کتاب سندروم دختر خوب
معرفی کتاب سندروم دختر خوب
کتاب سندروم دختر خوب نوشتهٔ بورلی انگل با ترجمهٔ الهام احمدزاده در نشر نون چاپ شده است. اِنگِل با معرفی گونههای مختلف دختران خوب به شما کمک میکند دریابید آیا از این سندروم رنج میبرید یا نه و با ارائهٔ توصیههای خردمندانه و تمرینات و نسخههای عملی، گامبهگام، به شما میآموزد خود واقعیتان را بپذیرید و قاطعانه به دیگران نشان دهید کجا به حریم شما تجاوز و از شما سوءاستفاده کردهاند.
درباره کتاب سندروم دختر خوب
بورلی اِنگِل، روانپزشک و رواندرمانگر مطرح آمریکایی، بیش از سی و پنج سال است در زمینهٔ کمک به قربانیان سوءاستفادههای جنسی، جسمی و عاطفی و نیز در حوزهٔ مسائل زنان فعالیت میکند. کتابهای او بارها نامزد دریافت جوایز گوناگون، ازجمله جایزهٔ بهترین کتاب برای زندگی بهتر، بودهاند و به زبانهای بسیاری ترجمه شدهاند. او بارها در برنامههای تلویزیونی مطرحی چون برنامهٔ اُپرا وینفری حضور داشته است.
کتاب سندروم دختر خوب نتیجهٔ بررسی مسائل و معضلات صدها زنی است که برای دریافت مشاوره به بورلی اِنگِل مراجعه کردهاند، زنانی که تنها راهحل برای دوست داشته شدن و جلب توجه و رضایت اطرافیان را در خوب بودن میبینند، زنانی که با خوب بودن این پیام را به اطرافیان خود منتقل میکنند که حدومرز مشخص روانی یا فیزیکی با دیگران ندارند و نمیتوانند در برابر درخواست اطرافیان از وقت، انرژی و حریم خود دفاع کنند.
از جا بلند شوید، رشد و ترقی خود را از دیگران مستقل کنید و جسارت و ارادهٔ لازم برای تبدیلشدن از یک دختر خوب به یک زن قدرتمند را بیابید.
کتاب سندروم دختر خوب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به کتابهای توسعهٔ فردی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب سندروم دختر خوب
تعریف دختر خوب چیست؟
«دختر خوب» بودن هیچ ربطی به اصول و ارزشهای اخلاقی ندارد. مونیکا لِوینسکی را میتوان دختر خوبی نامید، چون با سادهلوحی بیشازحد خود مطمئن بود بیل کلینتون عاشق او است و حاضر است هیلاری کلینتون را به خاطر او رها کند. او دختر خوبی بود، چون خواستههای بیل کلینتون را به خواستههای خود ترجیح میداد و حتی بعد از اینکه رابطهٔ مخفیانهشان آشکار شد حاضر بود به دروغگوییهایش به خاطر او ادامه دهد و با وجود اینکه واضح بود بیل کلینتون او را مثل یک تکه آشغال به کناری انداخته، هنوز هم امید داشت رابطهشان به سرانجامی برسد.
دختر خوب بودن لزوماً با مهربانی، گذشت و ادب منافاتی ندارد. اُپرا وینفری تمام این خصوصیات را دارد اما گمان نمیکنم بشود او را با عنوان «خوب» توصیف کرد. او در عین صمیمی بودن، مرزهای مشخصی برای خود دارد که از طریق آنها به دیگران میفهماند با چه رفتارهایی کنار میآید و چه رفتارهایی را نمیتواند تحمل کند. اُپرا کسی نیست که بشود با او درافتاد.
دختر خوب کسی است که بیش از آنکه به طرز فکر خودش دربارهٔ خودش اهمیت بدهد نگران است که دیگران چطور دربارهاش فکر میکنند. دختر خوب بودن یعنی یک زن طرز فکر و احساسات دیگران را به طرز فکر و احساسات خودش نسبت به خودش ترجیح دهد و این یعنی بهجای اعتماد به فهم و شعور خود، مدام چشمش را بر روی اشتباهات دیگران ببندد و به آنها فرصت دوباره بدهد.
مترادفهای واژهٔ «خوب» در لغتنامه عبارتاند از: ملاحظهکار، دلپذیر، لطیف، مطبوع، دوستداشتنی، خوشایند، مهربان، قابلتحسین و دلپسند. اینها واژگانی هستند که میتوان با آنها دختر خوب را توصیف کرد. در واقع بسیاری از دختران خوب تمام تلاش خود را میکنند تا با این تعاریف شناخته شوند، اما زمانی که به واژهٔ «خوب» فکر میکنم واژگان دیگری هم به ذهنم میرسند؛ واژگانی مثل مطیع، منفعل، بیاراده و متظاهر.
قطعا این کتاب از بهترین کتاب های روان شناسی، تا حد متوسطی رواندرمانی و خودیاری ای بود که خوندم، درسته درمورد خانوم ها نوشته شده اما باید بگم خیلی از مسائلی که داخلش آورده رو آقایون هم باهاش دست و
لطفا در بی نهایت قرار بدید
ترجیح میدم محتوای کتاب رو با یه قسمت از خود کتاب معرفی کنم، "دختر خوب کسی است که بیش از آن که به طرز فکر خودش دربارهی خودش اهمیت بدهد نگران است که دیگران چطور دربارهاش فکر میکنند. دختر خوب
یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم به همه خانمها به ویژه خانمهایی که در جهت راضی نگه داشتن و تایید دیگران تلاش میکنن توصیه میکنم
کتابی که خوندنش برهرخانمی واجبه.
خیلی مفید
درحال خوندن این کتاب هستم.. واقعا عالیه.. به ریشه طرز فکرها هم اشاره میکنه👌🏼
خیلی عالی بود واقعا کاربردی و لذتبخش بود برام بهترین کتابی بود که خوندم کاش زودتر میخوندمش
من این کتاب رو تا نصفه خوندم و یک جایی حس کردم دیگه واقعا توانی برا ادامه دادن ندارم. متاسفانه یک سری از کتابهای روانشناسی هستند که از اصل زندگی دور اند و این کتاب جزء این دسته است. فکر
یکی از بهترین کتاب هایی ک خوندم بوده بعد از خواندن این کتاب احساس میکنم کامل تر شدم و این کتاب رو برای هر خانم و دختر خوب واجب میدونم. امیدوارم شما هم این کتاب رو دوست داشته باشید.