دانلود و خرید کتاب آن ها چه کسانی بودند؟! احمد آرام
تصویر جلد کتاب آن ها چه کسانی بودند؟!

کتاب آن ها چه کسانی بودند؟!

معرفی کتاب آن ها چه کسانی بودند؟!

کتاب آن ها چه کسانی بودند؟! نوشتهٔ احمد آرام است. نشر افق این مجموعه‌داستان‌کوتاه ایرانی را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «ادبیات امروز» است.

درباره کتاب آن ها چه کسانی بودند؟!

کتاب آن ها چه کسانی بودند؟! شش داستان کوتاه ایرانی نوشتهٔ احمد آرام را در بر دارد. عنوان داستانهای این مجموعه عبارت است از «جِفو»، «چاه»، «همین‌طور است»، «آن ها چه کسانی بودند؟!»، «نگاه گاو سهل‌الوصل به مینوتورهای خاکستری» و «هرگونه صحبت دربارهٔ برامس یا بروکنر اکیدا ممنوع!».

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب آن ها چه کسانی بودند؟! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های ایرانی و علاقه‌مندان به قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره احمد آرام

احمد آرام در ۱۳۳۰ در بوشهر به دنیا آمد. او فعالیت هنری‌اش را از ۱۶سالگی آغاز کرد و در ۱۸سالگی اولین داستانش، به نام، را در مجلۀ فردوسی منتشر کرد. آرام دانش‌آموختۀ رشتۀ هنرهای نمایشی است. احمد آرام در زمینۀ تئاتر نیز کار می‌کند. او کار تئاتر را در ۱۳۴۹ و با نمایشنامۀ سقوط آغاز کرد و در ۱۳۵۰ به تهران مهاجرت کرد. اولین کتاب او در ۱۳۷۹ به نام غریبه‌ای در بخار نمک در شیراز منتشر شد. این کتاب برندۀ لوح‌ تقدیر از نخستین‌ دورۀ جایزۀ ادبی‌ یلدا در ۱۳۸۰ و بهترین‌ مجموعه‌ داستان‌ سال‌ در سومین‌ دورۀ جشن‌ فرهنگ‌ فارس‌ (۱۳۸۰) شد.

احمد آرام نویسنده‌ای صاحب سبک است و به‌دلیل تولدش در بوشهر و زندگی در دو شهر بوشهر و شیراز، تسلطی قوی بر فرهنگ خطۀ جنوبی ایران دارد و به‌همین واسطه توانسته است شکل‌هایی تازه و نوآورانه از روایت و تصویرسازی را در آثار خود وارد کند. از میان کتاب‌های دیگر او می‌توان به کتاب همین حالا داشتم می‌گفتم (نشر چشمه)، سگی در خانه یک آنارشیست دست دوم (نشر پیدایش) و بیدار نشدن در ساعت نمی‌دانم چند (نشر نیماژ) اشاره کرد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۲٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۲۹,۰۰۰
۸,۷۰۰
۷۰%
تومان