دفاع کرد. امین‌پور اولین مجموعه شعر خود را با نام «در کوچه‌ی آفتاب» در سال ۱۳۶۳ منتشر کرد. او از سال ۱۳۶۷ در دانشگاه الزهرا و پس از آن در سال ۱۳۶۹ در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد. همچنین در سال ۱۳۶۸، جایزه‌ی ادبی نیما یوشیج را از آن خود کرده بود.

این شاعر در هشتم آبان ماه سال ۱۳۸۶ بر اثر سکته‌ی قلبی دار فانی را وداع گفت. از قیصر امین‌پور آثار متعددی به جا مانده است که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به «آینه‌های ناگهان»، «به قول پرستو»، «بی‌بال پریدن»، «مثل چشمه، مثل رود»، «دستور زبان عشق» و «نام کوچک عشق» اشاره کرد.

بیوگرافی قیصر امین‌پور را در صفحه این شاعر در طاقچه مطالعه کنید.

این مجموعه شامل کدام اشعار شاعر است؟

کتاب آینه‌های ناگهان شامل دو دفتر از ۶۶ شعر قیصر امین‌پور است. اشعار دفتر اول عبارت‌اند از: دردواره‌ها، غروب، استحاله، روز مبادا، جرئت دیوانگی، رفتار من عادی است، نامی از هزار نام، نه گندم و نه سیب، حسرت همیشگی، همزاد عاشقان جهان، عصر جدید، هرچه هستی باش، سوگند، قاف، سطرهای سفید، خانه‌تکانی، حرف آینه‌ها، هنوز، پیشواز، نوبت، میهمان سرزده، اعتراف، اشتقاق، سرود صبح، آواز عاشقانه، کودکی‌ها، حرفی از نام تو، خسته‌ام از این کویر، جنگل خاطره، مهمانی، آرزوی عاشقان، خمیازه‌ی فریاد، اگر عشق نبود، نامه‌ای برای تو، چرا چنین، اگر دل دلیل است، و آبروی آب. اشعار دفتر دوم نیز عبارتند از: بر شانه‌ی شما، بگذار عاشقانه بگویم، خورشید روستا، قطعنامه‌ی جنگل، آرزو، دو تصویر، باده از ما مست شد، باران زرد، در سوگ خویش، باد بی‌قراری، تعبیر خواب، پرده‌های دیدار، فردا، فلسفه‌ی ساده، خبرهای داغ،‌ نامی برای تو، کوچه‌های کوفه، حمل آفتاب، پنجره، آینه، رفتن رسیدن است،‌ حکم آغاز طوفان، فصل تقسیم، بی‌قراری، اجازه، سبز، نیایش، ترانه، و نی‌نامه.

این اشعار در طی چه سال‌هایی سروده شده‌اند؟

اشعاری که در دو دفتر مجموعه اشعار آینه‌های ناگهان منتشر شده‌اند سروده‌های قیصر امین‌پور در سال‌های ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۱ بوده‌اند.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است