کتاب ظهور داعش
معرفی کتاب ظهور داعش
کتاب الکترونیکی «ظهور داعش» نوشتهٔ کارولین کنون با ترجمهٔ پریسا صیادی در گروه انتشاراتی ققنوس چاپ شده است.
درباره کتاب ظهور داعش
در سال ۲۰۰۴، مردی اردنی به نام ابومصعب زرقاوی، که به دلیل ترتیب دادن بمبگذاریهای انتحاری مشهور بود، گروهی از جهادیها تشکیل داد و آن را القاعدهٔ عراق نامید. امروزه این گروه با نام دیگری شناخته میشود: دولت اسلامی عراق و شام، یا داعش. رهبران پیشین داعش، از جمله ابومصعب زرقاوی، کشته شدهاند. از سال ۲۰۱۶، رهبر داعش مردی به نام ابوبکر بغدادی است که در حال حاضر در سوریه زندگی میکند، زیرا بر اساس روایات اسلامی، سوریه کشوری است که آخرین نبرد روی زمین قرار است در آنجا رخ بدهد. دابق در سوریه «همان جایی است که پیامبر اسلام پیشبینی کرده سپاهیان اسلام و روم برای نبرد نهایی (آخرالزمان) با هم روبهرو میشوند که پایان کار جهان و پیروزی اسلام واقعی است». از این رو داعش میخواهد در زمان شروع نبرد آخرالزمان در صف مقدم جبهه باشد. داعش میخواهد تمام دنیا را به صدر اسلام برگرداند و همه پیرو تفسیر آنها از دین اسلام شوند. مهمترین اولویت داعش گسترش شریعت مورد نظر خودش در سراسر جهان است. این کتاب به تاریخ ظهور داعش و مسیر حرکتش در جهان میپردازد.
کتاب ظهور داعش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به علوم سیاسی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب ظهور داعش
«ماجرای ظهور داعش به سالها قبل در عربستان سعودی برمیگردد. در سال ۱۹۵۷، هفتمین پسر محمدبنعوضبنلادن در عربستان سعودی به دنیا آمد. نام او اسامهبنمحمدبنعوضبنلادن بود. اسامه به معنی شیر جوان است. محمدبنلادن از مهاجران یمنی به عربستان و میلیاردری خودساخته بود. او صاحب یک شرکت ساختمانی بسیار موفق بود، به قدری موفق که کار بازسازی و توسعهٔ سه مسجد بسیار مهم در تاریخ اسلام به او واگذار شد: مسجدالاقصی، مکه و مدینه. سالها بعد، اسامهبنلادن با افتخار به خبرنگاران گفت گاهی پدرش در یک روز در هر سه مسجد نماز میخواند. در دههٔ ۱۹۶۰، ملک فیصل، پادشاه عربستان سعودی، طی فرمانی همهٔ پروژههای ساختمانی عربستان را به گروه بنلادن واگذار کرد. محمدبنلادن چند همسر داشت، مادر اسامه یازدهمین همسر وی از بیشمار همسرانش بود. او تنها همسر محمدبنلادن بود که عربستانی نبود؛ محمد با او در سفر به سوریه آشنا شده بود. اسامه تنها فرزند او بود. افراد نزدیک به این خانواده میگویند سایر اعضای خانواده مادر او را «کنیز» و خود اسامه را «کنیززاده» خطاب میکردند. در میان سعودیهای پولدار و قدرتمند متولد شدن از پدر و مادری خارج از خاندان سلطنتی بسیار غیرمعمول بود. پیشینهٔ خانوادگی در عربستان سعودی بسیار مهم است، و اسامه به احتمال زیاد خود را غیرخودی احساس میکرد، زیرا هیچیک از والدینش نمیتوانستند ادعا کنند اصل و نسبی سعودی دارند.
به هر حال، اسامه تابستانهای دوران بچگیاش را به کار کردن در راهسازی گذراند؛ همهٔ فرزندان بنلادن بایست برای شرکت خانوادگیشان کار میکردند. اما در سال ۱۹۶۷ واقعهٔ تکاندهندهٔ مرگ محمد بر اثر سقوط هواپیما همهٔ خانواده را در شوک فروبرد. در آن زمان اسامه دهساله بود. اگرچه محمدبنلادن بیش از پنجاه فرزند داشت، ثروت او به قدری زیاد بود که به هر یک از آنان میلیونها دلار ارث رسید. زندگی آنان شبیه زندگی آدمهای معروف یا خاندان سلطنتی بود. «کنیززاده» در پانزدهسالگی صاحب اسطبل اسب بود.»
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۱۰ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۱۰ صفحه