کتاب رزیتا خاتون
معرفی کتاب رزیتا خاتون
کتاب رزیتا خاتون مجموعه یادداشتهای طنز اجتماعی سید مهدی شجاعی در دفاع از شخصیت و جایگاه زنان است که در ماهنامه نیستان منتشر میشد.
درباره رزیتا خاتون
رزیتا خاتون یک مطلب نیست، سلسله مطالب است و در قالب طنز به تمسخر تفکری میپردازد که میخواهد زن را به فساد بکشاند، میخواهد ارزشهای ذاتی زن را از او بستاند و لباس زشت و ناموزون غرب را به تن او بپوشاند. میخواهد زن را به تبع بینش و تفکر غربی، به جای مرد بنشاند.
رئیس دادگستری آن زمان تهران، مطلب «ازدواج به شکل تعاونی» را ضد عفت عمومی تشخیص داد و از نویسنده و انتشارات نیستان شکایت کرد و آن شکایت منجر به دادگاهی شد که دفاعیهاش در همین اثر آمده است و سید مهدی شجاعی بعد از برائت از این اتهام، به نشانۀ اعتراض مجله را تعطیل کرد. علاوه بر این مطالب، دو مصاحبهای که بعد از مراسم دادگاه صورت گرفت نیز در بخشهای پایانی کتاب آورده شده است.
خواندن کتاب رزیتا خاتون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به طنز اجتماعی پیشنهاد میکنیم.
درباره سید مهدی شجاعی
سید مهدی شجاعی نویسنده و روزنامهنگار در سال ۱۳۳۹ در تهران متولد شد، وقتی جوان بود تحصیلاتش را در رشتههای ادبیات نمایشی و حقوق همزمان شروع کرد و به دلیل علاقهاش به نوشتن تحصیلاتش را ناتمام گذاشت. او در روزنامههای مختلف و مطبوعات مثل صفحات هنری و فرهنگی روزنامهی جمهوری اسلامی، ماهنامهی صحیفه و مجلهی رشد جوانان فعالیتش را دنبال کرد و مدتی هم سرپرست انتشارات برگ را برعهده داشت، پس از نقدهای اجتماعی او که در مجله منتشر کرد، مجبور به متوقف کردن فعالیت این ماهنامه شد و بعد از تعطیلی این نشریه انتشارات نیستان را تاسیس کرد.
او علاوه بر فعالیت در نشریههای متفاوت چند فیلمنامه هم نیز نوشته است و با کارگردانانی چون مجید مجیدی، بهزاد بهزادپور همکاری داشته و فیلمنامههایی از جمله: پدر، چشم خفاش، دیروز بارانی و .. نیز از فعالیتهای سینمایی او است. او به عنوان داور در جشنواره فیلم فجر، جشنوار تئاتر فجر، جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان و جشنواره مطبوعات هم حضور داشته است. او در کتابهای کودک و نوجوان نیز پرکار بوده، از جمله پهلوان و فیل، قصهی پلنگ سفید و ...
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۱۳۱ صفحه
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۱۳۱ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب قرار بود طنز باشه ولی هرچی تلاش کردم حتی نفهمیدم طنزش کجاشه چه برسه به اینکه بخوام کوچیکترین لبخندی تحویل طنزش بدم! فقط زن هایی به تصویر کشیده شدن که حقوق زن رو به طور وارونه باور دارن