دانلود و خرید کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده آمنه بختیاری
تصویر جلد کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده

کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده

معرفی کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده

کتاب بالانشین نوشتهٔ آمنه بختیاری و بهاره نصیری و مرضیه طاهری است. این کتاب را که درمورد مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده است، نشر مهرستان در سال ۱۳۹۵ منتشر کرده است.

درباره کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده

با همهٔ دشواری‌ها و ظرافت‌هایش، شیرین‌ترین کار عالم «تربیت» است و مهم‌ترین بستر تربیت «خانواده». همان‌طور که ما نفس می‌کشیم در خانواده هم تربیت می‌شویم؛ بی‌آنکه به آن فکر کنیم و بدانیم چه می‌شود. کتاب بالانشین کوشیده است سواد رسانه‌ای و مهارت‌های مدیریت رسانه‌ها اعم از تلویزیون، رادیو، ماهواره، تلفن همراه و انواع بازی‌های رایانه‌ای را به خانواده‌ها بیاموزد تا بتوانند آن‌ها را به فرزندانشان منتقل کنند.

خواندن کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب بالانشین برای افراد علاقه‌مند به خانواده و تحکیم آن و همچنین موضوع فرزند و تربیتْ مناسب است.

درباره آمنه بختیاری

آمنه بختیاری در سال ۱۳۵۵ در آبادان متولد شده است. او لیسانس و فوق‌لیسانس خود را در رشتهٔ روان‌شناسی گرفته است. آمنه بختیاری مؤلف ۸ عنوان کتاب و ۱۱ عنوان مقاله علمی - پژوهشی است. او همچنین پدیدآورندهٔ بیش از ۳۰ مقاله در مجلات تخصصی و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی است. آمنه بختیاری توانسته است لقب کارشناس پژوهش برتر هفتهٔ پژوهش در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ در پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی را به خود اختصاص دهد. او مدرس و استاد دانشگاه علمی - کاربردی بوده است.

درباره بهاره نصیری

بهاره نصیری متولد سال ۱۳۵۸، دارای دکتری تخصصی علوم ارتباطات از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، استادیار گروه پژوهشی مطالعات زنان در پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی بوده است.

بخشی از کتاب بالانشین: مهارت‌های مدیریت رسانه در خانواده

«دریچه‌ای به سواد رسانه‌ای

ذهن ما از طریق رسانه‌ها در معرض انبوهی از اطلاعات قرار دارد. در این هیاهو مخاطبی موفق خواهد بود که بتواند با آگاهی‌های ناشی از سواد رسانه‌ای، در هنگام مواجهه با پیام‌های متعدد رسانه‌ها از میان انبوه اطلاعات، آگاهانه دست به انتخاب درست بزند و رابطه خود و رسانه‌ها را مدیریت کند. هرچند برای زنده ماندن و تقویت جسمانی خود به خوردن و آشامیدن نیاز داریم هر چیزی را نمی‌خوریم؛ بلکه از قبل درباره فایده‌ها و ضررهای هر خوراکی اطلاعاتی به دست می‌آوریم و بسته به سن و وضعیت جسمانی‌مان، خصوصیاتی مانند میزان کالری قند و چربی را برای استفاده از مواد غذایی در نظر می‌گیریم. پیام‌های رسانه‌ای را می‌توانیم همانند غذای روح در نظر بگیریم. به‌این‌ترتیب سواد رسانه‌ای مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است چه موادی مناسب و چه موادی مضر است و چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نباید؛ یا اینکه میزان مصرف هر ماده چقدر است.

همان‌طور که سوادآموزشی در خواندن و نوشتن به ما کمک می‌کند تا بتوانیم انواع جملات ساده و پیچیده را بفهمیم و معناهای متفاوتی از آنها برداشت کنیم سواد رسانه‌ای هم مهارتی است که با یادگیری آن می‌توانیم انواع برنامه‌های رسانه‌ای را درک تفسیر و تحلیل کنیم.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۸٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان