کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی
معرفی کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی
کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی نوشتهٔ محمدرضا کریمی علویجه، ابوالقاسم ابراهیمی و سیدمسلم علوی است. انتشارات چاپ و نشر بازرگانی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، در ۴ فصل نوشته شده و دربارهٔ «بازاریابی بینالمللی» بهعنوان یکی از مهمترین راهبردهایی است که هر شرکتی میتواند برای تحقق اهداف خود در دنیای کسبوکار از آن استفاده کند.
درباره کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی
کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی، در فصل نخست، مفهوم بازاریابی بینالملل و تفاوتهای آن با سایر مفاهیم نزدیک به آن را بررسی کرده است. کتاب در ادامهٔ این فصل، به ضرورت اجرای فرایند بازاریابی در بازارهای بینالمللی پرداخته، به ۷ نظریهٔ اصلی در حوزهٔ بازاریابی بینالملل اشاره کرده و در پایان نیز فرایند بینالمللیشدن را موردتوجه قرار داده است.
در فصل دوم، بهصورتی جامع، افزونبر تشریح مفهوم بازارشناسی بینالمللی، فرایند تحقیقات بازاریابی در حوزهٔ بینالمللی تشریح و کاربردهای آن در بحث انتخاب بازارهای بینالمللی ارائه شده است.
فصل سوم به بحث درمورد عوامل مؤثر بر انتخاب روشهای ورود به بازارهای بینالمللی اختصاص دارد. مجموعهٔ عوامل مؤثر در ۲ بخش داخلی و خارجی با اشاره به نظریات و مدلهای مختلف جهانی، در این فصل، تحلیل شده و اثرات ترکیبی اینگونه عوامل نیز بررسی شده است.
سرانجام در فصل چهارم که مباحث کلیدی کتاب در آن مطرح شده، روشهای مختلف ورود به بازارهای بینالمللی بیان شده است. این روشها در ۲ طبقهبندی جداگانه شامل روشهای مالکیتگرا و غیرمالکیتگرا بررسی شدهاند و افزونبر ارائهٔ تجربیات موفق شرکتهای مطرح بینالمللی در اجرای هر شیوه، به مزایا و معایب این روشها اشاره شده است.
خواندن کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب روش های ورود به بازارهای بین المللی
«امروزه هیچ کشوری نمیتواند در جدایی کامل از کشورهای دیگر زندگی کند. منابع اقتصادی، فنآورانه و سطح زندگی افراد یک کشور، وابستگی نسبی به اقتصاد سایر کشورها دارد. این کشورها معمولاً بهواسطه وجود شبکه پیچیدهای از کالاها، خدمات، سرمایه و فناوری، به هم مربوط هستند. در فضای بینالملل کشورها از طریق مبادلات بینالمللی، سطح تولید خود را بالا برده و سود بیشتری کسب میکنند. آنها از طریق واردات، کالاهایی را که قادر به تولید آنها نیستند، به دست آورده و از طریق صادرات، کالاهای تولیدی مازاد بر مصرف خود را به کشورهای دیگر میفرستند. گرچه یک کشور ممکن است از عوامل تولید مختلفی برخوردار باشد و بتواند انواع کالا را تولید کند، اما قادر به تولید آنها با قیمت مساوی نخواهد بود. علت اولیه مبادلات بینالمللی، در ظاهر اختلاف قیمت کالا و خدمات کشورهاست. تفاوت قیمتها یا به دلیل تفاوت در شرایط عرضه یا امکانات تولید و یا تفاوت در شرایط تقاضا یا الگوی مصرف و یا ترکیبی از آنها است. تفاوت در شرایط عرضه، ممکن است ناشی از تفاوت در منابع طبیعی، کارایی، مهارت کار، سطوح فناوری تولید، فراوانی عوامل تولید و غیره باشد. با این حال، تفاوت در هزینه یا شرایط عرضه، به تنهایی عامل اختلاف قیمت نیست بلکه تفاوت در شرایط تقاضا که عمدتاً توسط سطح درآمدها و الگوی مصرف متفاوت کشورها شکل میگیرد، در ایجاد اختلاف قیمتها به اندازه تفاوت عرضه تأثیر دارد.»
***
«در زمینه تصمیمگیری برای انتخاب روش ورود به بازارهای بینالملل یکی از مباحث مهم، عواملی است که بر این تصمیم اثر میگذارند. نویسندگان و محققان مختلفی در حوزه بازاریابی بینالمللی در اینباره مطالعاتی انجام دادهاند که در نتیجه این بررسیها تعدادی از عوامل مؤثر بر فرایند تصمیمگیری معرفی شدهاند. وجه مشترک بیشتر این مطالعات، تقسیمبندی این عوامل به دو دسته داخلی و خارجی است و محققان مختلف، مدلهای مفهومی گوناگونی برای تبیین و تشریح این عوامل معرفی کردند. در اینجا منظور از عوامل داخلی، عواملی هستند که از داخل شرکت بر تصمیمگیریهای مربوط به ورود به بازارهای خارجی تأثیر میگذارند. عوامل خارجی نیز آنهایی هستند که خارج از کنترل مستقیم شرکت هستند و قادرند بر انتخاب روش ورود به بازار تأثیر بگذارند. در ادامه، عوامل داخلی در قالب نظریات و مدلهای مختلفِ ارائه شده در تحقیقاتِ مختلفِ جهانی، توضیح داده میشوند و سپس به عوامل خارجی و نظریات و مدلهای مختلف آن پرداخته خواهد شد.»
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۸۱ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۸۱ صفحه