معرفی کتاب حکایت عشق و خوشبختی
«حکایت عشق و خوشبختی» نوشته مارک فیشر( -۱۹۵۳) نویسنده و سخنران انگیزشی است. این کتاب داستان زنی جوان است که در زندگی احساس رضایتمندی ندارد و میخواهد آرزوهایش را تحقق بخشد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«نامش میشل بود. باری، اگر مدیریت حاضر میشد این زحمتها و تلاشها را با ارتقاء دادن او ـ که این همه سال منتظرش بود ـ جبران کند، میشل حتماً از روی رغبت به این بیگاری کذایی تن در میداد. ولی زمان میگذشت و او طوری نادیده گرفته شده بود که انگار یا اصلاً وجود ندارد یا حضورش محسوس نیست. آنهم با وجود جذابیت و زیبایی چشمگیرش با موهای کوتاه بلوند، بینی کوچک سربالا و چشمهای آبی شوخ و خندان که طبیعتاً مانع از آن میشد که بتواند بدون جلب توجه در جایی حضور داشته باشد.
او کتابهای زیادی برای آموختن روشهای مختلف کسب موفقیت خوانده بود، ولی تمام آنها فقط به صبر داشتن و نتایج خوب آن تکیه و سفارش میکردند. مدام از خود میپرسید که آیا این پافشاری و مقاومت نوعی سماجت احمقانه محسوب نمیشود و آیا از این نوشتههای کسلکننده که جز پر کردن جیب نویسندگان آنها خاصیت دیگری ندارند؛ میشد چیز به درد بخور دیگری برداشت کرد؟...
وقتی از این ناامیدیها و درجا زدنها به ستوه میآمد ـ از آنجا که با وجود طبیعت شاد، بیشتر اوقات دلخور و غمگین بود ـ از خود میپرسید چه میشد اگر خود را با این ایدهآل خاص گول نمیزد؟ خطایی هر چند کوچک و پیش پا افتاده ولی شدیداً مخالف و مانع موفقیت.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حکایت عشق و خوشبختی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | حکایت عشق و خوشبختی |
| عنوان در زبان مبدأ | Le cadeau du millionnaire : un conte sur le travail et l’amour, c۱۹۹۸ |
| موضوع | رمان |
وقتی خدا درمانگر تو باشددیوید جی لیبرمن
این خانه مال من استآن تایلر
خاکنشینان ۱فرشته یزدان
معبد میلیونرهامارک فیشر
محیط زیست گرایی ثروتمندان![]()
پیتر دوورن
پایان دادن به کار کودک در خیابانجلوه جواهری
در جست و جوی عدالتمحمدامین زندی
وقتی بدن سخن می گویدمارا سیدلی
عالی بود.
به نظر من مارک فیشر نویسنده ای که میخواد در قالب مناظره هایی که بین شخصیت هاش شکل میده، دید جدیدی نسبت به دنیا و قوانین حاکم بر اون به ما بده. این کتاب هم مستثنی از این قاعده نیست....بیشتر
کتاب زیبایی است... شیوه داستان وار آن خوندن کتاب را جذاب میکنه.من یک روزه خوندمش