معرفی و دانلود کتاب دریچه‌ای به دنیای شگرف سپاس‌گزاری + خلاصه رایگان
٪۷۰

کتاب دریچه‌ای به دنیای شگرف سپاس‌گزاری

۵.۰(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب دریچه‌ای به دنیای شگرف سپاس‌گزاری

«دریچه‌ای به دنیای شگرف سپاس‌گزاری» نوشته دکتر رابرت ای. امونز است. اگرچه سپاس‌گزاری به‌راستی یک هدف ارزشمند، یک احساس ملایم و گرمی‌بخش یا یک راهکار و شیوه‌ی مناسب برای شادتر یا سالم‌ترزیستن است؛ اما سپاس‌گزاری را نمی‌توان فقط و فقط به‌صورت یک داروی خوب در نظر گرفت. سپاس‌گزاری به‌راستی درست‌ترین رویکرد در زندگی به‌شمار می‌آید. ما هرگز به‌صورت تصادفی یا به‌خودی‌خود آفریده نشده‌ایم و هرگز به‌تنهایی نمی‌توانیم به جایگاه واقعی‌مان در زندگی برسیم. درنتیجه، زندگی‌کردن به‌شیوه‌ای سپاس‌گزارانه در واقع زندگی‌کردن در راستای حقیقت است. سپاس‌گزارانه‌زیستن به زندگی، معنا، هدف، شادی و رضایت‌مندی می‌بخشد. در ۸ فصل این کتاب شما با معنا و کاربردهای شگفت‌انگیز سپاس‌گزاری در زندگی آشنا خواهیدشد و خواهید آموخت که چرا سپاس‌گزاری در زندگی مادی و معنوی تا این اندازه تأثیرگذار و بی‌نظیر است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دریچه‌ای به دنیای شگرف سپاس‌گزاری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

۱۳۹۷/۰۶/۰۸

این یک کتاب خوب و کاربردی درمورد مبحث سپاسگذاری هست که تاثیرزیاد ی در بعد مادی ومعنوی برای انسان دارد

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

درود بر همگان. کتاب بسیار ارزشمندی است .به ما یاد می دهد که انسان های بزرگ ، منش بزرگی دارند ،چشم انداز وسیعی دارند . انها هر گز محدود نمی اندیشند ،توجه خاصی به بعد مثبت وجود آدمی دارد و در نهایت...بیشتر

حسن منصوری
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۳۰

عالیه کمک میکنه اخلاق شکرگزارانه داشته باشیم که در فیلم راز بعنوان اولین گام معرفی شده است .

بریده‌هایی از کتاب

sadeghi
سپاس‌گزارانه‌زیستن به این معنی است که به‌خوبی درک کنیم زندگی به ما بدهکار نیست و همه‌ی نعمت‌ها و خوبی‌های زندگی‌مان به‌راستی هدایایی ویژه هستند که در اختیارمان قرار گرفته‌اند.
sadeghi
سخنان ما در واقع اندیشه‌های‌مان را بازمی‌تابانند و اندیشه‌های ما نیز تاحدودی واقعیت وجودی ما را می‌آفرینند.
معجزه‌یِ سپاسگزاری.
بسته‌ی سپاس‌گزاری‌تان را بگشایید
sadeghi
شما هرگز آن‌قدر پیر، جوان، ثروتمند یا فقیر نیستید که نتوانید سپاس‌گزارانه زندگی کنید. ما در هر فصل از زندگی‌مان می‌توانیم سپاس‌گزار باشیم.
sadeghi
حسود نباشید یا با احساس حسرت زندگی نکنید.
sadeghi
ذهن انسان‌هایی که کم‌تر سپاس‌گزار هستند از قبل با واژه‌هایی اشغال شده است که بار معنایی منفی و حالت گلایه‌ای دارند و برمبنای احساس تیره‌روزی و ناکامی شکل گرفته‌اند
📓میرزا رضا📚
سپاس‌گزاری به انسان توانایی می‌بخشد تا احساسی خوب داشته باشد و کارهایی شایسته انجام دهد.
سارا شاه
هیچ ویژگی مثبت یا فضیلتی را نمی‌توان در انسان‌ها یافت که، در مقایسه با سپاس‌گزاری، برای آنان فایده‌هایی بیشتر داشته باشد.
سارا شاه
وقتی انسان‌ها یک دفترچه‌ی سپاس‌گزاری روزانه دارند و هرروزه جمله‌هایی سپاس‌گزارانه را داخل آن می‌نویسند؛ جذب چربی آنان از مواد غذایی مصرفی‌شان در طی روز تا ۲۵ درصد کاهش می‌یابد. ● نوشتن نامه‌ی سپاس‌گزارانه سبب می‌شود احساس ناامیدی و ناکامی در ۸۸ درصد از افرادی کاهش یابد که به‌دلیل گرایش و اقدام به خودکشی در بیمارستان بستری شده‌اند. به‌علاوه، نوشتن نامه‌ی سپاس‌گزارانه سبب می‌شود میزان خوش‌بینی ۹۴ درصد از آنان افزایش یابد.
📓میرزا رضا📚
سپاس‌گزاری همچون تخته‌ی شیرجه است که شما با کمک آن می‌توانید به ژرفای اقیانوس خوبی‌ها، مهربانی‌ها و فراوانی‌ها شیرجه بزنید.