دانلود و خرید کتاب داستان پیدایش دیوید کریستین ترجمه سینا بحیرایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب داستان پیدایش

کتاب داستان پیدایش

انتشارات:مهرگان خرد
امتیاز:
۳.۲از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب داستان پیدایش

کتاب الکترونیکی «داستان پیدایش» نوشتهٔ دیوید کریستین با ترجمهٔ سینا بحیرایی در مهرگان خرد چاپ شده است. دیوید کریستین با تمرکز بر تعریف وقایع و روندهای اصلی تاریخی، رشته‌های پنهانی را که همه چیز را به هم گره می زنند، آشکار می‌کند. از ایجاد کرهٔ زمین تا ظهور کشاورزی، جنگ هسته‌ای و فراتر از آن.

درباره کتاب داستان پیدایش

دیوید کریستین در مقدمهٔ کتابش می‌گوید:

من این کتاب را با این باور خوش‌بینانه نوشتم که ما انسان‌های نوین محکوم به این نیستیم که در یک وضعیت فروپاشی و بی‌معنایی مزمن به سر ببریم. در بستر توفان آفرینش‌گر مدرنیته، یک داستان پیدایش جهانی و تازه در حال آشکارشدن است که همچون داستان پیدایش سنتی پر از معنا و حیرت و راز است، اما بر اساس تحقیقات علمی نوین و با پیروی از قواعد بسیار نوشته شده است. این داستان هنوز فاصلهٔ زیادی تا کامل شدن دارد، شاید حتی به خاطر آن مجبور باشیم که تفکرات داستان‌های پیدایش قدیمی‌تر در مورد نحوهٔ گذران یک زندگی خوب و قابل تحمل را هم در آن ادغام کنیم. ولی این داستان ارزش مطالعه دارد، چرا که بر میراث جهانی متشکل از اطلاعات و دانش کاملاً بررسی‌شده تکیه می‌کند و اولین داستان پیدایشی است که تمام جوامع و فرهنگ‌های انسانی سراسر جهان را در خود جای می‌دهد. یک پروژهٔ جمعی جهانی است، داستانی که در بوینس آیرس و پکن و در لاگوس و لندن به یک اندازه باید جواب بدهد. در دنیای امروز کارشناسان زیادی درگیر وظیفهٔ هیجان‌انگیز خلق و روایت این داستان پیدایش نوین شده‌اند، آن‌ها همچون تمام داستان‌های پیدایش به دنبال آن ماهیت هدایت‌گر و حس دستیابی به هدف مشترکی هستند که این داستان ممکن است در خود داشته باشد، البته این‌ها باید در خدمت جهان به هم پیوستهٔ امروز باشد.

دیوید کریستین از پدر و مادری انگلیسی و آمریکایی در سال ۱۹۴۶ در بروکلین نیویورک به دنیا آمد. در آفریقا و انگلستان رشد و پرورش یافت. از آکسفورد انگلستان مدرک کارشناسی و از اونتاریوی کانادا کارشناسی ارشد و سرانجام از آکسفورد مدرک دکترای تاریخ گرفـت. او در این کتاب با بینشی خیره کننده از منشأ جهان ، آغاز زندگی ، ظهور انسان ها و آنچه آینده ممکن است به ارمغان بیاورد، جسورانه جایگاه ما را در کیهان مشخص می کند.

کتاب داستان پیدایش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به تاریخ پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب داستان پیدایش

