معرفی و دانلود کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت pdf + خلاصه رایگان

کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت

۴.۴(از ۴۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت

کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت نوشته منیژه هاشمی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت

یک روز استاد آهنگر در مغازه بزرگش یک قیچی خیلی تیز ساخت و آن را کنار گذاشت تا از آن استفاده کند اما آن‌قدر کار زیاد بود که قیچی را فراموش کرد. کم‌کم حوصله‌ی قیچی سر رفت و به ایت فکر افتاد که خودش راه بیفتد و دنبال کار مناسب بگردد. این راه افتادن برای قیچی که تا به حال دنیا را ندیده است داستان‌های جذابی می‌سازد.

با خواندن کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت کودک وارد دنیای جذاب قصه‌ها می‌شود.

خواندن کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قیچی که دنبال کار می‌گشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قیچی که دنبال کار می‌گشت

۱۳۹۹/۰۴/۲۷

مفید و آموزنده

شش نفر کتابخوان
۱۳۹۹/۰۷/۱۳

کتاب خیلی خوبی بود. نقاشی هاش هم جذاب بود. پسرم خیلی دوستش داشت.

eloohii
۱۳۹۹/۰۷/۱۳

قشنگ بود این کتاب رو برای دختر همسایم خوندم عاشق شخصیت قیچی شده بود تو خونه مثل اون این ور و اون ور میرفت دنبال کار میگشت و کمک میکرد به همه میتونم بگم آموزنده بود😅

۱۳۹۹/۱۰/۱۰

۱۳۹۹/۱۰/۰۹

خسته نباشید ، قصه ی خیلی قشنگی بود

ملیکا
۱۳۹۹/۰۸/۲۵

کتاب خیلی خوبی بود از نظر برادر کوچکترم . اون شخصیت خیاط بیشتر دوست داشت چون مهربون بود

۱۴۰۴/۱۲/۲۵

بازم دوسش داشتم

م ا ک
۱۴۰۳/۰۶/۱۱

خود عنوان کتاب لودهنده ی داستان بود و در کل از اول کار به عنوان یه بزرگسال میدونستم انتهای قصه چیه منتها باید برای کودک یا کودکان بخونم تا ببینم نظر بچه ها چیه چه برداشتی از داستان دارند. کمی سبک نقاشیش...بیشتر

ati

۱۴۰۰/۱۱/۱۰

بهترین بود.

sbabayan
۱۳۹۹/۰۸/۲۵

برای کودکان زیر پنج سال خوب هست.

عارفه
مطمئن نیستم.