دانلود و خرید کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی) فرانک ا. یومانس ترجمه فرزین رضاعی
تصویر جلد کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی)

کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی)

معرفی کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی)

کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی) نوشتهٔ فرانک ا. یومانس، جان ف. کلارکین و اوتو ف. کرن‌برگ و ترجمهٔ فرزین رضاعی است و انتشارات ارجمند آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی)

روان‌درمانی معطوف به انتقال (TFP) بر یکی از بنیان‌های تفکر روان‌کاوی یعنی نظریۀ روابط ابژه استوار است و براساس روش‌های دقیق پژوهشی و ارزیابی تجربی تدوین شده است. این رویکرد برای افراد دچار اختلال شخصیت مرزی طراحی شده است که دشوارترین مراجعین درمانگران پویشی محسوب می‌شوند. روان‌درمانی معطوف به انتقال نه‌تنها سبب تخفیف علایم می‌شود، بلکه رویکردی است برای بهبود اختلال شخصیت زمینه‌ای این دسته از بیماران. این روش درمانی نویدبخش تقویت کارکرد شغلی و اجتماعی بیماران، زندگی عشقی و عاطفی آن‌ها و خلاقیتشان است. یومانس، کلارکین و کرنبرگ در این کتاب راهنمای بالینی ریشه‌های TFP را توصیف می‌کنند و قدم به قدم بالینگران را در مراحل مختلف این درمان هدایت می‌کنند. مؤلفین در این کتاب موارد زیر را تشریح می‌کنند: انتخاب بیماران، برقراری و حفظ چهارچوب درمانی و بروز انتقال و تحلیل آن. آن‌ها در مورد مدیریت بحران‌ها، رفتار خودکشی، عمل روی احساسات جنسی و نظایر آن‌ها رهنمودهای مفیدی ارائه می‌کنند و در همۀ این موارد توضیحاتشان را با ارائۀ مثال‌های موردی غنی می‌سازند. مطالعۀ این کتاب برای کسانی که بخواهند TFP را درک کرده آن را به‌کار بندند و نیز برای کسانی که با بیماران مرزی کار می‌کنند ضروری است. دکتر رابرت میشل استاد پزشکی و روان‌پزشکی دانشگاه والش درموت، دانشگاه کورنل روانکاو مدرس و ناظر در مرکز آموزش و پژوهش روانکاوی دانشگاه کلمبیا سردبیر سابق مجله بین المللی روانکاوی یومانس، کلارکین و کرنبرگ در راهنمای بالینی روان‌درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی کتاب شاخصی را عرضه می‌کنند که در عین ظرافت، روان و قابل فهم نوشته شده است. مؤلفین نظریات مربوط به منش و شخصیت، درمان و آسیب‌شناسی روانی را با زبان ساده‌ای توضیح می‌دهند و برای روشن‌سازی ایده‌های پیچیده مثال‌هایی بالینی ارائه می‌کنند. این کتاب برای کسانی که به درمان اختلال شخصیت مرزی و نیز کاربرد روان‌درمانی روان‌پویشی در درمان تمامی بیماران علاقه‌مند هستند مفید است. کتاب حاضر هم برای دانشجویان و هم برای بالینگران باتجربه سودمند است. دکتر الیزابت ال. اوچینکلاس معاون آموزشی دپارتمان روان‌پزشکی مرکز پزشکی ویل کورنل روان درمانی معطوف به انتقال درمانی مستحکم، مؤثر و مبتنی بر شواهد برای اختلال شخصیت مرزی (BPD) است؛ اما به‌هیچ‌وجه کار آسانی نیست! این کتاب یومانس، کلارکین و کرنبرگ نقشهٔ راه شاخصی برای بالینگران است؛ یک GPS واقعی که با مهارت و خلوص نقشه مسیر پرپیچ‌وخم درمان را ترسیم می‌کند.

ترجمهٔ این کتاب را دکتر فرزین رضاعی، دانشیار روان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان انجام داده است.

American Psychiatric Publishing (با مجوز رسمی ترجمه)

خواندن کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 مطالعهٔ این کتاب را به تمامی درمانگرانی که با بیماران مرزی کار می‌کنند توصیه می‌کنیم. 

بخشی از کتاب روان درمانی معطوف به انتقال برای اختلال شخصیت مرزی (راهنمای بالینی)

«قضیه بنیادین مفهوم‌پردازی روان‌پویشی و درمان بیماران دچار اختلالات شخصیت این است که رفتارهای مشهود و آشفتگی‌های ذهنی این بیماران منعکس‌کنندهٔ خصوصیات مرضی زیربنای ساختارهای روان‌شناختی است. ساختار روان‌شناختی عبارت است از یک الگوی پایدار و ثابت کارکردهای روانی که رفتار، ادراک‌ها و تجربیات ذهنی فرد را سازمان می‌دهد. یک ویژگی محوری ساختار روان‌شناختی بیماران دچار اختلالات شدید شخصیت، ماهیت و شدت یکپارچگی حس آنها در مورد خود و دیگران است. سطح سازمان شخصیت که با شدتِ اختلالات شخصیت ربط دارد (از سطح بهنجار تا روان‌نژند نوروتیک و تا مرزی و روان‌پریشانه) تا حدود زیادی به این سطح یکپارچگی و ادغام بستگی دارد.

در نظریهٔ روابط ابژه (یاکوبسون ۱۹۶۴؛ کرنبرگ ۱۹۸۰؛ کلاین ۱۹۵۷؛ ماهلر ۱۹۷۱) بر این نکته تأکید می‌شود که سائق‌های (drives) توصیف شده توسط زیگموند فروید (لیبیدو و پرخاشگری) همواره در رابطه با یک دیگری خاص تجربه می‌شوند یعنی اُبژهٔ سائق. روابط ابژه‌ای درونی‌شده واحدهای ساختاری، ساختارهای روان‌شناختی هستند و به سازماندهی انگیزش و رفتار کمک می‌کنند. این واحدهای ساختاری واحدهای متشکل از بازنمودهای خود و بازنمود دیگری هستند که به‌وسیلهٔ عاطفه مرتبط و معرف یک سائق به هم متصل می‌شوند (شکل ۱-۱). این واحدهای خود- دیگری و عاطفهٔ متصل‌کنندهٔ آنها را دوتایی‌های روابط اُبژه می‌نامیم. باید توجه داشت که خود و اُبژه در این دوتایی‌ها بازنمودهای درونی دقیقی از کل خود یا کل دیگری نیستند و همچنین بازنمودهای صحیحی از تعامل واقعی در گذشته به حساب نمی‌آیند بلکه بازنمودهایی از خود و دیگری هستند که در لحظات پرعاطفهٔ اختصاصی در سیر رشد اولیه تجربه شده و درونی شده‌اند و سپس به‌وسیلهٔ نیروهای درونی مانند عواطف و خیال‌پردازی‌های اولیه پردازش شده‌اند.»