در قلب داستان پیدایش نوین یک پیچیدگی فزاینده وجود دارد. گیتی ما چگونه ظاهر شد و این گیتی چگونه توانست کاروانی غنی از چیزها، نیروها و موجودات خلق کند که ما بخشی از آن هستیم؟ واقعاً نمی‌دانیم این‌ها از چه چیزی شکل گرفتند یا آیا پیش از پیدایش گیتی چیز دیگری هم وجود داشت یا خیر. ولی این را می‌دانیم که وقتی گیتی از یک تودهٔ عظیم انرژی شکل گرفت، ماهیت بسیار ساده‌ای داشت. این سادگی هنوز به صورت یک شرط پیش‌فرض باقی مانده است. در نهایت باید در نظر داشته باشیم که بخش عمده‌ای از گیتی ما سرد، تاریک و فضای خالی است. بااین‌حال، در حیطه‌های خاص و غیرمعمولی چون سیاره خودمان، شرایط و محیط‌های گلدیلاکسی عالی وجود دارد، همچون غذای بچه خرس داستان کودکانه گلدیلاکس و سه خرس که نه خیلی داغ بود نه خیلی سرد، نه خیلی غلیظ بود نه خیلی رقیق، این شرایط و محیط‌ها هم بهترین مرحله از تکامل پیچیدگی را در خود دارند. در محیط‌های گلدیلاکسی، چیزهای بسیار پیچیده در طول میلیاردها سال ظاهر شده‌اند، چیزهایی با بخش‌های متحرک‌تر و ارتباطات درونی پیچیده‌تر. نباید دچار این اشتباه شویم که چیزهای پیچیده‌تر لزوماً از موارد ساده‌تر بهتر هستند. البته پیچیدگی برای انسان‌ها اهمیتی ندارد، چون ما خودمان خیلی پیچیده هستیم و جامعهٔ جهانی پویایی که در آن زندگی می‌کنیم از پیچیده‌ترین چیزهایی است که می‌شناسیم. به همین دلیل، درک نحوهٔ ظهور چیزهای پیچیده و شرایط گلدیلاکسی که به آن‌ها مجال بروز دادند، راهی عالی برای شناخت خودمان و جهانی است که در حال حاضر در آن زندگی می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
مذاهب، چارچوب‌های متفاوت و اغلب متضادی برای درک نحوهٔ شکل‌گیری وضعیت فعلی جهان ارائه می‌دهند.
blogofski
«اگر می‌خواهید یک کیک سیب را از همان مرحله اول درست کنید، ابتدا باید جهان را خلق کنید.» کارل سیگن
blogofski
اگر یک شی مثل موتورسیکلت با سروصدا در حال نزدیک‌شدن به شما باشد، به نظر می‌رسد بسامد امواج این صدا در حال افزایش است و گوش‌های شما بسامد بالاتر را به عنوان گام صدای بالاتر در نظر می‌گیرند. ولی وقتی موتور از کنار شما عبور می‌کند، به نظر می‌رسد صدا در حال پایین‌آمدن است، چون در این لحظه امواج در حال کشیده شدن هستند. قطعاً خود موتورسوار که پیوسته کنار موتور است همیشه یک گام صدای ثابت را می‌شنود. اثر داپلر یعنی تغییر ظاهری در بسامد ارسال‌های الکترومغناطیس هنگامی که اشیا در حال نزدیک شدن یا دور شدن از هم هستند.
blogofski
در سال ۱۷۸۸، جیمز هاتن زمین‌شناس نوشت: «ما نه ردی از آغاز پیدا می‌کنیم، نه چشم‌اندازی از پایان.»
blogofski
چرا گیتی معمولاً تمایلش این است که پیچیدگی کمتر و آشفتگی بیشتری داشته باشد
پوریای معاصر
«ما داستان می‌گوییم تا از چیزهای مختلف معنا بسازیم، این در خون ماست.» - لیا هیلز، «بازگشت به قلب»
blogofski
در سال ۱۹۸۶ ویلیام مک‌نیل، مورخ بزرگ، اعلام کرد که نوشتن سرگذشت «پیروزی‌ها و رنج‌های بشر در قالب یک مجموعهٔ کامل، وظیفهٔ اخلاقی حرفهٔ تاریخ‌نویسی در دوران ماست.» حتی قبل‌تر از او هم اچ. جی. ولز هم چنین نظری داشت، او با نگاهی مشابه تاریخ بشر را به گونه‌ای نوشت که به نوعی پاسخی به کشت و کشتار جنگ جهانی اول باشد: «ما می‌دانیم که الان دیگر هیچ صلحی در کار نخواهد بود، مگر آنکه یک صلح مشترک در سراسر جهان برقرار شود. هیچ رفاهی در کار نخواهد بود مگر یک رفاه کلی. ولی بدون ایده‌های تاریخی مشترک هیچ صلح و رفاه مشترکی در کار نخواهد بود ...اگر تنها با تفکرات ملی‌گرایانهٔ تنگ‌نظرانه، خودخواهانه و مجادله‌برانگیز سروکار داشته باشیم، نژادها و انسان‌ها محکومند به کشیده‌شدن به سمت مجادله و ویرانی.»
blogofski
آنچه انسان را از دیگر گونه‌های مغزدار متمایز می‌کند، توانایی صحبت کردن است، ابزاری ارتباطی که بسیار قدرتمند است، چرا که به ما امکان می‌دهد که نقشه‌های شخصی خود از جهان را به اشتراک بگذاریم و با این کار نقشه‌های بسیار بزرگ‌تر و پرجزئیات‌تر از آن‌هایی بسازیم که تنها یک مغز واحد خلق می‌کند.
blogofski
جوزف کمبل، کارشناس اسطوره‌شناسی و مذهب زمانی این سوال را پرسید؛ «گیتی چه معنایی دارد؟ یک کک چه معنایی دارد؟ فقط حضور دارد، همین. معنای خود شما هم همین است که حضور دارید.»
blogofski
این نظریه معتقد است که گیتی در ابعادی عظیم همیشه به همین صورت فعلی‌اش وجود داشته است. یک نظریه مشابه دیگر هم با یک تفاوت ظریف وجود دارد که معتقد است یک لحظه در آفرینش وجود داشته است که در آن، نیروها یا هستی‌هایی عظیم در گیتی می‌چرخیدند و چیزهای مختلفی خلق می‌کردند، ولی از آن زمان به بعد دیگر چیز زیادی تغییر نکرده است.
blogofski
جاهایی در جهان که مهربانی مهم تر از قانون است
کارلو روولی
چه کسی، چه وقت، چه چیزی را کشف کرد؟
دیوید الیارد
معمای بی نهایت
فرانک کلوز
دومین انقلاب کوانتومی
لارس یائگر
حقایق نهان، دروغ های عیان
تیمور کوران
ذره در پایان گیتی
شون کارول
داستان خاستگاه انسان و جهان هستی
دیوید کریستین
تاریخ علم؛ تبیین جهان هستی
استیون واینبرگ
گالیله و منکران علم
ماریو لیویو
چارلز داروین
محمدرضا توکلی صابری
انقلاب در ارتباطات (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۲)
الیزابت رانگهام
ما و جهان های موازی (ما و جهان ۵)
راجر وایت
قطار فلسفه
اریک واینر
معادله خدا
میچیو کاکو
حیات چیست؟ شیمی چگونه می‌شود زیست شناسی
ادی پراس
صبحانه با سقراط؛ سفر (فلسفی) خارق‌العاده در یک روز عادی
ابوالفضل حقیری قزوینی
ریاضیات و مونالیزا
بولنت آتالای
چه کسی، چه وقت، چه چیزی را اختراع کرد
محمداسماعیل فلزی
ایده‌های بزرگ برای ذهن‎های کنجکاو؛ مقدمه‌ای بر فلسفه
آلن دوباتن
پاسخ‌های کوتاه به پرسش‌های بزرگ
استیون هاوکینگ

حجم

۴۸۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۷۰ صفحه

حجم

۴۸۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۷۰ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان