کتاب دروغهای تابستانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب دروغهای تابستانی
برنهارد شلینک ( - ۱۹۴۴)، نویسنده و حقوقدان آلمانی است.
از ویژگیهای آثار او پرداختن به دوران ناسیونال-سوسیالیسم و جنگ است.
رمان «کتابخوان» معروفترین اثر شلینک است که به زبان فارسی ترجمه و با اقتباس از آن فیلمی نیز ساخته شده است.
شلینک تا کنون کتابهای زیادی در رابطه با تاریخ معاصر آلمان نوشته است. آخرین رمان او به نام «آخر هفته» که در سال ۲۰۰۸ منتشر شد، درباره یکی از اعضای فراکسیون ارتش سرخ است که پس از آزادی از زندان، در دیدار با دوستانش در ویلایی در یک منطقه دورافتاده، وقایع گذشته را مرور میکند.
«دروغهای تابستانی» با بهرهگیری از نگارش واقعبینانه به تلخی و شیرینی و جاذبه و دافعه عشق و زندگی میپردازد و پرده از وجوه مختلف آن برمیدارد: بازیها، خیانتها، حقایق و دروغهای پنهان که مبین واقعیات زندگی است.
کشش ها
بازی بی گناهانرائول ارخمی
آدم فروشپل بیتی
خاکستر گرمشاندور مارائی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
چرا طاقچه مجموعه ی ادبیات پلیسی نشر قطره رو به آرشیو اضافه نمیکنه؟ مثل خانه ای که در آن مرده بودم یا راز اتاق تاریک یا وردست زنبور دار. اینها کتاب های نیست که آدم بخواد چاپیش رو داشته باشه.
کتاب مجموعه داستانهایی کوتاه است، که من عموما خیلی دوست ندارم،اما این کتاب سرشار از زندگی و ظرائف آن و بسیار زیبا و دلنشین است.داستانهایی که در پایان کتاب موضوع آنها را به سختی به یاد می آورید ولی طعم
کتاب زیبایی ست با روایتی دلنشین یاد آوری گذشته ها از منظری متفاوت ارزش مطالعه را دارد
به نظر من داستان هاش بی سر و ته بودن
زیبا روان ساده