کتاب جادوگر
خواندن نظراتمعرفی کتاب جادوگر
«جادوگر» مجموعه ۵ داستان کوتاه از شرلی جکسون(۱۹۶۵-۱۹۱۶)، نویسنده آمریکایی است. جکسون در سال ۱۹۶۶ جایزه ادگار آلنپو را در بخش بهترین داستان کوتاه به دست آورد.
در بریدهای از داستان قرعهکشی یا لاتاری از این کتاب که در سال ۱۹۴۹ جایزه ا. هنری را به عنوان بهترین داستان کوتاه برد میخوانیم:
«دخترها کناری ایستاده بودند و باهم صحبت میکردند و گاهی سرشان را برمیگرداندند و به پسرها نگاه میکردند. بچههای خیلی کوچک هم یا در خاک غلت میزدند یا دست خواهر و یا برادر بزرگتر خود را گرفته بودند.
مردها هم خیلی زود دور هم جمع شدند، حواسشان به بچههایشان بود، از کشت و باران، تراکتور و مالیات صحبت میکردند. آنها دور از کپهی سنگ در گوشهی میدان ایستادند، شوخی میکردند و به جای خنده لبخند میزدند. زنان با لباسهای کهنهی خانگی، اندکی بعد از مردان آمدند. و همانطور که به سمت همسرانشان میرفتند با یکدیگر صحبت میکردند و چند کلمهیی غیبت میکردند. حالا زنها کنار شوهرانشان ایستاده بودند، بچهها را صدا میکردند و آنها هم پس از چهار یا پنجبار صدازدن، با اکراه نزد مادرانشان میآمدند. بابی مارتین که دستاش در دست مادرش بود، جاخالی داد و درحالیکه میخندید به سمت کپهی سنگها رفت. پدرش داشت با صدای بلند صحبت میکرد، بابی با سرعت آمد و بین پدر و برادر بزرگترش جا گرفت.
آقای سامرز برگزارکنندهی قرعهکشی بود. او وقت و انرژی کافی داشت تا مدیریت فعالیتهای شهری مثل رقصهای خیابانی، باشگاههای نوجوانان و مراسم هالووین را به عهده بگیرد. مرد خوشرویی بود که چهرهی گردی داشت و در معدن زغالسنگ کار میکرد. مردم برای او احساس تأسف میکردند؛ چون بچه نداشت و همسرش زن عصبی و بدخلقی بود. آقای سامرز با یک جعبهی چوبی سیاهرنگ وارد میدان شد.»
بعد از تموم شدن لاتاری شروع کردم به گشتن و متوجه شدم که دو کتاب دیگه هم از شرلی جکسن دارم و یکیش مجموعه ای از داستان های کوتاهشه پس با خوشحالی شروع کردم به خوندن و میشه گفت همه
کاش شناسهی کتابها رو داخلشون بذارین مثل نمونههای چاپی که آدم بدونه عنوان اصلی کتاب چی بوده.
داستانهای شرلی جکسون روایات تعلیقی روانشناختانهی جالبی دارن. این مجموعه هم به زیبایی به قسمتهای تاریک انسانی میپردازه. اما متاسفانه ترجمهی نهچندان دقیق و ویراستاری بیدقت از کیفیت داستانها خیلی کم کرده. بنابراین مطالعهی ترجمهی این مجموعه داستان رو خیلی
این کتاب سلیقه ای هست، و همه دوستش نخواهند داشت. به نظر من زیاد هم جالب و گیرا نبود.
کتاب خوبی بود لذت بردم
چند داستان خوب با تم فمینیستی.داستان اول درباره یک خانم که میخواد با اتوبوس طی یک سفر شبانه به شهر دیگه ای بره و با یه آدم جدید آشنا میشه.آخرین داستان کتاب هم دربارخ یه دختره که توی قطار گیر
مجموعه چند داستان که از هیچکدومش خوشم نیومد
کتاب نسبتا خوبی هستش . منتها سلیقه ای هستش ،شاید کسی بپسنده و یکی نه . ولی کتاب خواندن حتی کتاب ضعیف ، بازم به آگاهی آدم
سلام وخسته نباشیید باید کتاب بخری تا مسابقه شرکت کنی
کتابه خوبیه داداشم خوندش میگه سلیقه ای هستش