کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی)
معرفی کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی)
کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی) نوشتهٔ ودیم زیلاند و ترجمهٔ محمدجواد محبی است. انتشارات کلید آموزش این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی)
کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی) جلد دوم از مجموعه ترانسرفینگ واقعیت، به بررسی عمیقتر مفاهیم مطرح شده در جلد اول میپردازد. زیلاند در این کتاب، به تشریح دقیقتر مکانیسمهای حاکم بر واقعیت و نحوه تأثیرگذاری آگاهانه بر آن میپردازد. او با استفاده از اصطلاحات خاص خود مانند فضا و پاندولها، به خوانندگان میآموزد که چگونه میتوانند با کنترل افکار و احساسات خود، مسیر زندگی خود را تغییر دهند و به خواستههایشان دست یابند. در خشخش ستارههای بامدادی، زیلاند بر اهمیت درک فضا به عنوان منبعی بیپایان از انرژی و امکانات تأکید میکند. او نشان میدهد که چگونه با رها کردن وابستگیها و باورهای محدودکننده، میتوان وارد جریان فضا شد و به واقعیت دلخواه دست یافت. کتاب به موضوعاتی چون مدیریت انرژی، کنترل احساسات، و رهایی از تأثیر پاندولها (نیروهای مخرب و کنترلکننده) میپردازد. مترجم، محمدجواد محبی، با ترجمهای روان و دقیق، تلاش کرده است مفاهیم پیچیده زیلاند را به شکلی قابل فهم برای مخاطب فارسیزبان ارائه کند. خشخش ستارههای بامدادی نه تنها یک کتاب نظری است، بلکه راهنمایی عملی برای تغییر نگرش و شیوه زندگی است. این کتاب برای کسانی که به دنبال رشد شخصی، کنترل بیشتر بر زندگی خود و درک عمیقتری از واقعیت هستند، میتواند بسیار مفید و الهامبخش باشد.
خواندن کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ترانسرفینگ واقعیت (جلد دوم، خش خش ستاره های بامدادی)
«پیشتر به این موضوع اشاره کردیم که چگونه ذهن بهسرعت هر گونه اطلاعات جدیدی را که دریافت میکند بر اساس مراجع انتزاعی سازماندهی کرده و دستهبندی میکند. با این حال، چهار سال تمام طول میکشد تا ذهن را متقاعد کنیم که رویاها واقعی نیستند. احتمالاً این تنها چیزی است که ذهن به سادگی آن را نمیپذیرد. اکثر مردم هیچ خاطرهای از زندگی قبل از سن چهار سالگی خود ندارند و بنابراین، در بزرگسالی نمیتوانند شاهد سردرگمیای باشند که ذهن باید هنگام بیدار شدن از خوابی که هنوز واقعی تلقی میشده، تجربه کرده باشند.
اسیر شدن در تاریکی
هر شب که ذهن خاموش میشود، بیدفاع در نوعی تله میافتد. به ذهن ما خطور نمیکند که در خواب، نگاهی انتقادی به وقایع داشته باشیم. حتی در زمان بیداری نیز از اینکه واقعیت مجازی رؤیاهایمان چقدر واقعی و طبیعی به نظر میرسد، شگفتزده میشویم. ذهن عادت دارد برای هر چیزی توجیهی عقلانی پیدا کند و به همین دلیل، علیرغم اینکه افراد در رویاهای خود اتفاقات بسیار عجیب و غریبی را مشاهده میکنند، به دلایلی، در لحظه خواب، ذهن طوری رفتار میکند که انگار آنها کاملاً عادی هستند. هر زمان که چیزی غیرمعمول را متوجه میشویم یا تجربه میکنیم، ذهن بلافاصله توجیهی عقلانی ارائه میدهد. با وجود این، ما در حالت آگاهی و بیداری، واقعیت آنچه در دنیای اطرافمان اتفاق میافتد را زیر سوال نمیبریم و همین امر در مورد خواب نیز صدق میکند. علیرغم نیاز مداوم ذهن به کنترل، سوال ساده "آیا این واقعی است؟" از میان معیار کنترل عبور کرده و ذهن در تله رویا میافتد.
رویای شفاف: بیدار شدن در رویا
گاهی اوقات، اگر خوششانس باشیم، اتفاقی معجزه آسا رخ میدهد و در میان خواب، ناگهان متوجه شده که در حال خواب دیدن هستیم. معمولاً این اتفاق زمانی میافتد که خوابی غیرعادی ببینیم یا کابوسی را تجربه کنیم. ذهن منطقی شوکه شده و بخشی از آن بیدار میشود و در آن لحظه درک میکنیم که در رویا باید چه کاری انجام دهیم. در این مرحله، به شکل ناخودآگاهِ، خواب به رویای شفاف تغییر پیدا میکند.
در رویای شفاف، فرد میتواند مانند یک بازی مجازی در خواب خود شرکت کند و در عین حال بفهمد که این فقط یک رویا است. اگر تا به حال تجربه رویای شفاف را نداشتهاید یا برای اولین بار در اینجا در مورد آن میخوانید، مطمئن باشید که این محصول تخیل ما نیست. کتابهای متعددی در این زمینه منتشر شده است و افراد زیادی هستند که این تکنیک را به طور مداوم تمرین میکنند.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۸۶ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۸۶ صفحه