کتاب پاسخ
معرفی کتاب پاسخ
کتاب پاسخ: چگونه عنان زندگی خود را بهدستگیری و تبدیل به شخصی موفق شوی که میخواهی نوشته آلن پیز به ما نشان میدهد که چگونه تصمیم بگیریم و بفهمیم که چه هدفی در زندگی داریم و چه میخواهیم. ما یاد میگیریم که چگونه ایدههایمان را اولویتبندی کنیم، با موانع کنار بیاییم، و بازیچه دیگران نشویم.
درباره کتاب پاسخ
آلن پیز در زمینه رشد فردی و موفقیت یک نابغه است. شاید بسیاری از مربیان موفقیت بتوانند حرفهای جالب بزنند، یا شاید ادعا کنند که همه رازها و پاسخها را میدانند، اما قطعاً هیچکدام از آنها نمیتواند به شیوه آلن پیز و بدین شکل کامل و جامع، تحقیقی علمی در رابطه با شبکه عصبی بدن انسان انجام دهد که موفقیت را میتواند ایجاد و جذب کند. آلن پیز در این کتاب برای اولینبار بهصورت کاملاً علمی موفقیت به معنای هدفگذاری و رسیدن به آن اهداف را به جامعترین شکل بررسی کرده است.
بلافاصله بعد از اینکه شروع به خواندن این کتاب میکنیم، آغاز تغییر در نگرش خودمان در رابطه با مسائل اطرافمان را حس خواهیم کرد. این کتاب برای تسکین دردهای زندگی نوشته نشده، بلکه برای ایجاد تغییرات واقعی در زندگیمان نوشته شده است. کتاب پاسخ نگرش و تصوّر ما را درمورد واقعیت خودمان شفاف و واضح به ما نشان میدهد. سپس شیوه برنامهریزی سیستمعاملمان را برای رسیدن به هدف مشخصمان آموزش میدهد.
خواندن کتاب پاسخ را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
کتاب پاسخ: چگونه عنان زندگی خود را بهدستگیری و تبدیل به شخصی موفق شوی که میخواهی، برای هر شخص واقعگرایی با هر شرایط و جایگاهی، و با هر سنی که میخواهد به هدفی مشخص در هر زمینهای در زندگی دست پیدا کند مناسب است.
درباره آلن پیز
آلن پیز متولد ۱۹۵۲ در ملبورن استرالیا است و ساکن همین کشور است. او مرد زبان بدن دنیاست، مدرس و نویسندهای سرسخت که تاکنون ۴ سرطان را پشت سر گذاشته و از آن رهایی یافته است. او به کشورهای زیادی سفر کرده و کتابهای زیادی نیز نوشته است. او مشاوره چند تن از هنرمندان هالیوودی هم بوده است و حضور فعال و پررنگی در حوزه زبان بدن دارد.
آلن پیز از کودکی ذهن کنجکاوی در خصوص زبان بدن داشته و چیزهایی را که مشاهده میکرده، کنار هم قرار میداد و در ارتباط با رفتار دیگران حدسهایی هم میزد تا اینکه کمکم با دانش علم زبان بدن آشنا میشود. زمانی که ۶ سال سن داشته پدرش در شغل فروش بیمه بوده و برای اینکه راحتتر بتواند اعتماد دیگران را جلب کند و مردم او را بپذیرند فرزندش، آلن را به همراه خودش میبرده.
او در زمینه زبان بدن و ارتباطات بیش از ۱۵ کتاب را تألیف نموده است. آلن پیز مدیرعامل یک شرکت مشاوره در استرالیا و شهر سیدنی است. او کتابها و فیلمهایی را تهیه و تولید کرده است که در سراسر دنیا، کمپانیها و شرکتهای زیادی از این کتاب و فیلمها استفاده میکنند. او در حوزه زبان بدن یک حرفهای تمامعیار در دنیا است و سالهاست که کتابهایش، در تمام دنیا ترجمه و مورداستفاده قرار میگیرد. همچنین آلن با همسرش باربارا پیز، کتابهای بسیاری را منتشر کرده است.
بخشهایی از کتاب پاسخ
قایقی در دهکدهای کوچک در مکزیک پهلو گرفت. گردشگری آمریکایی از ماهیگیر مکزیکی بهخاطر ماهی درجهیکی که صید کرده بود تعریف و تمجید کرد و پرسید که صید این ماهیها چقدر طول کشید.
ماهیگیر پاسخ داد: «خیلی طول نکشید.»
آمریکایی پرسید: «پس چرا کمی بیشتر وقت نگذاشتی تا ماهی بیشتری صید کنی؟»
ماهیگیر توضیح داد که صید اندکش برای رفع نیازهای خود و خانوادهاش کفایت میکند. آمریکایی پرسید: «پس با این همه وقتی که داری چه میکنی؟»
ماهیگیر پاسخ داد: شبها دیروقت میخوابم، صید کمتری دارم، با فرزندانم بازی میکنم، و بعدازظهرها به همراه همسرم چرتی میزنم. عصرها به دهکده میروم تا دوستانم را ببینم، نوشیدنیای میخورم، گیتار میزنم و چند تا ترانه هم میخوانم ... من زندگی کاملی دارم.
آمریکایی حرف او را قطع کرد: «ببین، من فوقلیسانس مدیریت کسبوکار از دانشگاه هاروارد دارم و میتوانم به تو کمک کنم! تو باید هر روز مدت زمان بیشتری صید کنی. در این صورت میتوانی ماهی بیشتری بفروشی. با درآمد بیشتری که کسب کردی میتوانی قایق بزرگتری بخری.
این کتاب فوق العاده کاربردی و جذاب هست و متن روانی داره....پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش...شاید لازم باشه هرچندماه یکبار خونده بشه تا مطالبش ملکه ی ذهنمون بشه...