معرفی و دانلود کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنندsubscriptionAvailable

کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند

۲.۴ امتیاز(از ۱۴ رأی)
باربارا پیز، آلن پیز، ناهید رشید... بیشتر
انتشارات:
نشر آسیم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند

کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند نوشته باربارا پیز و آلن پیز است. این کتاب درباره تفاوت‌های زنان و مردان صحبت می‌کند و سعی دارد یک راه برای زندگی مشترک در صلح و آرامش معرفی کند.

درباره کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند

زنان از همان ابتدا به عنوان حمل کننده و مادر بچه و مدافع خانواده بوده اند و در نهایت مغزشان جهت پرورش دادن، صحبت و مراقبت از اطرافیان در زندگی اشان برنامه ریزی شده است. مردان دارای خصوصیاتی کاملا متفاوتند. آنها شکارچی، تعقیب کننده، محافظ، نان آور و حلال مشکلات بوده اند. این معنایش آن است که مغز زنان و مردان برای عملکردها و اولویت‌های متفاوتی طراحی شده است و تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند.

اختلاف میان جنس‌ها و جنسیت‌ها، نفهمیدن و درک نکردن یکدیگر و درگیریشان با هم حتی در قرن بیست و یکم نیز در زندگی همه ما وجود دارد. در حال حاضر علم توضیحات کاملی دارد در مورد اینکه چرا زنان خیلی زیاد حرف می‌زنند و یا اغلب بدون اینکه به نکته اصلی بپردازند به حاشیه می‌روند و یا تمایل دارند همه چیز را در مورد کسانی که اطرافشان هستند بدانند.

فاصله میان دو جنسیت مذکر و مؤنث، سوءتفاهم‌ها و اختلاف‌ها و تعارض‌هایی که صورت خارجی پیدا می‌کنند، حتی در قرن بیست و یکم، به همان اندازه دوران آدم و حوا به قوت خود باقی هستند. در سه دهه اخیر که درباره‌ تفاوت‌های میان زنان و مردان بررسی‌های دقیق صورت گرفته صدها فیلم و هزاران کتاب و برنامه تلویزیونی، ده‌ها هزار همایش و کنفرانس، به انبوه سؤالاتی جواب داده‌اند که توضیح می‌دهد چرا زنان و مردان متفاوت از یکدیگر رفتار می‌کنند. نامه‌ها، تماس‌های تلفنی و نامه‌های الکترونیکی اینترنتی، جملگی حکایت از آن دارند که زنان و مردان از رفتارهای یکدیگر گیج شده‌اند و تقریباً نمی‌دانند که با این رفتارها چگونه برخوردهایی باید داشته باشند. به همین دلیل بود که نویسندگان کتاب چرا مردها دروغ می‌گویند و زن‌ها گریه می‌کنند را نوشتند. در این کتاب به حدود ۴۰ سوال که خوانندگان کتاب‌ها و بینندگان برنامه‌های مختلف در جهان بیش از همه به آن‌ها اشاره می‌کنند جواب داده‌ شده است. نویسندگان سعی کرده‌اند برای جواب دادن به این پرسش‌ها از تجربه‌های شخصی، بررسی‌ها و پژوهش‌های به‌عمل‌آمده، از تازه‌ترین مطالعات صورت گرفته، از علوم حاضر و سرانجام از عقل سلیم استفاده کنند. کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند کمک می‌کند تا درک بهتری از تفاوت جنسیت‌ها داشته باشید.

خواندن کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که به دنبال آرامش در زندگی هستند پیشنهاد می‌کنیم

فصل‌های کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند

فصل یک: نق زدن

فصل دوم: هفت کاری که مردان می‌کنند تا زنشان را دیوانه کنند

فصل سوم: چرا زن‌ها گریه می‌کنند (خطرات باج طلبی احساسی)

فصل چهارم: محرمانه‌ترین نظام امتیاز گیری خانم‌ها

فصل پنجم: هفت رمز و راز مربوط به مردها

فصل ششم: زن دیگر- مادر شوهر

فصل هفتم: رمز و راز زنان در استفاده از کلمات

فصل هشتم: جاذبه‌های جنسی زنانه

فصل نهم: چرا مرد‌ها دروغ می‌گویند

فصل دهم: وقتی شکارچی تیر و کمانش را آویزان می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچرا مردان دروغ می گویند و زنان گریه می کنند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۳/۱۲/۱۳
فرمت کتابPDF

Hamid Ashtari
۱۴۰۳/۱۱/۱۶

کتاب خیلی خوبی برای شناخت تفاوت مرد و زن هستش و اگه بتونید راهکارهایی که ارائه میده تو ی زمینه های مختلف رو به کار ببندید عالیه.

مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۱۲/۱۲

کسی این کتاب رو خونده؟ بگه بهم کتاب خوبیه یا ن.؟

۱۴۰۵/۰۱/۲۷

کتاب جالبی نبود چون بخش زیادیش مرجع علمی نداشت و راجع به حاشیه ها به طور زیادی تعمیم داده بود. مطالعه های جدید خلاف این کتاب اند.

Negin Arts93
۱۴۰۲/۰۴/۱۰

بنظرم به نکات خوبی اشاره میکنه خیلی چیزهاس درست هت

چرا مردان گوش نمی دهند و زنان نمی توانند نقشه بخوانند
باربارا پیز
از رابطه بد به رابطه خوب
دیوید برنز
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دام‌ها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آن‌ها را از بین ببرید!
شمس‌الدین حسینی
شوهریابی پس از ۳۰ سالگی
ریچل گرین‌والد
جرئت به خرج دهید و به خودتان فکر کنید!
والری ریشار
رازهای ده گانه زندگی که هر زنی باید بداند
باربارا دی آنجلیس
مجموعه کتابای جی بی موضوعی؛ قواعد عربی انسانی (کنکوری)
سید هادی هاشمی
آیین همسرداری