معرفی و دانلود کتاب آن وقت‌ها که هنوز ریش پدر قرمز بود + خلاصه رایگان

کتاب آن وقت‌ها که هنوز ریش پدر قرمز بود

۴.۵ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آن وقت‌ها که هنوز ریش پدر قرمز بود

«آن وقت‌ها که هنوز ریش پدر قرمز بود» به قلم و تصویرگری وُلف دیتریش شنوره(۱۹۲۰-۱۹۸۹)، از نویسندگان برجسته آلمانی پس از جنگ است. او که خود به اجبار در جنگ جهانی دوم خدمت کرده بود، پس از پایان جنگ، سرخوردگی‌های خود را به کشور و داستان‌هایش آورد. «آنوقت‌ها که ریش پدر هنوز قرمز بود» رمانی است در قالب چند داستان کوتاه؛ خاطرات پسرکی که از ۱۹۲۶ تا ۱۹۳۹، یعنی در بحبوبه‌ی بحران اقتصادی جمهوری وایمار و قدرت گرفتن نازی‌ها و شروع جنگ، با پدرش در برلین زندگی می‌کرده است. پدر که با فقر و بیکاری دست و پنجه نرم می‌کند همواره سعی دارد هر طور شده برای پسرکش دنیایی شاد و بی‌دغدغه بسازد. شنوره زبانی ساده و طنزی شیرین دارد. به همین خاطر با وجودی که برخی از داستان‌های کتاب به‌غایت غم‌انگیزند، به هنگام خواندنشان با یک چشم می‌گریی و با آن یکی چشمت می‌خندی. با خواندن این کتاب حس غریبی به خواننده دست می‌دهد. گویی که پسر بچه‌ای کوچک با مهربانی دستت راگرفته است تا تو را به برلین آن سال‌های پر ماجرا ببرد؛ انگار با تو از کوچه‌های برلین رد می‌شود و با زبانی کودکانه تاریخچه‌ی دورانی بسیار تلخ را برایت روایت می‌کند. تاریخچه‌ی دوران سیاهی که منجر به روی کار آمدن نازی‌ها و فاجعه‌ی جنگ جهانی دوم شد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آن وقت‌ها که هنوز ریش پدر قرمز بود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآن وقت‌ها که هنوز ریش پدر قرمز بود

متن کتاب اصلا خوب نیست😠

محمدرضا نقوی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۷/۱۲

کتاب زیبایی است با ترجمه روان خانم کتایون سلطانی این کتاب خاطرات یک خانواده فقیر در آلمان بعد از جنگ جهانی دوم را روایت می کند. حال و هوای آلمان بعد از جنگ را به خوبی تصویر می کند. نشان می دهد که آلمان...بیشتر

محسن غضنفری
۱۳۹۵/۱۱/۰۹

دوستان متن کتاب درست و بی نقصه. ممنون از تیم طاقچه

محسن غضنفری
۱۳۹۵/۱۱/۰۷

سلام برای بار دهم این پیام رو میزارم. این کتاب مشکل داره کل متن از چپ به راست نوشته شده. لطفا خواهشا یه نگاه بندازید ضرر نمی کنید به خدا.