کتاب غنچه یاس کبود
معرفی کتاب غنچه یاس کبود
کتاب غنچه یاس کبود نوشته هادی شریفی را انتشارات کتاب نیستان منتشر کرده است. این کتاب روایتی از زندگی حضرت امام حسن (ع) است.
درباره کتاب غنچه یاس کبود
کتاب غنچه یاس کبود روایت زندگی امام حسن (ع) است. نویسنده برای نوشتن این کتاب از احادیث و روایتهای معتبر دینی و مورد قبول مراجع دینی استفاده کرده است تا داستانی مستند و جذاب بنویسد. این کتاب به چهار دوره مختلف زندگی حضرت پرداخته است. این اثر با روایت داستان ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه(س) شروع میشود و در ادامه به ولادت امام حسن(ع) میرسد و با با روایت ماجراهای تاریخی مانند غدیر خم، رحلت پیامبر اکرم(ص)، حضرت فاطمه (س) و شهادت حضرت علی(ع) ادامه پیدا میکند و در فصول پایانی نیز به شرح صلح امام حسن(ع) با معاویه و شهادت امام حسن(ع) میپردازد.
نویسنده برای روایت تاریخی خود در این کتاب مخاطبش را به بیش از ۷۵ اثر دینی و تاریخی در این زمینه ارجاع داده است
خواندن کتاب غنچه یاس کبود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی مذهبی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب غنچه یاس کبود
و چه زیبا بود زندگی مشترک علی (ع) و فاطمه (س).
اگرچه مشکلات خاص آن روزها بر سختی زندگی میافزود، ولی آندو مشکلات را یکی پس از دیگری، با نگاهی از سر مهر و عشق الهی به یکدیگر، پشت سر مینهادند و آنها را به شیرینی مبدل میساختند.
فقر و سختی معیشت مسلمانان در این روزها بیشتر نمود داشت و دو جنگ سخت بدر و احد اگرچه به پیروزی انجامید و دل مؤمنین را به اسلام وابستهتر کرد، ولی تبعات آن بر شدت فقر مردمان آن زمان افزود و در تیررس این سختیها، خانوادهٔ شریف و معظم پیامبر (ص) ، و علی (ع) و فاطمهٔ زهرا (س) که اهلبیت پیامبر (ص) به شمار میرفتند، قرار داشتند.
البته فقر برای خاندان نبوت زینت و فخر بود؛ زیرا با تمام قدرت و نفوذی که در میان مسلمانان داشتند، همیشه در پایینترین سطح معیشتی زندگی میکردند. آنها هیچگاه نمیتوانستند دوستان و محبین خویش را در سختی ببینند و خود راحت و آسوده زندگی کنند.
در همین روزها بود که زمزمهٔ تولد غنچهای نوشکفته، بیت معظم رسولالله (ص) را متحول ساخت.
آری، زمزمهٔ تولد تو!
تو که زیباترین و عزیزترینِ فاطمه (س) بودی.
نگاهها عاشقانهتر و پرمعناتر شده بود و پیامبر (ص) بسیار شادمانتر مینمود. مثل اینکه ثمرهٔ صبر خویش را بر مشکلات یکسالهاش میدید و خدا را از این نعمت شاکر بود.
روزها میگذشت و روز موعود نزدیکتر میشد.
ماه رجب و شعبان سال سوم هجری گذشت و اهلبیت: پیوسته در روزه و شبزندهداری و استفاده از لحظات پر برکت این دو ماه بودند.
ماه رمضان آغاز شد و انواری بود که هر شب از خانهٔ پربرکت علی (ع) و فاطمه (س) به عرش میرفت.
بهتر بگویم؛ فاطمهٔ زهرا (س) همچون نامش مانند نوری پاک و درخشنده بر اهل آسمان نورافشانی میکرد.
آثار آمدنت نمایانتر میشد، تا اینکه در یک شب نورانی مانند رخ نازنینت، که قرص ماه نمایانتر از همیشه میدرخشید و چشم به راه طلوع خورشید بود، در نیمههای سهشنبهشب پانزدهم رمضان سال سوم هجری، ناگهان خورشیدی از زمین طلوع کرد و صدای تکبیر معصومانه نوزادی، فضای شهر مدینه را محل آمد و شد فرشتگان مقرب الهی ساخت و غنچهٔ یاس فاطمهٔ زهرا (س) از دل مادر شکفت و شروع به عطر افشانی کرد.
حجم
۱۲۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه
حجم
۱۲۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه