معرفی و دانلود کتاب همین و همان pdf + خلاصه رایگان

کتاب همین و همان

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب همین و همان

کتاب همین و همان نوشتهٔ علی خدایی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده است. در این کتاب تصویری بدون کلام، تصویر‌ها به تنهایی داستان را بیان می‌کنند. کودکان از داستان‌سازی در این کتاب، لذت خواهند برد و این روش مناسب، مهارت گفتاری و شنیداری آنان را تقویت می‌کند.

درباره کتاب همین و همان

نخست یک بار کتاب «همین و همان» را با دقت ورق بزنید و به آن نگاه کنید. حتما شگفت‌زده خواهید شد و برایتان جالب خواهد بود و از خود خواهید پرسید بالاخره همین یا همان؟ همین ایجاد پرسش و کنجکاوی کودک شما را به خواندن این کتاب تشویق خواهد کرد. زیرا نخست اسبی را در حال خوردن آب می بیند، با ورق زدن نیمه بالا، تصویر گربه ای در حال انداختن ماهی داخل آب ظاهر خواهد شد! جالب نیست؟

در هر صفحه با جابجایی نیم ورق ها شکل ها به شکل دیگری تبدیل می شوند: شاهزاده ای به شاهدخت تبدیل می شود، پسر روستایی و بزش به خرس، دو جوجه به یک روباه، خرگوش به گوزن و آهو و درصفحه های دیگرشیر نر به جوجه تیغی و سرانجام روباه در حال فرار، به پرنده ای در حال دانه برچیدن و غازی در کنار او تبدیل می شود.

زمانی که این بازی و به عبارتی ورق زدن کتاب را با کودک خود انجام می دهید، ذهن او را درگیر می سازید و او از این تغییرات متعجب و سرگرم می شود. اوهم بازی می کند، هم حیوانات را می شناسد وهم ذهن او خلاق می شود و قادرخواهد بود به همین ترتیب شکل های دیگری را خود بسازد. تصاویربا رنگ های ملایم و طراحی مناسب کودک را با یک اثر خوب روبرو می کند.

کتاب همین یا همان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی "الف" (دوره پیش از دبستان) است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب همین و همان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهمین و همان

۱۴۰۰/۱۲/۱۶

وات این فقط تصویره ولی عالیییییییهه

زهرا 95
۱۴۰۲/۰۸/۱۳

کتاب بدون نوشته س. موجب تقویت خلاقیت بچه هامیشه و از کشف شباهت تصاویر میتونن خیلی لذت ببرن به نظرم نسخه چاپیش جذاب تر و راحت تر باشه