کتاب رابطه درمانی در درمان های شناختی رفتاری
معرفی کتاب رابطه درمانی در درمان های شناختی رفتاری
درباره کتاب رابطه درمانی در درمان های شناختی رفتاری
همۀ ما میدانیم که درمان صرفاً «بهکارگیری تکنیکها» نیست، بلکه این رابطۀ انسانی است که میتواند اثربخشی درمان را تسهیل کرده یا مختل کند. میبینیم که بالینگران سنتهای درمانی دیگر این انتقاد را به CBT وارد میدانند که این درمان به پیچیدگیها و اهمیت رابطۀ درمانی توجه کافی ندارد. هرچند اعتقاد ما بر این است که این انتقادها مبالغهآمیز هستند، اما بسیاری از ما که از CBT استفاده میکنیم میتوانیم با درک بهتر از رابطۀ درمانی و کار بر روی آن در جهت منفعت بیماران گام برداریم. رابطۀ درمانی در درمانهای شناختی رفتاری در ادبیات CBT یک اثر منحصربهفرد بهحساب میآید. مؤلفان فصول مختلف این کتاب در پی پاسخدادن به این سؤال هستند که داشتن چه نوع رابطهای با مراجع میتواند پیامدهای درمانی مثبتی به ارمغان آورد. این کتاب برای درمانگرانی که میخواهند بدانند چگونه با مراجعان برخورد کنند تا ایشان احساس امنیت کرده و نسبت به درمان متعهد شوند؛ چگونه با مشکلات ایجاد شده در فرایند درمان کنار بیایند؛ تعاملات لحظهبهلحظه بین درمانگر و مراجع را چگونه مفهومپردازی کرده و با مسائل مربوط به خاتمۀ درمان چگونه برخورد کنند، سودمند خواهد بود.
این کتاب چاپ دوم است و در شهریورماه ۱۴۰۰ منتشر شده است.
خواندن کتاب رابطه درمانی در درمان های شناختی رفتاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به روانشناسی و دانشجویان این رشته پیشنهاد میکنیم.