کتاب چگونه میتوان بال شکستهای را درمان کرد؟
انتشارات:کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
امتیاز:
از ۷۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه میتوان بال شکستهای را درمان کرد؟
کتاب چگونه میتوان بال شکستهای را درمان کرد؟ نوشته باب گراهام با ترجمه بهمن رستم آبادی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن کتاب چگونه میتوان بال شکستهای را درمان کرد؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
دیو دیگ به سر
چگونه شیر باشیم؟اد ویر
بچهی همهآناهیتا تیموریان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۳,۰۰۰۷۰%
یک پر کنده شده را نمیتوان سر جایش گذاشت، اما گاهی میشود بال شکسته ای را درمان کرد. با استراحت، گذشت زمان و کمی امید. شاید پرنده دوباره پرواز کرد.
تصویرسازی عالی! تصاویر انقدر کامل و زیبا هستن که بهتنهایی روایتگر داستانن. (همین ابتدا بگم که کل کتاب شاید ده خط هم نشه! بیشتر جملات کوتاه) عاشق اون نوری شدم که پسربچه موقع کمک به کبوتر به جمعیتِ خاکستریِ مردمِ بیاعتنا بخشید... توجه،
من نسخه چاپی این کتاب رو دارم و پشت جلد گفته برای رده سنی مثبت چهار سال خیلی پر مفهومه.. اینکه پسر بچه ای بین همه مردم تونست کبوتر زخمی رو ببینه و بهش رسیدگی کنه خیلی مفهوم ارزشمندی رو برای بچه ها
کتاب های تصویری به همراه متن و تصویر روایت می شن کودکان رده سنی الف معمولا از کتاب های تصویری لذت می برن تصویر داستان رو برای کودک روایت می کنه حتی کودک خودش می تونه برای تصاویر داستان بگه
«یک پَر کنده شده را نمیتوان سر جایش گذاشت، اما گاهی میشود بال شکستهای را درمان کرد.» یک کتاب خوب در زمینهی آموزش مهربانی و مراقبت از حیوانات به کودکان. نقاشیهای کتاب خیلی قشنگ بودند و جملات کتاب خیلی کمتر از
داستان آموزنده و مناسبی بود برای کودکان دارای تصاویری گیرا و شیوا.
این کتاب به نظر من عالیه🎉🎉خیلی چیزها داره که تو آینده به کار میره
خیلی زیبا امید و حس حرکت به جلو را به مخاطب منتقل کرد
با تصاویر بسیار جزئی و با ظرافت تمام مفهوم «ترمیم» رو به کودک آموزش میده. پیشنهاد میکنم👌🏻
داستان مفهومی قشنگی بود