نظری برای کتاب ثبت نشده است
مکانیسم‌های دفاعی فرافکن می‌کوشند فرد را از عاطفهٔ منفی خلاص کنند به‌طوری که آن را دارای منشأ بیرونی تصور نماید.
Azade_sh
ملانی کلاین (۱۹۴۶) این دنیای درونی دو نیم‌شده را موضع پارانوئید- اسکیزوئید می‌نامید که مشخصهٔ آن بازنمودهای درونی کاملاً خوب و کاملاً بد است.
Azade_sh
ملانی کلاین (۱۹۴۶) این دنیای درونی دو نیم‌شده را موضع پارانوئید- اسکیزوئید می‌نامید که مشخصهٔ آن بازنمودهای درونی کاملاً خوب و کاملاً بد است. ویژگی اسکیزوئید این موضع از ماهیت دونیم شدهٔ آن برمی‌آید. کیفیت پارانوئید حاصل گرایش فرد به فرافکنی ابژه آزاررسان بد به ابژه‌های بیرونی و در نتیجه هراس از پرخاش از سوی بیرون است.
Azade_sh
در سیر رشد طبیعی، افراد از موضع اسکیزوئید- پارانوئید دونیم شده عبور می‌کنند و به ساختار یکپارچه و ظریف‌تر روانی می‌رسند که در آن فرد وجود عواطف پرخاشگرانه و محبت‌آمیز در خود و دیگران را می‌پذیرد و حوزهٔ قطب‌های افراطی را پشت سر می‌نهد
Azade_sh
هدف TFP کمک به بیمار است برای عبور از موضع پارانوئید- اسکیزوئید به سمت موضع افسردگی و سپس حل و فصل مسایل موضع افسردگی و دست‌یابی به یک توازن روانی متعادل.
Azade_sh
تعامل یک مراقب خیرخواه، همدل و دلسوز با کودک به رشد خودتنظیمی و غلبهٔ عواطف مثبت بر منفی و شروع وجدان و تعاملات نرم فزاینده با همسالان منجر می‌شود.
Azade_sh
نمای بزرگسالی سازمان شخصیتی مرزی همراه با پراکندگی هویت، غلبهٔ عاطفی منفی، خودتنظیمی ضعیف و روابط مختل با دیگران است.
Azade_sh
دفاع‌های ابتدایی حول و حوش دونیم‌سازی یعنی جداسازی بنیادین عاطفهٔ خوب و بد و ابژهٔ خوب و بد سازمان می‌یابند. این مکانیسم‌های دفاعی تلاشی برای محافظت از بخش آرمانی شدهٔ روان فرد یا دنیای درونی او در برابر بخش پرخاشگرانه محسوب می‌شوند
Azade_sh
دونیم‌سازی یا تجزیهٔ ابتدایی می‌تواند به صورت همانندسازی فرافکنانه خود را نشان دهد یعنی گرایش ناخودآگاه برای القای حالات عاطفی در دیگری که تحمل آن برای خودِ فرد دشوار است
Azade_sh
همانندسازی فرافکنانه ارتباط نزدیکی با دفاع کنترل همه‌توان دارد (کرنبرگ ۱۹۹۵).
Azade_sh
روان درمانی تحلیلی مبتنی بر روابط ابژه ای
آلن ج. فرانکلند
ارتباط درمانی
پل واکتل
روان درمانی پویشی کوتاه مدت
حبیب دوانلو
ارزیابی اختلالات شخصیت براساس راهنمای تشخیصی روان پویشی (PDM)
محمدامین شریفی
بیمار و روانکاو
جوزف سندلر
مبانی روان درمانی روان پویشی درازمدت
گلن ا گابارد
ارزیابی تعارض‌ها بر اساس تشخیص روان‌پویشی عملیاتی‌شده OPD-2
محمد امین شریفی
ACT به زبان ساده
راس هریس
راهنمای آکسفورد برای تمرین‌ های رفتاری در شناخت درمانی
جیمز بنت لوی
هندبوک روان درمانی پویشی برای اختلالات سطحی شخصیت
او. کالیگور
گوش دادن روانکاوانه
سلمان اختر
راهنمای بالینی ارزیابی عملکردهای ایگو (EFA)
محمدامین شریفی
درآمدی نو بر روان کاوی
آنتونی بیتمن
وینیکات
آدام فیلیپس
کتاب کار گروه درمانی؛ تلفیق رفتاردرمانی ‌شناختی با نظریه و کاربرد سایکودراما
توماس تردول
مقدمه ای بر نسل سوم درمان‌های شناختی - رفتاری
ابوالفضل محمدی
سرمشق های بالینی ملانی کلاین و دانلد وینیکات
جان آبرام
دستنامه فرمول بندی زیستی - روانی - اجتماعی
ویلیام هـ. کمپل
راهنمای تشخیص و درمان اختلال کم توجهی/ بیش فعالی در کودکان و بزرگسالان
س. کیت کانر
ماتریس ذهن
تامس آگدن

حجم

۳٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۰۰ صفحه

حجم

۳٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۰۰ صفحه

قیمت:
۱۵۰,۰۰۰
تومان