دانلود و خرید کتاب عکس‌های یادگاری با جامعه مدنی صادق زیباکلام
تصویر جلد کتاب عکس‌های یادگاری با جامعه مدنی

کتاب عکس‌های یادگاری با جامعه مدنی

معرفی کتاب عکس‌های یادگاری با جامعه مدنی

«عکس‌های یادگاری با جامعه مدنی» مجموعه مقالات دکتر صادق زیباکلام(-۱۳۲۷)، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران است. این کتاب مجموعه‌ای از نوشتارهای صادق زیباکلام در نشریات گوناگون در دهه ۷۰ خورشیدی است. وی همچنین در مقدمه‌ای که بر این کتاب نوشته است از چگونگی ورود و ارتباطش با عرصه مطبوعات سخن گفته است. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «در ایران به نظر می‌رسد که اساتید علوم انسانی در کل و اساتید علوم سیاسی و روابط بین‌الملل بالاخص، نسبت به جایگاه اجتماعیشان یک باور خاصی دارند. آنان برخلاف همتایان غربی خود، تجزیه و تحلیل، نقد و بررسی و اساسا هرگونه درگیر شدن در تحولات و مسایل سیاسی و اجتماعی جاری بالاخص درخصوص ایران را «سیاسی‌کاری»، «دخالت در سیاست» و «سیاست‌بازی» پنداشته و شأن علمی و دانشگاهی خود را بالاتر از آن می‌پندارند که وارد این گونه مسایل شوند. آنان فقط یک کارکرد برای خود قائلند که عبارت است از تدریس و آشنا نمودن دانشجویان با آرا و اندیشه‌های سیاسی و تئوری‌های علوم سیاسی و روابط بین‌الملل. تجزیه و تحلیل، تفسیر و تبیین، نقد و بررسی و خلاصه هرگونه دخالت و ورود به تحولات و مسایل سیاسی و اجتماعی در ورای آن «شأن» و «جایگاه علمی» دانشگاهی و استادی قرار می‌گیرد. اینکه این پدیده یا آن تحول چرا و چگونه به وقوع پیوسته، سمت و سوی افق‌های سیاسی و اجتماعی جامعه به کدام طرف است، چرا در آن انتخابات آن نتایج حاصل شد، چرا یک گروه و جریان فکری جدید در جامعه بوجود آمده و چرا قبلی نتوانسته موفق شود و مشکلاتش در کجاست و نظایر آن به نظر نمی‌رسد که در سنّت رایج دانشگاهی ما به عنوان مقولات «علمی» چندان جایگاه و موضوعیت داشته باشند. در حالیکه برخلاف آنچه که بسیاری از اساتید ما می‌پندارند، تئوری‌ها و اندیشه‌های نظری صرفا ابزاری هستند برای فهم، تفسیر و تبیین تحولاتی که در عالم واقع در عرصه جامعه اتفاق می‌افتاند.»

درباره صادق زیباکلام

صادق زیباکلام در خرداد سال ۱۳۲۷ در تهران متولد شد. او در خانواده‌ای تحصیل‌کرده و فرهنگی بزرگ شده. او بعد از پایان دورۀ دبیرستان سال ۱۳۴۵ برا‌ی ادامۀ تحصیل در دانشگاه تهران قبول شد. پدرش مخالف تحصیل او در ایران بود، برای همین او را به اتریش فرستاد. صادق زیباکلام تحصیلات خود را در اتریش رها کرد و به شهر هادرزفیلد در انگلستان رفت و برای تحصیل در رشتۀ مهندسی شیمی وارد دانشگاه پلی‌تکنیک انگلستان شد. او پس از اینکه وارد ایران شد، ساواک او را به جرم جاسوسی دستگیر کرد و دولت او را ممنوع‌الخروج کرده و او قادر به بازگشت به انگلستان نشد.

صادق زیباکلام برای مدتی در دانشگاه تهران مشغول به کار شد و پس از انقلاب اسلامی دوباره به انگلستان بازگشته و در رشتة علوم‌انسانی به تحصیل پرداخت. او در زمان دانشجویی فعالیت‌های سیاسی انجام می‌داد و انتقادات خود را به تصمیمات سیاسی و اجتماعی بیان می‌کرد.

همچنین او کتاب‌های مختلفی دربارۀ سیاست و تاریخ نوشته است و عقاید خود را نیز در آنها بیان کرده است. آثار صادق زیباکلام شامل: ما چگونه ما شدیم، ریشه‌یابی علل عقب‌ماندگی ایران، وداع با دوم خرداد و می‌باشد. او برای ارائة تز دکترایش کتاب ما چگونه ما شدیم؟ را به چاپ رساند.

با زندگی و دیدگاه‌های صادق زیبا کلام بیشتر آشنا شوید.

مهدی
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

این کتاب شامل مجموعه مقالات زیباکلام در دوران اصلاحات و نقد اتفاقات این دوران می‌باشد که در روزنامه‌های اصلاح طلب به چاپ رسیده است. بیان شیوا و صداقت در کلام از ویژگیهای کتابهای زیباکلام است.

حجم

۲۸۲٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۸

تعداد صفحه‌ها

۲۸۷ صفحه

حجم

۲۸۲٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۸

تعداد صفحه‌ها

۲۸۷ صفحه

قیمت:
۷۹,۰۰۰
تومان